Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 845
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
И ние взимаме от турския Памперс направо от детския магазин 80бр за 17-18лв. Сега съм взела пак на Памперс само че оранжевата опаковка,от магазина ми казаха,че са летни по-тънки и по-малко запарват.

# 121
  • Русе
Оранжевият памперс нещо не ми хареса на мен. Второ дете гледам със зеления, после с лидълския Тужур, много съм доволна като съотношение качество -цена. Моята дребосъчка започна да гука, а мислех, че е рано.

# 122
Гукането и при нас почна по това време, макар и рядко.  Grinning

Аз пак да питам - откъде го набавяте този турски памперс ?

# 123
И аз отново отговарям-от детския магазин в града ни. Оранжевия наистина не е хубав и на мен не ми допада като се напишка му стои влажно има на самия памперс нещо зелено аз си го обяснявам нещо като алое вера но това му държи мокричко  ама ще го прекараме тоя пакет няма начин.

# 124
  • България
Аз от един магазин за памперси в нашия град Simple Smile Съвсем случайно го открих, чак когато го носех към къщи видях, че пише на турски.Иначе опаковката си е същата.

# 125
  • Русе
Аз в Русе вече не намирам турските памперси - Прима пише на тях, иначе и на мен ми харесват. В Олх има, ама с доставката излизат почти колкото другите на промоция, та не ми се поръчва. Дебна на ги в Кауфланд или Лидл на промоция и вземам кашони, така излизат на сметка. С каката късно пробвах Тужур-а, ама май са от 3-ка, та ще взема за беба сега. Че и за голямата още купувам, абсолютен бойкот ми е обявила за гърнето- ще пишкала на килима, после тати ще го изхвърлел... #2gunfire Всичко говори и разбира, но не иска да казва за гърнето...Надявам се да е период, заради бебето и да мине, че не си е работа.

# 126
Гукането и при нас почна по това време, макар и рядко.  Grinning

Аз пак да питам - откъде го набавяте този турски памперс ?
Обикновено ги зареждат в квартални магазини за перилни препарати и козметика. Онзи ден свекърва ми се беше сетила най-на края, че това дете не е само "ауууу на баба", ами и че си има разходи и не е лошо от време на време да се включва.. Тааа - отплеснах се  Grinning Та тя беше купила от аптеката, не само че бяха на турски надписите, ами и пишеше "Уницеф" на тях.  Thinking

Може ли малко повече инфо за тия памперси от Лидл? Като качество спрямо Памперс как са? Колко струват? Аз купих едни от Кауфланд уж на сметка да ги пробваме, като се прибрах и сметнах - те излизали по-скъпо от Памперс и не бяха нищо особено честно казано  Peace
До сега най-доволна съм от Премиум Памперс, но внесен от Англия, не направен за Източна Европа, но нямам постоянен достъп до тях.
Моя бебеок вече е около 4,700-4,800  и му купих днес пакет тройка на Памперс - много по-тънки са от двойката и по-лесно се слагат. Не мога да кажа обаче как са, защото веднага след като му го сложих той се наака и го смених с двойка  baby_neutral

# 127
Ние май такива магазини в квартала нямаме.  Crazy Но ще се оглеждам.  Peace

# 128
  • Сф
Анелия, каква разлика намираш между английския и нашия премиум?

# 129
Аз Лдл-ските не ги харесвам. Избива влага прекалено рано Сега взех от ДМ но още не мога да дам мнение. Бях на Памперс но и те не ме кефят особено 2-ката

# 130
И ние сме с памперс премиум, купувам ги от един детски магазин за 26лв,но не съм се заглеждала какво пише на пакета. Нашата бебка вече е 4600 за един месец е наддала с 1150гр. Има ли някоя мама с физиологична хрема на бебока? Вече трета седмица не можем да се преборим с нея постоянно я водя при педито да и чуе дробчетата, че се притеснявам да не се задълбочат нещата. Тя казва , че вдичко е наред но все пак... newsm78

# 131
  • София
Как вече сте минали на 3-ка Памперси?? Моята мома е 5200 и още сме си на единицата.  Не ми протичат екстра са. Сега ми подариха 2-ка и затова мисля да мина на тях, но като цяло единицата ни е ок...

# 132
  • Русе
Моята девойка е 5500 кг, минах на Памперс 3. От Лидл засега ползвам 5 за каката. Може би не са хубави като Памперс чак, но са гъбички, не са протичали, а нощем тя се налива с много чай, сутрин пелената тежи кило Simple Smile. И не ми се е обривала. 16 лв  са, ама не мога сега да видя бройката, че се приспиваме. Около 50 броя са, големия размер. Само че мисля че са два вида'- аз вземам едни по правоъгълни пакети, с повече бяло. Другите са тъмно сини и по квадратни - как само го обясних...и не са хубави.

# 133
Момичета, да ви питам. Вие ползвате ли мокри кърпички при смяната на памперса или само миете или и двете  ?

Сменям памперс понякога по 2 пъти - преди и след хранене и миенето всеки път + банята следобед ми се струва твърде често, затова им мия дупетата по 2 пъти на ден + къпането, а през останалото време бирша с кърпички на Бочко. Разбира се, ползвам крем против подсичане.

# 134
  • София
Зависи, Кити Simple Smile Ако е много оакано положението първо кърпички, после мия дупе. При всички случаи мия при акане. Използвам сапун на Себамед за бебе.
После мажа с бариерния крем на Мустела.
Ако само е пишкал - може и само памперс да сменя, може и да измия Simple Smile
Кърпички ползвам различни- Бебелан, Бочко, други Simple Smile

За памперсите - ползваме двойката на зеления Памперс. Тези на ДМ ми се струват по-плитки някак си и на няколко пъти протекоха. Не знам защо така, хем си е в килограмите , за които са предназначени. Вече няма да взимам от тях, дори хвърлих десетина останали...
В Лидъл все не мога да попадна на малките номера. Не знам защо така.

Общи условия

Активация на акаунт