Различно, но повечето дни спи до 2-3 слетобед (събужда се за да папка и пак заспива). През другото време си зяпа , усмихва се или мрънка.
другите много се отбелязаха на крачетата. Пуфис ми идват дебели, особено сега в жегата. За носенето имам ерго раница, от китайските ментета, но върши чудесна работа. Особено като за парите си...да,искам оригинална, ама като не мога да си я позволя поне ам, че така нося детето правилно, с разкрачени крачета. Ама чакам да захладнее, че да се подновим, че сега ще се сварим и двете. За колики вече нищо не давам. Инфаколът не й хареса много, а и май минаха коликите. Надявам се поне, та остана само Био гаята. Обаче калпазанка, както от началото не искаше биберон се научи да си смуче палеца! Дано успея да я отуча, че не си е работа...Каката дето не е мукала пръсти още не мога да й ги извадя от устата, че си чеше явно венците...
изобщо не знаех за слинговете ( мислех, че това е кенгуру ), а ерго раниците не ги бях чувала дори, УЖАС 
Вчера водих каката на басейн за няколко часа и като се прибрахме и влязохме да се къпем започна да шурти като фонтан,а като изцедих, защото децата бяха яли- 50мл.
Вчера водих каката на басейн за няколко часа и като се прибрахме и влязохме да се къпем започна да шурти като фонтан,а като изцедих, защото децата бяха яли- 50мл.
. Аз също не мога много да изцедя,но по качванетона кг на Огнян съдя,че той успява повече да изцеди от мен
. Явно той има повече търпение да се нахрани,сигурно,защото знае,че друг вариант за манджа няма

Още пада, че не гледа къде върви. Вчера се простря по лице чак в устата имаше камъчета и пепел...Успокой се, като се събуди бебчо ще е забравил!

Препоръчани теми