Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 865
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добре дошли на новите момичета и бебета! Да ви кажа установявам, че само за две години съм забравила много неща...Ето, не помня на каката кога спряха коликите, че тъкмо реших, че на бебето минават и снощи му дръпна 30 минутен рев, а като я изкъпах  и нахраних си полежа в кошарата и заспа спокойно...  И изобщо много от нещата първите месеци не помня.
Ти си щастливка че са само 2 години. При мен баткото ми е на 12, а каката на 8 и се чувствах все едно ми е първо дете Simple Smile Чак лекарката се учуди Simple Smile

# 91
  • София
Хм.. темата ни нещо позамря.. Докато бяхме бременни май бяхме по-активни.. Защо ли?  Grinning

Предстоят ни първите ваксини. Мислите ли да давате ШС преди това? Какво ви е мнението за превантивното даване на Панадол? Много доктори казват, че чак при т над 38 градуса, но има и такива, които дават и по-рано. Вие какво мислите да правите? Аз лично ще опитам само с куул пач и ако не мине от него тогава мисля да давам Панадол.
Имаме си интересни занимания Simple Smile
На нас ни сложиха първата ваксина с голямо закъснение, че нали бяхме малки Simple Smile Не съм давала нищо нито преди нито след боцкането. Нямахме и проблеми.

# 92
Аз докато разбера, че има такава тема, децата ще станат абитуренти  Mr. Green

Моите близначета са родени на 30.05, но сме повече към юнската тема. Надявам се да ни приемете.  Hug

Добре дошла!  bouquet

Ако искаш да те впиша в първия пост, моля дай повече инфо за теб и бебоците:
Дата на раждане:
Име на детето/децата:
Килограми:
Ръст:
Нормално раждане или секцио в …… г.с.
Термин:
 Simple Smile

# 93
Сега видях че на моето мишле го няма името на 1 страница ,пропуснала съм да кажа..: ) бебе Димитър  Blush

А да се оплача,бебо не иска в кошарата...само докато го оставя и започва един рееев...само шезлонга признава .. ooooh!

# 94
  • България
Добре че и шезлонга признава Joy
Ела да видиш моите, само на ръце искат.Луда станах вече.
Никога не съм давала панадол превантивно.

# 95
  • София
Да се оплача и аз малко. Малката иска да е само на гърда и ми докара толкова мляко, че да изхраня 5 деца. Само че от това се чувствам все едно съм с грип. Ужасно е.

# 96
Ирен - Евала на всички майки на близнаци !!  bouquet С едно е трудно докато свикнеш, а не си предтавям с 2 как е, особено в началото.

А понеже моя така и не искаше да засуче ( започваше са плаче на 2рата минута) започнах да се изцеждам и да дохранвам с АМ , кърмата ми драстично намаля и от една седмица има няма по 20 30 мл на ден. спрях да кърмя.. а и бебо не се наяждаше дори с 100 мл кърма.. сега мисля дали да пия хапчета защото има някакви капки още и съм пред голяма дилема дали да изкачам самостоятелно да спре или да пия.. а първата седмица имах адски много кърма, дали ит стреса спря немога да си обясня .Tired

А как сте с килограмите слеф раждане?
От болницата се прибрах -10кг и така си стоя цял месец вече..започнах с леки опражнения и се чудя останалите 7 как ще смъкна и за колко време..а преди да забременея бях 55кг с коремна преса , без целулит...... Crossing Arms

# 97
Аз докато разбера, че има такава тема, децата ще станат абитуренти  Mr. Green

Моите близначета са родени на 30.05, но сме повече към юнската тема. Надявам се да ни приемете.  Hug

Добре дошла!  bouquet

Дата на раждане:
Име на детето/децата:
Килограми:
Ръст:
Термин:
 Simple Smile

Дата на раждане: 30.05.2016
Име на детето/децата: Леа  и Самуил
Килограми: 2.200  и 2.390
Ръст: 46 см и двамата
Нормално раждане или секцио в …… г.с.: секцио в 38-ма г.с
Термин: 17.06

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 03:18 от KittyCatty

# 98
Аз си върнах килограмите преди забременяването, че и свалих още.  Ама с този колометраж на ден у нас, няма как да е иначе. Постоянно усещам глад и много ми се прияждат шоколад и сладолед.  Crazy А пук месо как ми се яде непрекъснато....явно компенсирам заради това, че не ми се хапваха белтъчини през бременността.

Ирен имаш ли още кървене след секциото ? При мен вече спря и в събота мисля да отида на контролен предлед. Белегът с какво го мажеш ?

# 99
  • София
О, Кити, прекрасни имена си дала на децата си! Прекрасни!  Heart Eyes

И аз нямам проблеми с килограмите. То и малко качих при бременността Simple Smile

# 100
Сега видях че на моето мишле го няма името на 1 страница ,пропуснала съм да кажа..: ) бебе Димитър  Blush

А да се оплача,бебо не иска в кошарата...само докато го оставя и започва един рееев...само шезлонга признава .. ooooh!
И моя човек не иска в кошарата. Само ако е дълбоко заспал може да го сложа, иначе ток го удря  Grinning
Относно спирането на кърмата има едно хомеопатично (не мога в момента да цитирам, но ако се интересуваш мога да проверя), което е страхотно за спиране на кърмата. Не съм го прилагала върху себе си, но гарантирам, че действа.

Относно килограмите - от болницата се прибрах 67 и сега съм толкова. Остават ми само 2, но не ме тревожат. Корема като желе ме тревожи повече, но той с упр. няма да се стегне.
Лохиите ми спряха на 41вия ден след секциото. Белега го мажа с Контратубекс.  Peace

# 101
Мами, искам да споделя една много интересна и полезна статия с вас, но не ми позволява. За това напишете в Гугъл "Как да откликваме на бебешкия плач?" - сайта е babaysling-bg.com - първия сайт, който излиза  Peace

# 102
  • Русе
Вярно позамря темата Simple Smile Заети сме с друго. Аз едва намирам време с двете госпожици...че и на майка ми смениха тазобедрената става, да е жива и здрава свекървата, че не се виждам иначе... Относно спирането на кърмата- ако много е намаляла може да си вземете от аптеката салвия- градински чай и капки мента. Като се отби каката така спрях окончателно малкото останала кърма, нямах проблеми и запушвания. Спокойна нощ от мен, докато принцесите спят да си почина и аз.

# 103
Мами, искам да споделя една много интересна и полезна статия с вас, но не ми позволява. За това напишете в Гугъл "Как да откликваме на бебешкия плач?" - сайта е babaysling-bg.com - първия сайт, който излиза  Peace

страхотна статия !  Peace

# 104
Скрит текст:
Аз докато разбера, че има такава тема, децата ще станат абитуренти  Mr. Green

Моите близначета са родени на 30.05, но сме повече към юнската тема. Надявам се да ни приемете.  Hug

Добре дошла!  bouquet

Дата на раждане:
Име на детето/децата:
Килограми:
Ръст:
Термин:
 Simple Smile
Дата на раждане: 30.05.2016
Име на детето/децата: Леа и Самуил
Килограми: 2200 и 2390
Ръст: 46 см и двамата
Нормално раждане или секцио в …… г.с.: секцио в 38-ма г.с
Термин: 17.06

Браво, браво! Майстори сте! От веднъж момче и момиче!  Laughing

Сайтът Бейбислинг не се отваря през форума. Явно съдържателите не са в добри рекламни отношения.  Wink
Иначе статията е много интересна наистина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт