Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 794
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
Колко често през деня си поспиват вашите бебчета?

Различно, но повечето дни спи до 2-3 слетобед (събужда се за да папка и пак заспива). През другото време си зяпа , усмихва се или мрънка.  Mr. Green

# 286
Хипо, сподели после впечатления от БиоАмика- та. Мисля, че ще има ефект.

Да питам - кой номер Памперс сте? Аз още слагам двойка, но на няколко пъти се случи да пропусне и се чудя дали не е време за тройка? Преди десетина дни беше 4750 гр. Сега вече е сигурно 5 кг...
Двойката е за 3-6, тройката за 4-9 кг.

Ние сме на 2ка Памперс все още , но ми направи впечатление , че Памперс Премиум Кеър 2ката е по голяма и по дебела от 2ка зелен Памперс ?! И май като свърши пакета ще взимам 3ка.

# 287
2-ката на Премиум е по-голяма от 2-ката зелени. Подариха ми кашон Пуфис и да ви кажа съм доволна. С баткото съм ползвала само Памперс и сега така почнах,но май ще мина на Пуфис. Ще реша като свърши кашона Simple Smile

# 288
  • Русе
Да кажа и аз за памперсите - на зелен памперс тройка сме, ама тя и момата е към 6 кила, че и нагоре Simple Smile другите много се отбелязаха на крачетата. Пуфис ми идват дебели, особено сега в жегата. За носенето имам ерго раница, от китайските ментета, но върши чудесна работа. Особено като за парите си...да,искам оригинална, ама като не мога да си я позволя поне ам, че така нося детето правилно, с разкрачени крачета. Ама чакам да захладнее, че да се подновим, че  сега ще се сварим и двете. За колики вече нищо не давам. Инфаколът не й хареса много, а и май минаха коликите. Надявам се поне, та остана само Био гаята. Обаче калпазанка, както от началото не искаше биберон се научи да си смуче палеца! Дано успея да я отуча, че не си е работа...Каката дето не е мукала пръсти още не мога да й ги извадя от устата, че си чеше явно венците...

# 289
Не знам другите Пуфис как са,но тези са някакви нови Фешън и са тънки. В нашето кенгуру крачетата са разкрачени. Има една допълнителна подложка,която се слага на по-малките бебета.

# 290
Признавам си, почувствах се много тъпо!  newsm78 изобщо не знаех за слинговете ( мислех, че това е кенгуру ), а ерго раниците не ги бях чувала дори, УЖАС Sad
Ние сме на памперс премиум кеър 2ка, но  май след като свърша пакета ще ги сменяме.
Относно спането, днес от 10 сутринта до 11:30 вечерта е спала общо 4 часа и малко, та аз бих спала повече, ако бях бебе.
Само при нас ли Био Гайа ни действа спичащо?!
Ани, ще пробвам и със силиконови зърна, въпреки, че в родилното акушерките само ме разнасяха , че моите зърна са били най-хубавите за кърмене, ама то знае ли човек?!
Обсъдихме темата с морето и бебешоците, ами за планина? Какво мислите?

# 291
  • България
Моите бебета спаха от 12 снощи до 7 тази сутрин.Аз по навик съм се събудила в 5.30ч. подгизнала и надута от мляко да ги чакам. Интересното е, че колкото и да са ми наляти гърдите и дори да текат,повече от 50-60мл. не мога да изцедя, а и бебетата не изсукват повече,защото не се наяжда и едната.Обяснявам си го с малкия ми бюст, знам ли вече.Явно не може да поеме повече и прелива  Grinning Вчера водих каката на басейн за няколко часа и като се прибрахме и влязохме да се къпем започна да шурти като фонтан,а като изцедих, защото децата бяха яли- 50мл.
Кити, как се справяте с храненето на поискване с АМ? Мен понеже хич ме няма по режимите, по едно време също ги бях подкарала на поискване -кога шише, кога гърда, обаче май стават по-нервни така,а и преяждат.Теодора започна да иска постоянно и да повръща, а и много са качили.Сега ММ ги подкара на 3ч.режим и сякаш е по-добре, да видим дали ще удържим така.

# 292
Вчера преди кърменето в 18 дадох Биоамика. Събуди се в 19 и падна яко дрискане без писъци и рев. След това беше спокоен и ухилен. В 21 го изкъпах и яде,без да давам Био Амика,че не посмях преди нощта нови неща да му давам. Спа до 3 часа! За първи път прави такава голяма пауза. Би било прекрасно,ако и аз можех да се възползвам да поспя,но от 1 до 3 всички кучета на квартала плюс нашето бяха решили да правят лаф-мохабет. Та три часа постоянно ставах да заплашвам с вестник нашата купонджийка. Иначе гърдите ми бяха мамата си трака. Даже по едно време мислех да се цедя,че запжчваше да не се издържа. Устисках все пак до три часа,че вече и цеденето плюс кучето и съвсем нямаше да мога да придремвам. Сега пак дадох Биоамика,ще видим... Трябва да минат поне няколко дни,за да съм наясно наистина с ефекта.
Планината е по-добре от море. Много се замислям в края на август дали да не се качим малко по баирите,че определено имам нужда от смяна на климата.

# 293
Моите бебета спаха от 12 снощи до 7 тази сутрин.Аз по навик съм се събудила в 5.30ч. подгизнала и надута от мляко да ги чакам. Интересното е, че колкото и да са ми наляти гърдите и дори да текат,повече от 50-60мл. не мога да изцедя, а и бебетата не изсукват повече,защото не се наяжда и едната.Обяснявам си го с малкия ми бюст, знам ли вече.Явно не може да поеме повече и прелива  Grinning Вчера водих каката на басейн за няколко часа и като се прибрахме и влязохме да се къпем започна да шурти като фонтан,а като изцедих, защото децата бяха яли- 50мл.
Кити, как се справяте с храненето на поискване с АМ? Мен понеже хич ме няма по режимите, по едно време също ги бях подкарала на поискване -кога шише, кога гърда, обаче май стават по-нервни така,а и преяждат.Теодора започна да иска постоянно и да повръща, а и много са качили.Сега ММ ги подкара на 3ч.режим и сякаш е по-добре, да видим дали ще удържим така.
Ирен,моите гърди направо са невидими попринцип,а второ дете кърмя,така че това няма значение Simple Smile. Аз също не мога много да изцедя,но по качванетона кг на Огнян съдя,че той успява повече да изцеди от мен Simple Smile. Явно той има повече търпение да се нахрани,сигурно,защото знае,че друг вариант за манджа няма Grinning

# 294
  • София
Големината на гърдите няма никакво значение. Аз така както съм с голям бюст кърма почти нямам Sad
Едва изцеждах по 20-30 мл (от двете при това!). Сега вече и не цедя, слагам го и каквото изсуче..после АМ

# 295
Ох момичета искам да ви споделя днес какъв шок изживях. Така както се носихме и бързам да му направя млякото но го нося в ръка и му закачих главичката във вратата. Отпред на челцето. Изпищя веднага и после се поуспокои . Нахранихме се и заспа бързо. Няма нито цицина нито подуто . Съвсем леко и труднозабележима червенина но много мъничка. Не се удари силно но при мисълта колко му е недоразвита и мека все още главичката изтръпнах. Разтреперих се и два часа плаках ..толкова много се изплаших Cry
Чакам го с нетърпение да се събуди от сън за да видя как е и дали е шен. Много се притеснявам но не видам смисъл да звъня на лекарката при положение,че няма нито цицина нито червено кой знае колко..какво ще ме посъветвате Cry

# 296
Здравейте Момичета, вашите бебета спят ли по някога с отворена уста? Нашият бебчо спи и се чудя дали е запушен носа или просто устата си му е леко отворена.

# 297
Здравейте Момичета, вашите бебета спят ли по някога с отворена уста? Нашият бебчо спи и се чудя дали е запушен носа или просто устата си му е леко отворена.
Моята бебонка много често спи с отворена уста. Не мисля, че има за какво да се притеснявам!

# 298
  • Русе
Ох момичета искам да ви споделя днес какъв шок изживях. Така както се носихме и бързам да му направя млякото но го нося в ръка и му закачих главичката във вратата. Отпред на челцето. Изпищя веднага и после се поуспокои . Нахранихме се и заспа бързо. Няма нито цицина нито подуто . Съвсем леко и труднозабележима червенина но много мъничка. Не се удари силно но при мисълта колко му е недоразвита и мека все още главичката изтръпнах. Разтреперих се и два часа плаках ..толкова много се изплаших Cry
Чакам го с нетърпение да се събуди от сън за да видя как е и дали е шен. Много се притеснявам но не видам смисъл да звъня на лекарката при положение,че няма нито цицина нито червено кой знае колко..какво ще ме посъветвате Cry
Според мен не се притеснявай! Не са им толкова меки главите на бебетата, ако не броим фонтанелата. Голямата беше малко над три месеца като се превъртя на спалнята и си удари главата в радиатора. Имаше и драскотина и зачервено, нямаше проблеми . Аз изревах повече рев от нея! Пък като проходи колко пъти си е удряла главата....Simple Smile Още пада, че не гледа къде върви. Вчера се простря по лице чак в устата имаше камъчета и пепел...Успокой се, като се събуди бебчо ще е забравил!

# 299
Да, събуди се и е спокоен и се смее даже повече от обичайното newsm78 Grinning
Мъчи ни и запек вече четвърти ден и само се напъва ама попръцква ..няма и следа от ако..правя му вече втори ден чайче от лайка ,защото преди само това ни спасяваше ама сега и това не помага. Преди бях споменала на лл за този запек тя каза ,че до седем дена е нормално. Мен не ми се струва май нормално да ака на 3-4дни веднъж..ама..нали са доктори уж повече знаят.
Благодаря за подкрепата и утехата Нинив Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт