Жулиета, защо не му правиш ти фрешчета и сокчета. Аз още не давам сокове, но ако давах щях сама да ги правя или понякога готови бебешки сокчета.
Иначе малко да си вкуса от твоя фреш нищо му няма, щом и досега не му е станало от портокала, а той е алерген.
Racel, и аз се оплаках преди от хранителна атака от роднини и познати. Така го изкарват, че съм напълно ненормална като не му давам шоколад, близалки и въобще неща, коита техните деца са яли вече на 5-6 месеца.
Аз самата като малка въобще не съм искала сладко и първата ми пломба е на 25 години. Е, сега пък без сладко не мога, явно ще компенсирам за детството.
Момичета, благодаря за инфото за портокалите.
Катя, не можеш ли за твое успокоение да звъннеш на педи? Това е нейна работа, а на теб ще ти се изясни. Успех с малчо!
и се чудя кога и другите ще избият, че всичко му е подуто отгоре и за четирите зъба. Иначе за ходенето - ходи в кошарата, там е много бърз. На земята предпочита да лази, но когато се опитва да ходи много криви дясното краче навътре и ми се иска да го види ортопед.
) имат ли предпочитания към лява или дясна ръка? Четох, че към 4-5 години се изразявало дали ще е десничар или левичар и до тогава можело еднакво добре да си служат и с двете ръце. Та се чудя дали е така
и при вас как стоят нещата.