Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 775
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
Реших да се образовам за този сироп Лактулоза и прочетох,че не трябва да се приема от хора с лактазен дефицит,а нали именно,защото се предполага,че не изработват все още този ензим и им го даваме - Колийф,Био Амика... Това ме кара да си мисля,че Лактулозата не е подходяща за малки бебоци.
Има логика в думите ти, а уж си пише, че става за новородени  Thinking
В такъв случай бих опитала гимнастика ( в ю тюб има много хубави руски клипчета как се прави гимнастика на бебе със запек, дори има и за коликите ) и ако не подейства - половин от микро-клизмите Мелилакс за деца и кърмачета на мен ми действаше мигновено, та предполагам и на малките ще е така.  Peace

# 316
Абе мами да ви питам, има ли вече такива които са се оциклили? Аз още не съм и изобщо  се надявам да не е скоро, но кога горе долу се очаква такъв момент?  newsm78

# 317
Реших да се образовам за този сироп Лактулоза и прочетох,че не трябва да се приема от хора с лактазен дефицит,а нали именно,защото се предполага,че не изработват все още този ензим и им го даваме - Колийф,Био Амика... Това ме кара да си мисля,че Лактулозата не е подходяща за малки бебоци.
В такъв случай бих опитала гимнастика ( в ю тюб има много хубави руски клипчета как се прави гимнастика на бебе със запек, дори има и за коликите ) и ако не подейства - половин от микро-клизмите Мелилакс за деца и кърмачета на мен ми действаше мигновено, та предполагам и на малките ще е така.  Peace

При нас много помага масаж в кръг около пъпчето по посока час.стрелка и после с ръка от горе до доло по коремчето плъзгам ръка но винаги в една посока-горе и надоло. Също така свиването на крачетата все едно кара колело. Пробвайте има ефект  Party

# 318

При нас много помага масаж в кръг около пъпчето по посока час.стрелка и после с ръка от горе до доло по коремчето плъзгам ръка но винаги в една посока-горе и надоло. Също така свиването на крачетата все едно кара колело. Пробвайте има ефект  Party

Доколкото знам не е хубаво да се правят клизмички често с ,защото ще свикне така и няма да се напъва.

# 319
Абе мами да ви питам, има ли вече такива които са се оцциклили? Аз още не съм и изобщо  се надявам да не е скоро, но кога горе долу се очаква такъв момент?  newsm78

Моето оцикляне беше преди седмица но за 3дни..после пак имаше малко после спря..надявам се постепеннода си се регулират нещата. Мисля ,че за кърмещите жени по-късно идва,докато при тези ,които не кърмят до2мес.след раждането. Аз кърмих един месец сега минахме на АМ като изтисквам 5-10мл ама давам. Когато ми дойде цикъла си имах все още кърма. Още 1-2седм.да се изчистя напълно и мисля да си запазя час за преглед.

# 320
  • Русе
Все още нямам цикъл, но миналия път ми дойде на третия месец при изключително кърменията бебе. Кърмих още година след това. Надявам се сега да се забави повече,ч е това ще е то. С бебетата ще приключвам , няма за кога повече та няма да ме огрее да липсва цикъл повече. За клизмите за бебета и аз знам, че не е хубаво да се правят песто, та не тормозя беба, ама ако пак мине пет дни друг начин не действа. Опитах масаж, колело с крачетата...тц. Дано не се налага до захранването, после сливите на Гербер действаха от раз с каката Simple Smile

# 321
Абе мами да ви питам, има ли вече такива които са се оциклили? Аз още не съм и изобщо  се надявам да не е скоро, но кога горе долу се очаква такъв момент?  newsm78

Преди 2 дни имах ужасяващи болки и в 2та яйчника и реших ,че ще ми идва но уви, още не е, утре съм на лекар и ще питам кога гд да очаквам , защото спрях да кърмя и уж трябваше да ми е дошло вече..така казаха newsm78

# 322
И аз нямам цикъл още, а не кърмя. То не че и преди ми беше много редовен.... ooooh!

# 323
А задължително ли се пият хапчета за спиране на кърмата? Аз имам много малко та се чудя не може ли да мина без хапчета или не е хубаво..? newsm78

# 324
А задължително ли се пият хапчета за спиране на кърмата? Аз имам много малко та се чудя не може ли да мина без хапчета или не е хубаво..? newsm78
Не, но ако държиш бих опитала с хомеопатия  Peace

# 325
  • Русе
Ако наистина е много малко кърмата по-добре без хапчета. Градински чай и капки мента- и двете спират кърмата по естествен начин. Когато голямата спря да супе ден,двс все още имах кърма, достраша ме да не се запуши някой канал и т.н. Та пих чай и ментови капки, разтворени във вода и си спря без проблем.

# 326
И аз не съм пила хапчета, но утре мисля да искам рецепта , защото нямам кърма , но има едва доловими капчици прозрачни ако леко стисна зърното.. а до последно като опитвах нищо не излизаше .. newsm78 иначе гърдите ми са спокойни и меки и си върнаха стария размер .

# 327
И аз не съм пила хапчета, но утре мисля да искам рецепта , защото нямам кърма , но има едва доловими капчици прозрачни ако леко стисна зърното.. а до последно като опитвах нищо не излизаше .. newsm78 иначе гърдите ми са спокойни и меки и си върнаха стария размер .

И аз съм по същият начин..хайде питай и сподели утре,че ние сме на преглед чак в четвъртък Flutter

# 328
  • София
Такива капчици имах 2 години след като спрях да кърмя баткото. Не мисля, че има смисъл да взимаш лекарства затова.

# 329
Такива капчици имах 2 години след като спрях да кърмя баткото. Не мисля, че има смисъл да взимаш лекарства затова.
И аз мисля така, особено след като гърдите са спокойни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт