Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 843
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Ние само през деня ако сме се оакали жестоко се мием . През останалото време Бочко кърпички а вечер една хубааава и дълга баня защото много обичаме.

# 136
Питам, защото наскоро попаднах на една бебешка тема, в която мами твърдяха, че трябвало даже детето да се оставя без памперс на всяка смяна за по 15-20 мин и да се мие всеки път, а кърпички само в краен случай навън, като няма как иначе.  Crazy Аз ако оставя моите за 15-20 мин без памперс ще омажат цялата къща с ако и пикоч, а ако ги мия на всяка смяна, ще издълбая пътечка до мивката и през половината време само това трябва да правя.  smile3516 Да чукна на дърво, нямаме проблеми с кожата на дупетата, само малката се беше обринала леко заради наченки на млечница, която е предизвикала гъбичките - оправихме се с едно кремче на Клоран. Крема за подсичане ми е Бепантен. Недоволна съм този на от Биодерма.
Ползвам зеления Памперс за 2-5 кг бебета и съм супер доволна !  Peace

# 137
  • Пловдив
Здравейте, юнски мами. Натрисам се в темичката ви, защото другата седмица ми предстои секцио. Та искам предварително да купя памперси за вкъщи. Пробвали ли сте тези  от магазините Лили? Марката е Mamma&Baby. Стават ли или пропускат?

# 138
  • България
Вела,успех Hug не съм ги пробвала!
Кити, Мия само,когато са наакани т.е веднъж на ден + банята. Дупетата с Тео бебе. То и прекаленото миене с козметика, едва ли е добре

# 139
Кити, аз съм съгласна с въпросната тема. Кърпички ползвам само навън или когато баткото спи, за да не излизаме от стаята и да го събудим. Мия само с вода,  рядко със сапун течен. Крем срещу подсичане още не съм слагала.

# 140
Аз съм ЗА да се мие всеки път дупето,а не с мокри кърпички само,но Огнян ака постоянно и не всеки път ми се разкарва до мивката. Изобщо не мия дупето със сапун,освен при къпането вечер. Мажа го с Бепантен. С това постоянно акане е абсурд да не слагам.

# 141
  • Русе
Ако сме в нас мия наакано дупе, но госпожицата започна да ака веднъж на ден или даже на няколко дни. Сапун слагам ако е мноого омазана. Аз и вечер не слагам повече от два пъти седмично от душгела, на Мустела е. Дупето вечер го мажа с бебешко олио, нищо че лятото загрява, цялата не я мажа с нищо. И преди така правех, каката не се е подсичала. С беба имам друг проблем- понеже спи само по гръб, дори подпряна не стои настрана, като повърне се стича в гънките на вратлето и от жегата ако не съм видяла че е върнала става ужасно. Дърпам главичката, мия ама се бели кожичката..Мазах със судокрем и бепантен, да препоръчате и нещо друго ако не мине?

# 142
Нинив аз знам,че в судокрема има много цинк ,което допълнително ще изсуши кожичката и ще се бели. Бих ти препоръчала Бочко за подсичане и раздразнена кожа аз с това мажа бузките от пъпчиците ,които ни излизат от жегата.

# 143
  • Русе
Да, има цинк в судокрема. Голямата зверски се беше изринала в жегите и само той я оправи. Та по тая логика реших, че ще подсуши там, че е мокро в гънките при беба. Но ще пробвам и Бочко, имам.Благодаря!

# 144
От началото ми взимам Памперс премиум кеър и съм много доволна , на сутринта е яко напоен но бебчо е сух : ) . Вече сме на 2ка. Вярно удрят малко джоба, че АМ , козметика, капки и т.н , но засега мисля да не ги сменяме. Мажа му дупето с Бепантен че нещо му дразнеше Судокрема, и не го мия на всяка смяна на памперса,  1, 2 пъти го мия през деня като е акал повечко и вечерта баня .

Мами бебетата на които са на АМ по колко ядат вече( на месец и половина сме почти) че моя мъник пие все още по 90-100мл а педи каза да увелича, ама той неще повече и все остава... а иначе качва нормално и си е едричък. newsm78 bouquet

# 145
Мисля, че при всеки е индивидуално и е най-добре да се водим по бебетата. Моите са около 4 кг всяко и от 2 дни им въведох по 120 мл - хранят се на 3 часа и половина/четири, а нощем почнаха да пропускат по едно хранене. Също наддават нормално.

# 146
Вече е 4.700 и аз също мисля , че трябва да се водя по него , немога да го насилвам да пие повече, той си изплюва биберона и почва да се криви ако му го дам пак . Лл ми каза да съм го карала да го изпие щото "трябвало" .   Grinning  ама бебо си знае най-добре .

# 147
И ние сме на 120мл от 10-тина дена насам. Започнах постепенно всеки ден да увеличавам с по 10мл и вече 120си ги изпива без проблем. На 4часа яде ама пусто му това нощно хранене не можем още да го оставим. Пробвах го да го прекарам една вечер на вода да мине ама не ставаааа човека не е глупав Naughty Laughing

# 148
Ние на 45 дни пием 120 най-много на 3 часа което е рядкост в повечето случай и имам чувството че не му стигат. Иначе вечер прави 4-5 часа пауза

# 149
Момичета от вчера сме на Милумил,защото педито много ни го похвали а и Лактаната която досега давах мн трудно я намирам в града ни.  Да обаче дали от рязката смяна на млякото или самото мляко му влияе така- направо като пръцне и се изаква. От Лактаната се понапънеше но си го изкарваше като кашичка. А сега е воднисто. Дали веднага да го спра и да ди минем пак на Лактаната или да изчакам 1-2дена да видя дали ще се нормализира акото..? Дайте съвет Praynig

Общи условия

Активация на акаунт