Връзка с разведен мъж. Има ли други като мен?

• 16 475
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
, освен в моментите когато на няколко пъти тя изогни детето, защото не го иска,
Досега може би ти вярвах, но тук вече ме изгуби. Като станеш майка ще разбереш, че това е абсолютно невъзможно.

# 76
Янчек ,не бързам да се вживявам като "маминка" Wink това,че съм разбрана не значи ,че не мога да преценя как да се държа....  не виждам в някой от постовете да съм описвала как ще подходя към детето и да съм конкретизирала нещо. Моля да не спамите темата ми, въпроса ми е друг.
Всичко добро ви желая.

# 77
Бившата жена не иска детето и го гони  Laughing Но все пак мъжът благородно й го набутва обратно  hahaha Не мога повече, отказвам се  Mr. Green

# 78
  • Под Сините камъни
А защо винаги мислите от негативната страна ? newsm78
Понякога стават и чудеса.
Може и 14 г. девойка да я харесва и да изградят едни чудесни отношения.Дали ще са като майка и дъщеря или като на две приятелки,какво значение има.
Аз за 20г. съвместно съжителство с моят мъж нито веднъж не съм била пренебрегвана заради детето му от предният брак.Винаги и навсякъде ходихме заедно.Никога не съм криела от общата ни деца че имат по голяма сестра.

# 79
  • Под Сините камъни
, освен в моментите когато на няколко пъти тя изогни детето, защото не го иска,
Досега може би ти вярвах, но тук вече ме изгуби. Като станеш майка ще разбереш, че това е абсолютно невъзможно.
Мога много да поспоря с теб на тая тема

# 80
Няма нужда. Ако маминка толкова не иска чедото, то вече щеше да е под опеката на авторката.

# 81
Искам да изтрия темата, как може да стане това?

# 82
Помоли модератор да я заключи.

# 83
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт