Случи ми се нещо странно XIV

• 176 065
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • Кьолн
Пепа Минкова,и аз в Бг живеех в селска къща.Повечето от страшните ми неща се случваха там.Дори след като бях ги разказала в темата и една жена ме заплашваше ,че си измислям и да не плаша хората.Аз в това село имам приятел Поп, който е много ерудиран и той ми каза,че магиите, странните неща наистина се случват и са го викали често да осветява домове и да разваля магии. Но той ми разказа,че и на него се е случвало и то когато е бил буден и си четял,при заключена врата някакъв мъж си влязал спокойно в стаята му и го гледал известно време

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 16:00 от mozila

# 706
 Shocked как така някакъв мъж влезнал и го гледал? Разкажи повече.

# 707
  • Кьолн
Ами още бил студент.На квартира.Стоял си в стаята, по-точно лежал си на леглото и си четял.Изведнъж без да отваря вратата влязал някакъв мъж и само го гледал,нищо не му казал.Попитах приятеля ми а не се ли е уплашил.Отговори ми ,че нямало от какво да се страхува.

# 708
  • в кукувиче гнездо
Ами още бил студент.На квартира.Стоял си в стаята, по-точно лежал си на леглото и си четял.Изведнъж без да отваря вратата влязал някакъв мъж и само го гледал,нищо не му казал.Попитах приятеля ми а не се ли е уплашил.Отговори ми ,че нямало от какво да се страхува.
Joy тая тема стана ......... #Crazy

# 709
  • В.Търново
Тоя мъж истински ли е бил или привидение? Grinning

# 710
Какво смешно има или пък невероятно?  newsm78 Мислех, че въпроса за срещи с духове на починали хора, низши злокобни същества, преплитане на паралелни светове и т.н. отдавна вече не е табу, особено пък в тази тема. При безбройни такива случаи по света и у нас...?! А още повече ми е интересно защо хора, които са видимо скептични са се присъединили в темата и какво е тяхното разбиране за " странна случка" newsm78? На мен ми е интересно всичко, което се пише в темата - астрални пътувания, сънища, срещи с духове, странни звуци и т.н.

# 711
  • Кьолн
И аз не разбирам какво е смешно.Щом не вярвате в такива неща просто отминете темата.Момичето ме попита и аз разказах.Моя приятел не е човек който лъже или си измисля.

# 712
Чета ви с интерес. Някой случки звучат направо зловещо. На мен скоро ми се случи нещо странно,което не мога да си обясня. Пътувахме в колата,мъжа ми шофира,децата отзад се закачат и се карат нещо. Отивахме за село,там живее пра-дядото на децата. Изведнъж от нищото,дъщеря ми,която е на 6г. каза - "Само дядо да не вземе да умре докато стигнен",някак не обърнахме много внимание на думите и,баща и каза "Стига говори глупости",тя не каза нищо повече по темата.Той е възрастен,може и да е дочула от някъде. Пристигаме и дядото дишаше трудно,викнахме линейка,приеха го в болница. Дядото се оправи,жив и здрав е,но попитах дъщеря ми от къде и е хрумнало да каже такова нещо,а тя каза "Никога не съм казвала такова нещо" засмя се и избяга да играе. Предполагам е някакво съвпадение,но си е леко стряскащо.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 11:51 от eccentric

# 713
Чета ви с интерес. Някой случки звучат направо зловещо. На мен скоро ми се случи нещо странно,което не мога да си обясня. Пътувахме в колата,мъжа ми шофира,децата отзад се закачат и се карат нещо. Отивахме за село,там живее пра-дядото на децата. Изведнъж от нищото,дъщеря ми,която е на 6г. каза - "Само дядо да не вземе да умре докато стигнен",някак не обърнахме много внимание на думите и,баща и каза "Стига говори глупости",тя не каза нищо повече по темата.Той е възрастен,може и да е дочула от някъде. Пристигаме и дядото дишаше трудно,викнахме линейка,приеха го в болница. Дядото се оправи,жив и здрав е,но попитах дъщеря ми от къде и е хрумнало да каже такова нещо,а тя каза "Никога не съм казвала такова нещо" засмя се и избяга да играе. Предполагам е някакво съвпадение,но си е леко стряскащо.
Не мисля,че е точно съвпадение. От скоро започнах да следя едно предаване за деца,които си спомнят минали животи и имат много силно предчувствие. Казват неща и след това не си спомнят,че са ги казали. Това не е случайнот и твоята дъщеря е усетила,че нещо се случва.

# 714
Ще ви разкажа нещо,незнам до колко е странно..но знам,че не е плашещо.В кухнята ни на перваза на прозореца(тоест на високо),имаме свободно стоящт часовник-пада се с/у вратата.От няколко дни забелязвам,че е обърнат със стрелките към прозореца(на обратно),обръщам го и това се повтаряше всеки ден.Вече или аз не му обръщам внимание или...незнам.

# 715
  • София
Ще ви разкажа нещо,незнам до колко е странно..но знам,че не е плашещо.В кухнята ни на перваза на прозореца(тоест на високо),имаме свободно стоящт часовник-пада се с/у вратата.От няколко дни забелязвам,че е обърнат със стрелките към прозореца(на обратно),обръщам го и това се повтаряше всеки ден.Вече или аз не му обръщам внимание или...незнам.
Как така, разкажи повече - продължава ли да е обърнат всеки ден със стрелките или...?

# 716
Може нещо в механизма да запъва там

# 717
Снощи цяла вечер не съм спала, не можах за секунда да мигна, заради проблеми.Изведнъж си помислих за баща си, който почина преди повече от година и половина.Поглеждам към вратата и тя- отворена Shocked А преди това не беше, като влизах в стаята я затворих, нито пък мъжа ми или децата са идвали в стаята, в която спя аз.Може би е бил татко  Heart Eyes

# 718
Спря,беше за няколко дни.Неприятно е.Незнам какво се е разбрало,целия часовник сибеше обърнат..

# 719
Аз разбрах , черч стрелките някак спират срещу вратата, а ти било по- страшни, как се обръща

Общи условия

Активация на акаунт