Опит за военен преврат в Турция!!!

• 170 297
  • 1 525
  •   1
Отговори
# 135
Стрелят в Анкара по цивилни (видеото от 00:12)... Дано нямате близки там  Sad

# 136
  • DE
Интересно кой сега ще му отвори вратата  newsm78

# 137
  • София
Дано удържат военните и да се наложат. А как от едно изречение излизат на улицата срещу танкове..не знам. Промити мозъци.

# 138
Май започва гражданска война.

И на мен така ми се струва. И ми се струва, че можем да очакваме нова бежанска вълна откъм границата ни. Sad

# 139
  • Тра-ла-ла
Сега пък Лондон. Тоя място не може да си намери Mr. Green

Да го питам като му свърши горивото къде ще кацне...
Скок с парашут и от там през границите. Като предварително ще си скъса паспорта, за да мине като обикновен бежанец Laughing

Ох, дано армията успее да катурне този ненормалник Praynig

# 140
Освен ако не е за сплотяване на редиците.

Подозираш, че е уйдурма?
Много хора са замесени, звучи невероятно доброволно да си сложат главата в торбата. Thinking

# 141
Дано не е от трън та на глог. Като чух, че преврата е от привърженици на Гюлен и радостта ми се попари. Нали в. "Заман" беше свързан с Гюлен? Протестиращите в защита на "Заман" бяха забрадени и се различаваха  от протестиращите в парка Гизи.

Дано не избухне гражданска война.

# 142
  • София
Тия по СНН говорят пълни глупости - ако нещо било се случило с руски кораб в Босфора, можело да ядоса руснаците и не се знаело как щели да реагират, та после НАТО трябвало да отговори..леле мале...журналята са пълни идиоти навсякъде по света. Зорлем искат да запалят война. ooooh!

# 143
Интересно кой сега ще му отвори вратата  newsm78

Да пробва при Путин.  Wink

# 144
Току що видях румънка, излъчваща от телефон. Живее в европейската част на Истанбул. Твърди, че в техния район всички са излезли до отворените магазини, изкупили са всичко и са се прибрали Mr. Green Никой не излязъл да подкрепи Ердоган.

# 145
Освен ако не е за сплотяване на редиците.

Подозираш, че е уйдурма?
Много хора са замесени, звучи невероятно доброволно да си сложат главата в торбата. Thinking

Не точно уйдурма, но може да е нещо нарочно допуснато. Някак си не мога да го изключа.

# 146
Аз само не разбрах военните от Ататюрк защо се изнесоха newsm78 Така и така ще има затвор, можеше поне да си стоят там!

# 147
Аз само не разбрах военните от Ататюрк защо се изнесоха newsm78 Така и така ще има затвор, можеше поне да си стоят там!

Чакай де, може да не са се изнесли. Нищо не се знае.

# 148
Тия по СНН говорят пълни глупости - ако нещо било се случило с руски кораб в Босфора, можело да ядоса руснаците и не се знаело как щели да реагират, та после НАТО трябвало да отговори..леле мале...журналята са пълни идиоти навсякъде по света. Зорлем искат да запалят война. ooooh!
а, пак ли се чудят какво ще правят с Путин американците ако няма вече Ердоган...смешници

# 149
А полицията на чия страна е, стана ли ясно?
А, отговарят в момента.

Общи условия

Активация на акаунт