Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 836
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Само да уточня че от сутринта до сега  значи за 6часа е акал 2пъти но рядко..не като каша

# 151
  • Русе
Може и да е от смяната на млякото. Бях чела, че с него се прави както при захранване, новото АМм се въвежда по-малко. Но не съм компетентна, моите са на кърма, особено това бебе. На каката съм давала малко Лактана, после Бейбилов на ДМ, пак е био и т.н, но съм давала ако сме навън по веднъж, после пак кърма. Дано се включи някой сменял АМ и бебчо да се оправи, да не го мъчи коремчето!

# 152
Ох дано.. не дава признаци да го боли коремчето но мен ме притеснява,че е рядко. Всъщност не мога да говоря за разстройство,тъй като досега два пъти е акал. Четох и много форуми за този Милумил и навсякъде имаше 99%само хубави отзиви.Нямаше как постепенно да го започна тъй като не можах да намеря по магсзините единичката

# 153
Аз комбинирам за да не се запича или много да ако две млека. В момента съм на Хип+Фризовом,преди това беше НАН.Правя 1:1или ако мн стане рядко 3:1 (120мл)

# 154
Ох мами, а ние все още за щастие се кърмим, но не мога да я разбера бебонка, след като се напапа става много неспокойна ( не стига, че едвам се кърмим ). От известно време както си спинка час-час и нещо след като е папала се събужда, започва да плаче и повръща, след това едвам се успокояваме  Sad
Вашите бебета седат ли сами  в кошарите си, моята бебонка макс 2 минути и се сърди. Опитвам се да я забавлявам , но... Не може все още да бодува

# 155
Здравейте Момичета,
приемате ли нови мами?! Simple Smile
Нашият бебок Алекс се роди на 27.06.2016г., 3.100кг. и 50 см. Нормално разжндане, което завърши със секцио. Иначе термина ми беше 16 Юли.
Да ви питам има ли някой с бебешко акне и третирате ли с нещо?

# 156
Здравей Lucky ! Имаме си адашче Алекс Laughing
ние имаме доста пъпчици по бузките но не знам акне ли са или от жегите. Някой път изчезват някой път стават червени с връхче. Мажа вечер като заспи с Бочко и на сутринта няма и следа. След време пак се появявят.

# 157
Аз го мазах с фусидин и запарена лайка , но като заспи , че иначе с това махане на ръчички всичко изтрива  Grinning .и аз мислех че е акне а педиатърката каза , че било от допира до дрехите ни ,от праха с който пера нашите дрехи. Вече са почти незабележими.

# 158
Ох мами, а ние все още за щастие се кърмим, но не мога да я разбера бебонка, след като се напапа става много неспокойна ( не стига, че едвам се кърмим ). От известно време както си спинка час-час и нещо след като е папала се събужда, започва да плаче и повръща, след това едвам се успокояваме  Sad
Вашите бебета седат ли сами  в кошарите си, моята бебонка макс 2 минути и се сърди. Опитвам се да я забавлявам , но... Не може все още да бодува

И моя е нервен. Пробвай да повиеш ръчичките. При нас много добре действа. Като го повием и спи по 6-7-8 часа през нощта непробудно!  Hug

# 159
Здравейте Момичета,
приемате ли нови мами?! Simple Smile
Нашият бебок Алекс се роди на 27.06.2016г., 3.100кг. и 50 см. Нормално разжндане, което завърши със секцио. Иначе термина ми беше 16 Юли.
Да ви питам има ли някой с бебешко акне и третирате ли с нещо?
Добре дошла. Това раждане (като моето) го кръстих "нормално секцио"  Grinning

За всякакви пъпки и неравности по кожата ползвам смрадлика  Peace

# 160
Има часове,в които будува,но като усетя,че се размрънква,просто сменям играчката,която гледа или картинките в книжката. Привличаш вниманието с нещо и се кротва за още малко.Ако пък вече нищо не му е интересно,значи е пренаситен и е време за сън. Днес на обяд разнообразихме и с баня със слънчева вода. За повръщането попитай лекаря ви,защото може да е рефлукс.Ако трябва да повдигнеш малко дюшечето отдолу,така че да има съвсем лек наклон и главичката да е на по-високо.Гледам,че и такива възглавнички продават. Моето човече започна да спи по-спокойно,след като започнах да следвам правилото за изцокването на едната гърда,докато сам не пусне и след това давам другата. Мислех,че тоз цицоман няма да пусне никога,но се оказа,че не е така. Има линк по този въпрос на първата ни страничка.Но в случая повръщането е съвсем друг въпрос и мисля,че наистина просто трябва да е под лек наклон.

# 161
Моето човече започна да спи по-спокойно,след като започнах да следвам правилото за изцокването на едната гърда,докато сам не пусне и след това давам другата. Мислех,че тоз цицоман няма да пусне никога,но се оказа,че не е така. Има линк по този въпрос на първата ни страничка.Но в случая повръщането е съвсем друг въпрос и мисля,че наистина просто трябва да е под лек наклон.

А не се ли наяжда? Моя ако го оставя само на едната гърда изсмуква около 80-90-100 мл и заспива. другата така и си стои. Преобувам, но често не иска да засмуче повече. Така след около 1-2 часа отново е гладен  #Crazy

# 162
Hipo, вие си имате книжка?! Мислех, че са още малки за тях. Купих й някаква играчка, която изобщо не я отразява, единствено тази на леглото поглежда. В тази връзка, прави ми впечатление, че тя все още не се заглежда, не си съсредоточава погледа за повече от 30-40 секунди. А вие чак книжка си глецкате, хм... Относно рефлукса, да , казаха, че има силно изразен такъв, предписаха ни сиропче, повдигнахме матрака, оригваме се м/у двете гърди, но... милата все така се мъчи. От днес пък и друга беля- през ноща като я кърмех забелязах, че от едното оче се беше отделил секрет-жълт и така сме цял ден. Постоянно я почиствм с преварена вода. Имам един можеби тъп въпрос- вашите бебета със сълзички ли плачат?
Ани, това с повиването ми се струваше доста неприятно и остаряло ( чак скочих на свекървата ) , но все по-често чета за ползата от него. Малко не я виждам, че каквато е енергична, но май ще го пробвам!
Започнахте ли с масажите?

# 163
Hipo, вие си имате книжка?! Мислех, че са още малки за тях. Купих й някаква играчка, която изобщо не я отразява, единствено тази на леглото поглежда. В тази връзка, прави ми впечатление, че тя все още не се заглежда, не си съсредоточава погледа за повече от 30-40 секунди. А вие чак книжка си глецкате, хм... Относно рефлукса, да , казаха, че има силно изразен такъв, предписаха ни сиропче, повдигнахме матрака, оригваме се м/у двете гърди, но... милата все така се мъчи. От днес пък и друга беля- през ноща като я кърмех забелязах, че от едното оче се беше отделил секрет-жълт и така сме цял ден. Постоянно я почиствм с преварена вода. Имам един можеби тъп въпрос- вашите бебета със сълзички ли плачат?
Ани, това с повиването ми се струваше доста неприятно и остаряло ( чак скочих на свекървата ) , но все по-често чета за ползата от него. Малко не я виждам, че каквато е енергична, но май ще го пробвам!
Започнахте ли с масажите?

И моя човек все още трудно се съсредоточава, но ела да видиш като се загледа в ТВ-то. Ще е като мен маниак  Grinning
А това с повиването е съвременно изследване на Карп - може да потърсиш и си има научно обяснение.
Държа да подчертая, че се повиват само ръцете, БЕЗ крачетата  newsm30

# 164
И моята мома имаше секрет на едното оченце още от изписването - с какво ли не го третирахме (с преварена вода, физиологичен разтвор, капки предписани от педиатърката...). накрая помогна само почистване с чай от лайка. Забелязвам, че вече поплакват със сълзички, макар и не много.
Аз пък да питам как спят вашите бебчета в жегите ? Моите изобщо не търпят завивки и ми писна през 5 минути да ставам и да ги завивам - само се разбуждат и правят кисели физономии и почти веднага избутват пелената в ъгъла. Обличам ги леко с бодита и гащиризончета с късо ръкавче. Опитах да им слагам ританки нощем, за да не ги мисля, като се отвиват, но после видях термометъра в стаята да показва близо 30 градуса и махнах ританките. Оставих ги да спят, както се искат, но се притеснявам да не настинат така... Дори аз се завивам с едно чаршафче, а те спят отвити с голи крачета и ръчички.  Crazy

Според мен, още е рано да се заглеждат по играчки - зрението им не е съвсем фокусирано. Привличат ги шарените цветове, но чак пък да разпознават играчки не съм забелязала. Иначе, опитвам да ги разсейвам с дрънкалки и плюшени играчки, но не хващат дикиш.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт