Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 467
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Мина и моя преглед...Доминнтен фоликул в дясно и на 29 действаме Simple Smile) пуснах кръвните изследвания и дано всичко да е ок там.

# 271
Стискам палци скоро да се похвалиш  EFP

# 272
Момичета, аз съм в темата за ivf вече, но ви следя и чакам с нетърпение да видя как някоя от вас се хвали с две чертички 🍀❤👶🏼

# 273
След един мисед, след ембриоредукция и много други перипети преди няколко часа се родиха моите слънца-Георги и Надежда. Малко недоновени-в 33+2 седмица, но за щастие са много добре. Целувам ви и ви пожелавам най-святото скоро да ви сполети :*

# 274
  • София
О, Аничка много се радвам за теб!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ти живи и здрави малките слънчица!!! newsm51
Как си, как се чувстваш?  Hug

# 275
Аничка, честито мила! Hug Heart Eyes Пожелавам на твоите съкровища да са много здрави и послушни, а ти да си най- щастливата мама на света! Heart Eyes

# 276
Аничка, честито!💐 Нека Бог ги пази и закриля! 👶🏼🍀❤

# 277
Ани, честито още веднъж, миличка. Да са ти живи и здрави и да те радват цял живот. bouquet
Успех на всички, момичета.  bouquet
anie11, мина ли инсето? Моето ЛХ в началото тръгна по- високо, но въпреки това забременях. Само че твоите мерни единици явно са други, понеже и самите референтни стойности са различни от моите. Освен това, след като има стимулация, мисля, че реф. стойности не са особено информативни.

# 278
Да,Forest rain, днес беше инсето, и 6те ф бяха спукани. Аз също се надявам това лх да е от стимулацията и да не е чак толкова зле. Иначе сега остана само да чакаме и да се надяваме Grinning  Peace

# 279
Да,Forest rain, днес беше инсето, и 6те ф бяха спукани. Аз също се надявам това лх да е от стимулацията и да не е чак толкова зле. Иначе сега остана само да чакаме и да се надяваме Grinning  Peace
Anie11 на теб ти желая успех и да се похвалиш скоро

# 280
Благодаря, Frederika, дано! Flutter

# 281
Ани, честито за двете слънчица!!! Пожелавам ти да са здрави, много да ви радват и с всеки изминал ден да се чувствате като най-най-добрите и щастливи родители!!!

Другото Ани, стискам ти палчета! Ние с теб вървим горе-долу по едно и също време с инсеминацията, така че се надявам да се похвалим с + тестчета Simple Smile
На мен ми излезнаха днес резултатите LH 11.87, Estradiol 1207, коментирахме ги с докторката и каза, че са ок. Другите също са ок. Ходих да ми бият прегнил 2х 5000 единици и сега с нетърпение чакам 29ти Simple Smile) Успех на всички момичета от темата!!  Гуш Simple Smile

# 282
Аничка честито, да са живи и здрави и многго да те радват.
Anie11  стискам палци скоро да се похвалиш с положителен тест и търпение да го дочакаш.
Ms.M  успех утре и на теб ще стискам палци не остана само няколко часа. до дълго очаквания резултат дано е положителен.

# 283
Аничка, честито. Да са здрави и да ви радват.

# 284
Ms. M, успех и от мен, ще си чакаме заедно.  Peace Praynig Пиши как е минало

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 18:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт