След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Баръш се е появил. Peace Чаровен е! Peace
Хубавото си е хубаво, макар и ,,дегизиран,,
И какво значи сега в депресия заради сериала newsm78 много лошо това да си далеч от канканката  Joy Joy Joy
Лиспва му ,липсва който трябва, въпреки обгрижването на  каката.

Нещо в Туитър ги стряска от време на време, че Гало ще присъства във втори сезон. В Инстаграма и Туитъра й няма нищо, което да подсказва такова нещо. Но пък не съм чула името й да се спряга и за друг проект. Биха ли рискували с нея във втори сезон, а? Аз все се надявам, че продуцентите усетиха нетърпимостта на феновете. На мен на второ гледане не ми беше толкова страшно присъствието й. Йомер ми беше по-скоро раздразнен в нейно присъствие, отколкото впечатлен, както го приех първия път. Но все пак ме дразнеше това негово състояние в нейно присъствие.
 PraynigЕ дано не стигнат пак до нейната особа.
Ще е голям минус за сериала. Малко ли негативи понесе екипа.
До сега не съм срещнала някой да я харесва.

и това е страхотно

От инстаграма на Мерт

https://new.vk.com/kiralikasktvstar?z=video146115526_456240344%2 … _-96725873_808768

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 19:31 от eliNIM

# 661
  • Perla
Скрит текст:
Баръш се е появил. Peace Чаровен е! Peace
Хубавото си е хубаво, макар и ,,дегизиран,,
И какво значи сега в депресия заради сериала newsm78 много лошо това да си далеч от канканката  Joy Joy Joy
Лиспва му ,липсва който трябва, въпреки обгрижването на  каката.

Нещо в Туитър ги стряска от време на време, че Гало ще присъства във втори сезон. В Инстаграма и Туитъра й няма нищо, което да подсказва такова нещо. Но пък не съм чула името й да се спряга и за друг проект. Биха ли рискували с нея във втори сезон, а? Аз все се надявам, че продуцентите усетиха нетърпимостта на феновете. На мен на второ гледане не ми беше толкова страшно присъствието й. Йомер ми беше по-скоро раздразнен в нейно присъствие, отколкото впечатлен, както го приех първия път. Но все пак ме дразнеше това негово състояние в нейно присъствие.
 PraynigЕ дано не стигнат пак до нейната особа.
Ще е голям минус за сериала. Малко ли негативи понесе екипа.
До сега не съм срещнала някой да я харесва.

и това е страхотно

От инстаграма на Мерт

https://new.vk.com/kiralikasktvstar?z=video146115526_456240344%2 … _-96725873_808768

Явно Борко е с Мерт и си скачкат в моренцето  Laughing Затова е толкова щастливо нашето момче! Heart Eyes

А за Гало- няма никаква работа отново в сериала- достатъчно щети нанесе нейното присъствие, разбира се, благодарение на твърдоглавието на Мерич ханъм. Актрисата се раздели с феновете, при това- пообидена, и им препоръча да различават реала от сериала. И тя от ЕнтЕлегентните като Кита. Mr. Green

# 662
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
за Йомер- самоувереност и прикрит романтик.
Hug Да, още две хубави характеристики!
Mераба и от мен  Hug за Омуш залагам на нещо старо, но вярно, за да го определя:
Елит локум  Joy и точно за това му определяне, му прощавам всичко  Mr. Green
Hug Сладък, лепкав, вкусен, сочен, примамлив, пристрастяващ - елит локум демек! Wink Правилно ли те разбрах! Heart Eyes
Joy Правилно си ме разбрала, нали така му казва Нера, демек високо качество е нашият Омуш  Crazy
Скрит текст:
Беше ми любопитно дали елит локума е някакъв специален, различен локум на външен вид и потърсих изображения в Гугъл. Ами много умен тоз Гугъл значи. Ето скрийн шот на откритите изображения - виждате ли сред изображенията нашия елит локум! Grinning
Иначе на  външен вид сред елит локумите нашият само си е различен; другият локум си е локум.

И ето ви причината Гугълчо да разпознава момчето ни като елит локум - ако проследим снимката, стигаме до този пост на Терка:

rotfImbo  И Гуглето ни разпознава простотиите   newsm44
Joy Joy Joy

Всичко е вече на място - Боре и Елка в лодката (лодка е това, нали?), Гупито вкъщи с листи и химикалка да си оправя репликите на зълвичката от сценария. Mr. Green

Пфууу, много хубави! Гупито гледа тъжно след тая гемия на щастието, която чакат феновете от туитър и в която Елбар бавно, но сигурно се отдалечават от брега  Wink

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 20:20 от dora_st

# 663
Здрвейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Боре се е появил и се размърдахте  Joy  Joy  Joy Аз чакам да излезе от талибанския си период, ама ако това е визията му за втория сезон, хич няма ми хареса - и той, и подтекста на обраслата му физиономия  Mr. Green

Mr. Green но не мога да не я пусна ,макар и да е с абито си  Joy Joy Joy Joy и ония предатели Ардуч веднага лайкнали снимката  Whistling [/b]

Е, те братя Ардуч дипломати  Joy  Joy  Joy  Гупата пак с пръстен на дясната ръка  Mr. Green Тези нейни намеци за нас ли са, или за Боре  newsm78

# 664
  • Perla
Здрвейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:
Боре се е появил и се размърдахте  Joy  Joy  Joy Аз чакам да излезе от талибанския си период, ама ако това е визията му за втория сезон, хич няма ми хареса - и той, и подтекста на обраслата му физиономия  Mr. Green

Mr. Green но не мога да не я пусна ,макар и да е с абито си  Joy Joy Joy Joy и ония предатели Ардуч веднага лайкнали снимката  Whistling [/b]

Е, те братя Ардуч дипломати  Joy  Joy  Joy
  Гупата пак с пръстен на дясната ръка  Mr. Green Тези нейни намеци за нас ли са, или за Боре  newsm78

Диде, тоя пръстен го има и на последното видео, което беше качила в инстаграма си и в което за пореден път се правеше на олигофрен /не че ѝ трябват много усилия за това  Mr. Green /; ревеше там нещо и показваше пръстена си. Пък Боре от намеци е хванал пак пътя за някъде- през девет морета в десето! Joy

# 665

За Онур купона не спира  Laughing

Доре  Hug

# 666

Колкото и да се старае да подражава, не и се получава на Гупата  Mr. Green

# 667
  • Perla

Колкото и да се старае да подражава, не и се получава на Гупата  Mr. Green

Какво да ѝ се получи бе, Диде?! Елка си е естествено рижа, естествено слаба и естествено красива. Кюса та слабее, та рижавее, та се опитва да хубавее, ама то от всяко дърво свирка не става. Mr. Green
Иначе много интересен колаж- как наднича Кюса към Елка, да види какво още да стори, че да заприлича на нея.

# 668
За Кюса е мисията невъзможна да заприлича на Елка.

# 669
# 670
Скрит текст:
Скрит текст:
за Йомер- самоувереност и прикрит романтик.
Hug Да, още две хубави характеристики!
Mераба и от мен  Hug за Омуш залагам на нещо старо, но вярно, за да го определя:
Елит локум  Joy и точно за това му определяне, му прощавам всичко  Mr. Green
Hug Сладък, лепкав, вкусен, сочен, примамлив, пристрастяващ - елит локум демек! Wink Правилно ли те разбрах! Heart Eyes
Joy Правилно си ме разбрала, нали така му казва Нера, демек високо качество е нашият Омуш  Crazy
Скрит текст:
Беше ми любопитно дали елит локума е някакъв специален, различен локум на външен вид и потърсих изображения в Гугъл. Ами много умен тоз Гугъл значи. Ето скрийн шот на откритите изображения - виждате ли сред изображенията нашия елит локум! Grinning
Иначе на  външен вид сред елит локумите нашият само си е различен; другият локум си е локум.

И ето ви причината Гугълчо да разпознава момчето ни като елит локум - ако проследим снимката, стигаме до този пост на Терка:

rotfImbo  И Гуглето ни разпознава простотиите   newsm44
Ма той Гугльо ни е стар аркадаш  hahaha
Едно време имаше много простотия в писаниците ни и като потърси мед и хавлия и може ни намериш хахахах причината за меда и хавлията беше Бубето Joy Joy

# 671
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Боре с Онур в Чешме  newsm78

# 672
  • Perla
Добро утро и хубав ден!  Laughing

Диде  Hug

Разрешавам на Борко да е в Чешме с Онурчо! Тъкмо ще си спомнят сериала, ще си говорят колко им липсва и искат вече да започват отново, да се събере екипът и да се настройват за новия сезон! Heart Eyes

# 673
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Диди  HugДоре  HugВерко  Hug

Явно там са празнували РД на чиркина  Mr. Green па Елка точно тогава изтрила близо 60снимки от инстаграма си и феновете предполагат че е заради Кюса  Joy Joy Joy ето някои от снимките които е изтрила

Скрит текст:

# 674
  • Perla
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Диди  HugДоре  HugВерко  Hug

Явно там са празнували РД на чиркина  Mr. Green па Елка точно тогава изтрила близо 60снимки от инстаграма си и феновете предполагат че е заради Кюса  Joy Joy Joy ето някои от снимките които е изтрила

Скрит текст:

Ди Hug Снимката на Кюса с брат ѝ беше от домашна обстановка, защото се виждаха възглавничките на любимото диванче. Може после да са били в Чешме или преди това- нали имаше такава информация, че Онур е там, и са се срещнали с Боре. Както се видя, и снимка има. Не знам какво общо може да имат снимките с Айше и разни такива с Кюса, но че е изтрила селфито, е гадно.Ама тя на нея си мяса, тъй че кой знае какви бръмбари ѝ щъкат из главата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт