Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 815
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
И да ви питам , активна гимнастика взели ли сте на бебчовците, и ако сте каква защото се чудя коя да взема, има 100вида #Crazy
Подариха ни активна гимнастика за 40 дни, от най-обикновените. От 5-6 дена започна да се заглежда по висящите играчки, да ги докосва и нещо им гугука. Заиграва се за около 20 мин, после се размрънква.

# 496
И аз да питам мамите ,които са на АМ колко пъти акате? Ние веднъж на ден акахме сега през ден вече като вземе да се напъва и пръцне и го изкара наведнъж не е спечен ,хубаво му е акото но дали е нормално да ака през ден? Да кажа че сме на АМ Лактана био.  newsm78
Колкото до активн.гимнастика и нашата е от олх запазена кажи речи нова за 20лв ама не му е много готино 😂
Иначе се смеем и гукаме яко само ме гледа като си отворя устата и се почва😃

# 497
Каква е тази гимнастика която се купува? Вие започнахте ли вече с масажа и гимнастиката? Моята педиатърка ми каза след 4 месец. На вас какво ви казаха педиатрите? Гледала съм клипчета където казват че може още от 1я месец да се прави та се чудя защо не ми позволява.  newsm78

# 498
# 499
Каква е тази гимнастика която се купува? Вие започнахте ли вече с масажа и гимнастиката? Моята педиатърка ми каза след 4 месец. На вас какво ви казаха педиатрите? Гледала съм клипчета където казват че може още от 1я месец да се прави та се чудя защо не ми позволява.  newsm78

След 4 месец Crazy ?
От 20тия ден му правя масажчета и гимнастика.Така каза педиатърката, и от 20-30тия ден да се започва и слагането по коремче за да закрепнат мускулите на вратлето.

# 500
И аз да питам мамите ,които са на АМ колко пъти акате? Ние веднъж на ден акахме сега през ден вече като вземе да се напъва и пръцне и го изкара наведнъж не е спечен ,хубаво му е акото но дали е нормално да ака през ден? Да кажа че сме на АМ Лактана био.  newsm78
Ема също ака по веднъж на ден или през ден ние също сме на АМ ( Семпер Лемолак ) , на нас ни каза педиатърката , че е напълно Нормално да ака по веднъж на ден или през ден !

# 501
Момичетата имат предвид вид място за игра,което се купува. Различни са активните гимнастики. Нашата е най-обикновенаШарено килимче със закачени играчки отгоре и по килимчето има оглесалце,дрънкалки и т.н. Ползваме я отдавна като място за разнообразие. Иначе масажите отдавна ги почнахме,макар и мързеливо от моя страна.Може би твоята педиатърка има предвид физическата гимнастика (по-активната), че почва от четвърти месец.

# 502
Връщаме се от консултация. За 2 месеца сме станали 56см и 5.290кг  . Пораснал е с 3см и 1кг Heart Eyes

Сложиха ваксините, сърцето ме заболя,когато се разплака..дадох му панадол и се надявам да ги понесе добре.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 13:41 от __Magi

# 503
Здравейте. Бих искала и вас да попитам относно ваксините. Някой слагал ли е или мисли да слага рота вирусна ваксина на бебчето си? Лл ни убеждава да я сложим, а аз не съм сигурна, че трябва. Съпругът ми се доверява на лл и иска да я сложим. Края на месеца сме на преглед и трябва да и кажа със сигурност. Благодаря предварително!

# 504
  • София
Да, аз ще му слагам Ротарикс.
Даже точно преди малко говорих с моя приятелка-педиатърка и точно за ваксината стана въпрос Simple Smile
Нейното мнение е, че който има възможност, е добре да я сложи на детето си. И други мои познати са я слагали на децата си.

За активните гимнастики - имаме на Фишър-Прайс автомобилчето т.е. Тази, която става на автомобилче по-натам Simple Smile но в момента хит му е активна гимнастика, която съм закачила за решетката на кошарката  Grinning голяма радост му е! Препоръчвам ви я!  Като почне да я дърпа за елементите, да й ръмжи, много е сладък! На Бейби Оно е, мисля, че е и на добра цена Simple Smile

САБ, аз обиколника го залепвам с тиксо за връзките отзад за таблите (и нашата кошарка е с решетка само от едната страна )

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 16:52 от Happy Mijjj ツ

# 505
# 506
Мами кажете какво да правя, бебо вдигна 38градуса температура ? Дадох му панадол на обяд и незнам какво да правя , много съм притеснена???

# 507
  • България
Спокойно, нормално е след ваксината.Можеш и сега преди лягане да му дадеш панадол.Не се притеснявай, ще мине!

# 508
Мами кажете какво да правя, бебо вдигна 38градуса температура ? Дадох му панадол на обяд и незнам какво да правя , много съм притеснена???
Не се притеснявай,утре всичко ще е наред. Сигурно вече си му дала панадол за течпературата,така че спете спокойно.

# 509
Някой попита колко спят бебетата през деня. И мен ме интересува този въпрос. Моите сладурчета спят често през деня, но не знам дали е нормално. Момата спи с часове непробудно, но като се събуди реве почти през цялото време до следващото спане. Вече започвам да се притеснявам дали й има нещо. Иначе се усмихва в редките случаи, когато е спокойна. Реве неутешимо буквално без причина.  Crazy Дали пък не е от прекалено честото спане? В този ред на мисли, вашите бебета в колко часа си лягат за стандартното нощно спане? Моите откъртват към 8.

Общи условия

Активация на акаунт