Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 710
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, пиша ви че методите със сливите и колелото дадоха резултат и се изака! Благодаря ви за подкрепата.
А моето момиче постоянно се усмихва и много ме радва. Simple Smile Пу пу да не я урочасам. А вашите съкровища смеят ли се вече?
Ема се смее на сън още.от родилното , иначе.започна от 3-таа седмица с усмивки те когато и говори , от около 3 седмици правим опити да се.смее на глас , но все още не успява , да наистина неуписуеба радост е да ги видиш как ти се усмихват

# 481
А вашите съкровища смеят ли се вече?

Моята отдавна се усмихва, а вчера за първи път се засмя с глас. Беше зловещо!  Crazy Laughing hahaha
Седя си, аз на дивана, а тя мърда нещо до мен. По-едно време почва да се хили и да ме гледа. Все едно беше обсебена.  Joy Първо се стреснах, а после много се смях.

# 482
Тя и моята отдавна се усмихва просто го прави по цял ден та затова се чудя дали е ок това? Иначе и тя от около месец се усмихва всъщност май от 3-тата седмица още.

# 483
Момичета, пиша ви че методите със сливите и колелото дадоха резултат и се изака! Благодаря ви за подкрепата.
А моето момиче постоянно се усмихва и много ме радва. Simple Smile Пу пу да не я урочасам. А вашите съкровища смеят ли се вече?
ирен само на кърма сме та затова се натъпках със сливи че да се изака. Не давам Био гайа мислех че е по лекарско предписание?
Радвам се, че се е получило. Моя много се смее, като се е наспал и като е нахранен. Иначе е като баща си - сбръчква вежди и да не си му пред очите  Grinning
Биогаята си я изписах сама, защото много му къркореше коремчето и реших да комбинирам с Биоамиката. Добре се получи - коремчето му е много по-спокойно Peace

# 484
Митко отвръща на усмивките ми винаги с голяма усмивка и също когато му говоря или го целувам( много обича по бузките и отваря широко уста )  Grinning . Започна да издава звуци като Гаааа особено като ми е на рамо и оглежда наоколо. Тапетите в стаята са на големи цветя и явно му привличат вниманието защото им приказва на бебешки като се загледа  Mr. Green . Мъчи се да се засмее с глас , но засега само докарва отварянето на устата и едно Грггргр .  Mr. Green

# 485
Митко отвръща на усмивките ми винаги с голяма усмивка и също когато му говоря или го целувам( много обича по бузките и отваря широко уста )  Grinning . Започна да издава звуци като Гаааа особено като ми е на рамо и оглежда наоколо. Тапетите в стаята са на големи цветя и явно му привличат вниманието защото им приказва на бебешки като се загледа  Mr. Green . Мъчи се да се засмее с глас , но засега само докарва отварянето на устата и едно Грггргр .  Mr. Green
И моя още не се е смял с глас, макар че има чувството, че всеки момент ще го направи. Иначе след баня е много активен и много "говори"  Joy

# 486
На нас ни излязоха крусти по главичката,  мажа го с Стелакер на Мустела , но ми е чудно защо чак сега се появиха. newsm78

И да ви питам , активна гимнастика взели ли сте на бебчовците, и ако сте каква защото се чудя коя да взема, има 100вида #Crazy

# 487
На нас ни излязоха крусти по главичката,  мажа го с Стелакер на Мустела , но ми е чудно защо чак сега се появиха. newsm78

И да ви питам , активна гимнастика взели ли сте на бебчовците, и ако сте каква защото се чудя коя да взема, има 100вида #Crazy
Аз взех една от олx за 10 лв - чисто нова е, но малкия реве като бесен като го сложа в нея  hahaha

# 488
  • София

И на нас ни. Казаха ми, че е от това че всяка вечер се къпем с шампоан. Simple Smile Мажа ги с http://apteka.framar.bg/30016165/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … D1%81%D1%82%D0%B8
За активна гимнастика и аз се замислям да взема от olx или bazar.bg. Ще търся такава която да става и за сядане и за прохождане. Simple Smile

# 489
  • София
Относно смеха, малката като една истинска жена дава усмивки само когато, и на когото тя иска. Прави опити да се смее и с глас, но като че ли се стряска. Simple Smile Като се усмихне и не сме и обърнали внимание се кара. Много е сладка Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 14:57 от Milena_318

# 490
Маймунки малкии , хем искам да порасне и да ми приказва , да бяга , хем искам да се насладя максимално на бебешкия му период , защото после с носталгия ще се сещам какво е било.   Crazy

Сигурно и при нас излязоха от това, и аз всеки ден го мия с шампоан. Вече поопадаха , на едни големи люспи.
 И аз мисля от ОЛХ , доста са запазени а и наистина има чисто нови.  А каква точно взехте , с кръгло килимче ли? bouquet

# 491
На моичкия от около две седмици му се случва да се смее на глас, но все докато спи или е в задрямало състояние. Обаче е толкова сладък и смешен...

# 492
  • Русе
Моята мома не се смее с глас. Ама и каката не се смееше,след годината чак май започна с глас. Беба се усмихва широко или се кокори на една крава и едно мече с червен нос. И им говори нещо Grinning Мен ме гледа много изпитателни, сигурно защото често се карам на как й, какво ли си казва горкото дете- и мен това ме чака Laughing  Днес е особено сърдита, коремчето ли я мъчи не знам, ама проплаква, рита, сърди се...Дано не започват пак някакви колики, тъкмо реших, пе с това се свърши.

# 493
Момичета кажете ми как се закача обиколник на кошара която има решетки само от едната страна? Може би с някакви видии отвън?

# 494
Момичета, виждам, че доста споменавате Био Гайа и Био Амика. Преди време бях писала, че на нас Ни Гайа ни подейства спичащо и се чудех само при нас ли е така. Сега давам Био Амика, като мислех, че са на един принцип и съм много доволна и бебка е по-спокойна и си ака редовно Simple Smile
Вашите мишоци поспиват ли през деня?
Относно усмивките, също се опитва да се смее с глас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт