Пак ли сбърках...

• 18 553
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
И Незнам защо бях упрекната за телевизионен пример относно секса на 15. Мисля че не е уместен пример с непознати лица на всички освен на мен, та за това.
Още един телевизионен пример.
Михаела Маринова от Х фактор, беше на 15 максимум на 16, сприятели се с момче от х фактор. Бяха заедно известно време, може и още да са незнам, вероятно и е бил първия. Каква "вулгарна прекипяла сексуалност" има незнам в добре възпитано и дори скромно  момиче.
Веротно има и курвенски истории със сигурност.
За това не се слага всичко под един знаменател.

Който иска да смята за дете и забранява на 16 годишната си дъщеря едно или друго, тя пък ще ви се изповядва за всичко.
На мен ако ми се случи такава ситуация в разговорен контакт с дъщеря ми ще придобия по задълбочена информация за това приятелство,  и след това чак ще си съставям мнение..........второ ще информирам за всичко  което още не е ясно за секса и последиците от него. Със забрани не става...
Ако някои майки не могат да водят такива разговори, си е тяхна работа...

# 211
А защо имат сексуални взаимоотношения 15 годишните момичета? Да не би от сексуална страст?

Хормони, разбира се. Повечето момичета се събуждат доста по-рано от 15-тата си година.
Друг е въпросът дали успяват да овладеят по някакъв начин тези повици на природата (напр. да мастурбират, петинг с ученическата любов и т.н), вместо да се оставят животинското да надделее и да рискуват да прецакат живота си с преждевременна бременност или брак с неподходящ "чичак".
Иначе всички момичета на тази възраст си падат по батковци, връстниците им са още твърде незрели. Чак към 20-тата година като че ли половете се изравняват физически и интелектуално (ако изобщо).
Неслучайно навремето мъжете масово са се женили около 20-тата си година, когато са изкарали казарма, възмъжали са и вече са готови – психически и физически – за семеен живот. Момичетата са ги женели по-рано, естествено, че да не посрамят семейството с извънбрачна бременност. Щом почне да се заглежда по момците – хайде под венчилото, че да не "подпали" къщата.
Да, но сега сме 21 век и тук не говорим за необразовани селскостопански работници, а за съвременни младежи, които, за да могат да издържат семейство и деца, трябва да имат добре платена работа, която пък предполага добро образование. И когато майките се изказват против ранния секс, ранните съжителства и бракове, го правят от загриженост за децата си, а не от някаква криворазбрана моралност. Защото всички сме много широко скроени, но не и когато става въпрос за нашите деца.
Както и да е, темата всъщност беше не за разпозналите се и обидилите се на тема "уайт траш", а за това колко пъти трябва да повториш една и съща грешка, докато схванеш, че си глупак.

# 212
Приятелство е крайно неподходяща дума за отношения между осмокласничка и зрял 25 годишен мъж. Даже и не питам как ще се породи това приятелство.

Не знам защо въобще го обсъждаме тоя казус, ако тия известните толерират дъщерите си за такива отношения, това хич не  ме респектира.

И ми се струва, че излязохме от темата, пък ик непълнолетна със зрял мъж вече сме дискутирали неведнъж.

# 213
Приятелство е крайно неподходяща дума за отношения между осмокласничка и зрял 25 годишен мъж.

Разбира се. Освен ако 25-годишният е асексуален инфантил и наистина се събират, за да бродират кърпички.

# 214
Приятелство е крайно неподходяща дума за отношения между осмокласничка и зрял 25 годишен мъж. Даже и не питам как ще се породи това приятелство.

Не знам защо въобще го обсъждаме тоя казус, ако тия известните толерират дъщерите си за такива отношения, това хич не  ме респектира.

И ми се струва, че излязохме от темата, пък ик непълнолетна със зрял мъж вече сме дискутирали неведнъж.
защото направихте драма от един допълващ въпрос към мен.
Нито има реална 15 годишна нито реален 25 годишен като задена тема които да се обсъждат...

# 215
...........................
Както и да е, темата всъщност беше не за разпозналите се и обидилите се на тема "уайт траш", а за това колко пъти трябва да повториш една и съща грешка, докато схванеш, че си глупак.
.........................
Форумите си имат правила:
Накратко:
"цитат: Цинични публикации, както и обидни постове към други потребители, модератори или администратори, няма да бъдат толерирани.............................................................. "
Кой какво би бил или не бил, чешене на клавиатурата и извинения.

Сигурно би се доверила на лекар с току що взета диплома без опит,  може да му позволиш дори и да те среже самостоятелно без надзор, та нали е ходил да учи това което вече са открили другите.
Е аз  смятам точно че трябва да си вземе торбичката и тепърва да разбере какво е медицината с истинско врене и кипене в нея, защото само със студентството и диплома още не е лекар реално а само формално.

Няма как да не си ходила някъде извън България. Но защо си била път, харчила пари и губила време. Хората отдавна са открили какво има по света и са го документирали в текстове и снимки, можело е почти безплатно да добиеш представа само от интернет или от разкази на пътували до там.

Безумни и едностранчиви  примери могат да се дадат много,  ако някой се е занаятил и не разбира за какви грешки и трупане на опит се говори в темата. Почти всички хора допускали грешки са минали през начално и средно образование, доста имат и университетско.....но това не ги спира да допускат такива. Е разни малцинства нямат и начално,  но това е друга тема...

# 216
  • София
relativity, много си досадна, честно!
Разбирам, че сега ти е паднало да се почувстваш велика и да философстваш на воля, ама трудно се изтърпяш, бе, жено!

# 217
Що бе, да си пише, на мен не ми пречи.  Laughing
Да прескача флууда е едно от първите умения, които човек овладява в интернет.

# 218
  • София
missoni, хората може да имат сексуални отношения точно по изброените от теб причини.
На колкото и години да си - струва ми се странно да ти обяснявам, че секс се прави по-най-различни причини и не винаги нагонът е водещ. Добре, че беше ти да ни оправиш сбърканата ценностна система, с голям срам ще спомена за секса с/у пари или издръжка и жизнен стандарт, който 15-годишни също правят.
Извинявай, че повечето не вярваме колко осъзнати и отговорни са на тази възраст, в което няма нищо лошо. Дори законът е определил, че още не им е дошъл съвсем акълът.
Сирен, relativity ти отне купата за километрични постове.  Joy
Извинявам се на останалите потребителки, че споменах разликата 15 - 25. За relativity дали е 15-25 или 40-50 - все тая, поне така излиза.
relativity, за последен път пиша по същество, ако изобщо четеш - Михаела Маринова от Х фактор на 16 години с колко годишно момче се сприятели?
ТИ, ТИ даде примера с дъщерята на Ива Екимова, после се държиш все едно някоя друга го е казала.
Както има Михаела Маринова, така има и Гери-Никол

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 11:29 от Cuckoo

# 219
На 15 си мисля, че удоволствието от секса е последното, заради което се прави. По-скоро е заради несигурност в себе си, мода, натиск...тия, дето го правят за пари, са в друга група. При всички случаи е по-скоро глупаво- не мога да повярвам, че на 15 някое момиченце е способно да прави смислен и интересен секс. Даже ако човек наистина държи на секса, ще го отложи във времето, няма да бърза да тества как става и да се примирява с години лош секс, за трупане на "опит".

Какви километрични постове, аз пиша параграфи, може да спреш да четеш по всяко време. Всеки параграф си е отделно мнение, а страничните разклонения ги поставям най-отдолу в текста, за който издържи докрая.

Relativity пише салата от думи и май ми троли блога с директно обидни коментари. Между другото вчера имаше activity spike в блога ми:)

# 220
Темата е изродена, а такива се заключват без значение чия е! Знам че админите, модераторите сте прави винаги, включително и когато грешите. За това уважавам сиптатията ви  към така наречените "стари кучета" заедно с виртуалните им изкривявания, пристрастията ви към групичката редовни потребителки на подобни теми, и към такива на които бг.мама осмисля  денят им.

НО СЕ МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ..............!!!
Има си IP адреси и други инструменти. Едно нещо се доказва преди да замесиш някого във философските си извращения Г-жо Фанатик, и припишеш  директни, обидни, салатни тролствания в блога ти, който аз никога не съм отваряла нямам и намерение. Ще те улесня поне с нещо да не занимаваш админите  аз съм  от Варна, виж си твоите тролове от къде са. Не нося отговорност ако случайно има съвпадение с града, за действията на хора които аз не познавам и  не знам какво са вършили.  Не нося отговорност и за нагласите ти за подобни форуми, че са сцена за състезания и класации. Ако имаш съзнание на завършила философия, ще  се извиниш за твоята явно поредна грешка в живота! Думата " май" не те спасява, доказваш и само тогава замесваш.

Нарочно се изчакаха няколко дни. До кога ще продължавате да толерирате приятелския си кръг. И поредната с клюкарски манталитет Cuckoo, която очеизвадно спами,  от многократно повтаряне не разбира .....и продължава със скалъпвания и стъкмистики относно мисленето на друг потребител!

Няма да се учудя ако изтриете моя пост и оставите техните, многократно съм се разочаровала от вас дами и господа формални лидери.........и това беше последното разочарование.

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 19:07 от relativity

# 221
Е, значи не си ти. Но е общо взето човек с почти същото мислене и настроение. Има ги- някак ми се сливат, като една личност, която не изпъква с нищо друго, освен с мрънкане и негативност.

Нямаш ли нещо по-чаровно, с което да допринесеш за форума?

# 222
  • София
Тая е някакъв трол, няма начин човек да пише такива километрични безсмислици. И го играе обидена, защото админите не се месели. Ами ти какво правиш тук? Форуми колкото щеш...
Наистина авторката отдавна я няма, и аз бих се уплашила от тази логорея.
Човек, който пише "незнам"- не ми го хвали  Laughing

# 223
Ти па и блог ли имаш, дай адреза, ако там е по интересно и се въдят такива възмутени.

# 224

НО СЕ МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ...
Joy

Общи условия

Активация на акаунт