Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 706
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз моя син не мога да го свикна с биберон и това е! Как ли не опитвах - категорично отказва...
Понякога имам частичен успех със залъгалките на Авент (най-обикновените), докато ортодонтските, които уж били по-добри, не ги ще по никакъв начин.

Ох, ваксините...  ooooh! и на нас ни предстоят след десетина дни, треска ме тресе от сега как ще ги понесе  Tired
Периодът на коликите още не е минал , сега и това. Дано всичко да е наред  Praynig

# 451
Аз моя син не мога да го свикна с биберон и това е! Как ли не опитвах - категорично отказва...
Понякога имам частичен успех със залъгалките на Авент (най-обикновените), докато ортодонтските, които уж били по-добри, не ги ще по никакъв начин.

Ох, ваксините...  ooooh! и на нас ни предстоят след десетина дни, треска ме тресе от сега как ще ги понесе  Tired
Периодът на коликите още не е минал , сега и това. Дано всичко да е наред  Praynig
Емануелка също признава само тази на  авент  и то само за 2-3 Мин. Докато заспи после я хвърля .

# 452
Емануелка също признава само тази на  авент  и то само за 2-3 Мин. Докато заспи после я хвърля .
Същото е и при нас - никакъв интерес към ортопедичния биберон. Залъгва се с него само когато е гладна  и преди да заспи и то с частичен успех. А мен това ме радва и не настоявам, защото не искам да свиква.

# 453
  • Русе
То и аз не бих настоявала за биберон, ама от две седмици си намира палеца и с такава сила го засмуква, че вакум прави...Пък нещо не искам да се учи да смуче пръсти. Аз слагам биберона, тя го плюе и налапва пръста. Вярно, пе сега започват да си опознават ръцете,ама каката не ми е правила така и не съм фен. Ще видим как ще отучвам бебина.

# 454
Разбирам, биберонът е за предпочитане пред палеца. Моята госпожица засега си смуче пръстите само когато е гладна, а напоследък започна стръвнишки с две ръце да си завира лигавника в устата и да го смуче, което ме разсмива всеки път.

# 455
Момичета, кърмя бебето си и вчера имаше разстройство. Сякаш акаше вода всъщност. Реших да изхия половин чаша чай от шипка и не е акала от 18 часа. Хапнах праскови и сливи, даже кафенце пих защото мен ме разхлабва и нищо. Какво ще ме посъветвате?

# 456
Малката винаги спи с вдигнати ръце, ако я вържа така сигурно в Канада ще я чуят  Laughing Наистина ме му ли е жега?
Ами не ми не се е оплакал  Grinning Шегата на страна, в жегите признавам не го повивам, но снощи беше хладно и той не спря да се върти докато не се измъкна от шала и като се измъкна заспа  Thinking Абе бебе - ходи го разбери baby_neutral

# 457
"щото така се връзват лудите" Laughing
Добре си го казала  Peace

# 458
Здравейте мами,искам да попитам на дали са изписвали на бякое бебче Био Гайа и Линекс да се пият в един ден?
Ами така като гледам те са на един принцип и не виждам смисъл да се дават едновременно. По скоро Биогайа и Биоамика (така давам аз и съм мега доволна)  Peace

# 459
То и аз не бих настоявала за биберон, ама от две седмици си намира палеца и с такава сила го засмуква, че вакум прави...Пък нещо не искам да се учи да смуче пръсти. Аз слагам биберона, тя го плюе и налапва пръста. Вярно, пе сега започват да си опознават ръцете,ама каката не ми е правила така и не съм фен. Ще видим как ще отучвам бебина.
При нас е нещо подобно само , че тя си завира и двете ръце в устата !

# 460

Това с лигавника не е никакъв глад! Нашият Алекс когато е озверял засмуква решетките на кошарата или си прави юмруците в смучки а като го взема едва си отървавам носа Joy
Докато млякото изстине го взимам да не реве направи ми врата целия в смучки а иди после обяснявай на баща му че са от детето Joy

# 461
  • София
САБ, изчакай до 24 часа и ако не успее да се изака пробвай с клизмичка Мелилакс  Peace

# 462
  • България
24часа мисля,че е рано за клизма.Моите понякога пропускат по един ден и на другия обикновено акат по два пъти.

# 463
Благодаря ви, хепи миж, ирен, а по принцеп моето ака на денонощие по 5-6 пъти та сега ми е много странно.  newsm78

# 464
Ние акаме на ден два веднъж. Слувало се е от смяна на млеко да ака на 4-5дни
Не се притеснявай и не бързай с клизмите. Прави му масажче на коремчето около пъпа в посока час.стрелка и му хвани двата крака и притискай сгънати към коремчето за да се напъва. Wink Слагай олио и запрятай ръкави не се тревожи ще се изака! 😉

Общи условия

Активация на акаунт