Магията на изтока - тема 47

• 49 302
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • DE
Два ИКЕ на една сцена И Сънг Чул и Ким Фил  Heart Eyes

# 16
Забавна реклама на предстоящия Moonlight Drawn by Clouds Laughing.

# 17
  • DE
Леле съкровищата  Heart Eyes

# 18
Съкровищата са страхотни superuu.

От мен нещо от китайския фронт - ZTAO - Black White

Mirror of the Witch приключи. Не знам какво да кажа. За мен беше пълно разочарование. Ако очаквате някаква романтика - забравете. Колкото и да се мъчеха да втълпят, че двама от героите са лудо влюбени в малката вещичка не им се получи. Девойчето не е дорасло за такъв тип роли. Ако си мислите, че и тези тримата са главните герои - пак забравете. Дъртата вещерка им отмъкна сериала. Общо взето цялата драма се въртеше около нейните магии и манипулации. В началото имаше наченки на нещо интересно, но след това забоксуваха на едно и също и почти нямаше някакво съществено развитие. Предполагам, че това няма да учуди никой, защото повечето сериали напоследък страдат от същия синдром Mr. Green. На негово място започва Age of Youth.

Приключи и Beautiful Gong Shim. Този сериал не ме впечатли още от началото и така си остана до края. Не знам какво точно му липсваше, но не успя да ме грабне и да ме кара да чакам с любопитство следващия епизод. Нам Гунг Мин толкова добре се вписваше в ролята на психопат в последните си няколко роли, че тук малко ми преиграваше, особено в моментите, в които се правеше на шут, а те не бяха малко. Девойчето, колкото и да беше свежарка в началото, в един момент и тя омръзна. На негово място ще почне Second To Last Love.

Корейската версия на Добрата съпруга се придържа към американския си първообраз (от любопитство изгледах първи сезон на американския, за да мога да се ориентирам как върви корейския). Подбрали са част от случаите, които се вписват и в корейската действителност, поизменили са малко взаимоотношенията между героите, синтезирали са част от развитието на историята, но като цяло добре се получава поне за момента. И...  хубав мъж тоз Yoo Ji Tae  newsm08. От поколението мъжкари е. Не като сегашните красавци, които се чудиш те ли ще ти предложат рамо, на което да се облегеш или ти трябва да го направиш  hahaha. Изобщо и двамата главни ми се припокриват като харизма с американските главни.

# 19
  • София
Аз загледах Добрата съпруга и ми хареса, но не помня да съм гледала американски такъв.Гон Шим свали ли перуката в последната серия или с нея си кара до край?

# 20
Тайна, американският е 7 сезона и май, че няма да има повече. Излъчва се от 2009 г. Имаше тема тук във форума. Не знам корейците какво ще покажат в 16 епизода. Дали само неща от първия сезон или от повече. За момента, в 4 епизода, са навъртяли историята, която в американския примерно е около половината на първи сезон.

# 21
  • София
Тайна, американският е 7 сезона и май, че няма да има повече. Излъчва се от 2009 г. Имаше тема тук във форума. Не знам корейците какво ще покажат в 16 епизода. Дали само неща от първия сезон или от повече. За момента, в 4 епизода, са навъртяли историята, която в американския примерно е около половината на първи сезон.
Радвам се,че не съм гледала американския, защото всичко ми е ново и интересно.

# 22
................Гон Шим свали ли перуката в последната серия или с нея си кара до край?
Свали я в средата на последния епизод след "задължителната" едногодишна раздяла Tired.

# 23
  • София
................Гон Шим свали ли перуката в последната серия или с нея си кара до край?
Свали я в средата на последния епизод след "задължителната" едногодишна раздяла Tired.
Благодаря, вече видях  Hug.Тъкмо попитах и видях,че е качена серията.Абе в Америка телефони няма ли?Заминат и не се обаждат.Ако трябва в пощата ще отиде, ама обади се бе... За цяла година са толкова заети, че не се сещат за телефон и любими.

# 24
  • MJF
Добрата съпруга
Доизгледах епизод 2 но нещо сценариста и аз се омотахме, аз явно в имената на героите. Както и да е. Прегледах 3-4 и май дезертирам като текущ зрител. То татко , то майка, то сестра  .....  Mr. Green "корсериалните семейства" нещо прекалено станаха и завзеха екранното време .... а и явно все пак помня оригинала. Играещите ролите "човека за всичко в офиса", другия новонает- младока и майката на главния нещо са ми меко казано бледи след "оригиналите" а тези образи там ми бяха точно забавно-интересни. Май американския "Илай" още не се е появил- скица и половина. Ще надзъртам заради него, ако се появи  Laughing
От мързел само проверявам японски текущи преводи , ама не , няма. За кино също мързел ме е налегнал но имам подредени няколко таба чакащи съответни настроения  Thinking. Обобщено мързел  Blush

# 25
  • DE
Един успял българин в Япония. Калоян Махлянов, интересна статия за сумото и него. http://www.dnevnik.bg/sport/2016/07/16/2794547_kaloian_mahlianov … nost/?ref=miniurl
Албума на FTISLAND е страхотен, чакам с нетърпение лайфовете. Малко ми липсват партии на Дже Джин. Хонг Ги доминира и само в една песен където пеят всички може да се чуе Дже Джин.
Общата песен.
https://www.youtube.com/watch?v=SPFSrqpRh20

# 26
Sukina Hito ga Iru Koto

Море, торти и 3 бонуса Wink. Какво повече му трябва на човек през лятото Mr. Green. Нещо леко, неангажиращо, с което да разпуснеш в летния следобед.

Seisei Suruhodo, Aishiteru
Тук нещата май ще са по-сериозни. Диаманти, бижута, любов...бивш годеник, нова любов... но пък мъжът е женен... Пообъркани ще са взаимоотношенията.

Днес започва корейския W. Да видим какви ще ги забъркат Суки и Хан Хьо Джу.

И малко музика за фон Kim Sawol - Map of Dreams

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 09:36 от 2в1

# 27
  • MJF
Мда, Emi Takei вече втори сериал а аз още "съм" на Age Harassment. Дали да проверя превода  Thinking.  Whistling
Otosan to Yobasete  също запецна  Crossing Arms а аз чакам.
 Listen
Махлянов свалил килограми е неузнаваем а на снимката двама  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 10:17 от Шошулчо

# 28
Happy Marriage!?

Още едно леко и неангажиращо японско сериалче за лятото, с което можете просто да се разтоварите.

# 29
W

Два свята, които се преплитат. Този на реалността и този на комиксите.
Скрит текст:
Тя (Han Hyo Joo) е лекар. Баща й е автор на много популярен комикс. Един ден той изчезва след като е решил да убие главния герой и да приключи комикса. Докато стои в стаята на баща си и се чуди къде е той внезапно се озовава на покрива на една сграда, а там лежи млад мъж, целият облян в кръв. Тя го спасява и.... отново се озовава в стаята на баща си. Чудейки се какво става, установява, че е станала героиня в комикса на баща си.
Той (Lee Jong Suk) е главния герой в комикс. Бивш олимпийски медалист по стрелба, обвинен в убийството на семейството си. По настоящем много богат собственик на компания. След като се опитват да го убият, той започва да търси жената, която го е спасила.

Предпетъчно цял отбор принцове  Mr. Green от предстоящия Moon Lovers.

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 16:58 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт