Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 857
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Кърмата,мисля че ако е слаба сама ще си спре, ако не се стимулира.Каката я отбих на 1г.4м, налях се веднъж после,дадох й да го изсуче и това беше,спря си от само себе си.
Кити,кървенето спря малко след 40-тия ден, а белега мажа като се сетя с мас. Той е толкова ниско долу и толкова тънък, че се чудя трябва ли да го мажа с нещо  newsm78

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 00:27 от ирен22

# 106
Здравейте момичета! Май наистина нямаме много време за темичката.. Laughing
Чета ви редовно но набързо . Имам едно питане към мамите ,които са на АМ. Тъй като на мен много ми намаля кърмата не знам защо ,се наложи да дохранвам а може би много скоро и захранвам с АМ. Въпросът ми е към кое АМ сте се спрели? Аз давах Фризолак отначало но много се спекохме. След това ми препоръчаха за по-лесно изхождане Аптамил комфорт от който направо като пръцнеше и акаше и го спрях. Сега от 2седмици сме на Лактана Био то върви като вода 600гр е а струва 24лв и ни стига точно за 8-9дни ooooh!
Ще продължаваме да го взимаме ,защото уж го водят най-доброто на пазара,което не знам колко е така. Вие на какво АМ сте се спрели и от което сте доволни? newsm78

# 107
Ice Queen, Happy Mijjj Благодаря !  bouquet

# 108
Бяхме на НАн1 , но го сменихме с Аптамил Комфорт ,което се оказа голяма грешка (3дни неможеше да се изходи) и не го изпиваше, дойде му силно явно,а и нали е по гъсто. Върнахме се на НАН и още същия ден имаше резултат и мисля да не го сменям : )

# 109
  • България
Още от болницата ги забраниха  с фризолак.Продължихме на него.Послерешихме да пробваме АМ на Ганчев с пробиогик 900г е за около 20лв. Не бях чувала за такова, а и не намерих отзиви, но добре ни се отразява-и на малките и на нас финансово.
Намерих също и турски памперс за 17.80лв.-80 бр.  и все още се чудя къде е уловката:),защото изглежда абсолютно същия като другия,който струва 23лв.

# 110
Ние ползваме Аптамил 1 от самото начало и засега съм доволна. Единствено ме притеснява, че малкият има повечко рефлукс и ще питам педиатърката дали да му сменим млякото.

# 111
  • София
Ние сме на Hipp 1Combiotic. От болницата това му даваха и продължих с него. Две кутии по 400 гр ги купувам за 32 лв.
Мисля в скоро време да поръчам от английския Амазон, където цената е доста по-добра  Peace

# 112
  • България
Статията е интересна Rolling Eyes
Моите много, ама много плачат и постоянно ги дондуркаме -ръце, гръб ,кръст, всичко отмалява..
Сега , ако правилно съм разбрала-гушкам, без да друсам и да разнасям,докато се успокоят, ако са нахранени и не ги боли нещо.
Тук обаче се отрича и кърменето за успоение.

# 113
Аз да се похваля - за първи път пропуснахме нощното хранене. Спаха, като заклани от 23,30 до 04,30 непробудно. Още щяха спят, но таткото застъпи на смяна и трябваше да ги нахрани преди да отиде на работа. Аз не успях да спя с тях през нощта.... Ставах често да ги наглеждам, защото ми беше притеснено дали ще се събудят, дали ще успея да им направя храната преди да ревнат и да изчакам действието на Колийф и тн. Ако и тази нощ спят така, мисля най-после да се наспя, като куче.  Mr. Green

# 114
 Grinning
Забавно ни е хич да не е   baby_neutral
Моя мъник за 2ри път откак съм го родила Mr. Green спа цели 4 часа през ноща без да се събуди..и то в кошарата..чак се чудя мойто ли е Thinking Mr. Green

# 115
Ние сме на Hipp 1Combiotic. От болницата това му даваха и продължих с него. Две кутии по 400 гр ги купувам за 32 лв.
Мисля в скоро време да поръчам от английския Амазон, където цената е доста по-добра  Peace

Английските разфасовки се дозират по различен начин от нашите. Може в крайна сметка да ти излезе същото  като пари. Една мама ми беше изпратила снимка на английска кутия. Сега ще потърся снимката и ще редактирам поста след малко.  Peace

Извинявам се, съотношеният лъжичка към мл. е като при нас, но дозата за съответната възраст е по-голяма.
Ето:
Скрит текст:

# 116
Ние бяхме на НАН но се запичаше и комбинирах с Фризовом. Сега сме на Хип Комбиотик пак в комбинация с Фризовом

# 117

Намерих също и турски памперс за 17.80лв.-80 бр.  и все още се чудя къде е уловката:),защото изглежда абсолютно същия като другия,който струва 23лв.

Аз го ползвам турския Памперс - много съм доволна. Не пропуска, попива бързо и няма обриви и т.н. Не знам има ли разлика с другите. Ползвам и премиума, пак на Памперс, но него ми го носят от Англия. Не мога обаче да го сравнявам ,защото са различни модели  Peace

# 118
Статията е интересна Rolling Eyes
Моите много, ама много плачат и постоянно ги дондуркаме -ръце, гръб ,кръст, всичко отмалява..
Сега , ако правилно съм разбрала-гушкам, без да друсам и да разнасям,докато се успокоят, ако са нахранени и не ги боли нещо.
Тук обаче се отрича и кърменето за успоение.
Да - правилно си разбрала. Моя педиатър също отрича кърменето за успокоени, защото ми обясни, че понякога заради колики те се чувстват гладни, а всъшност не са. Аз кърмя и уж се успокоява, а после коликите стават още по-силни, рев, ритана и в крайна сметка повръщане на фонтан. За това си мисля, че има логика в статията и много ми хареса.  Peace

# 119
Ирен, къде го намираш този турски Памперс ?

Общи условия

Активация на акаунт