Домакини 56/ Лятна

• 69 452
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Добър вечер! Всички си изполягахте...
Ангелче, как скучни - в никакъв случай. Ще сменяме нета в скоро време май - ту го има, ту го няма, а и малкия току ми вкара някое настроение. Затова не писах. Много е кофти да те боли постоянно, а и два месеца... много време, дано ти мине поне.
Утре ще варя сладко от сини сливи. Сега са със захар. Дано само да не духа вятър.
Колкото до темата с пердетата, аз дори нямам още. Ако някой знае добър избор на пердета в Пловдив нека сподели. Не знам къде да търся такъв магазин тук.
Лека нощ и сладки сънища на всички  smile3524

# 481
Одеве щях да пиша за тия епкиризи и да си знаете-ВИНАГИ си ги искайте в дена на изписване,нямат право да ви отказват.Така няма да пропущате нито прегледите,не че нещо вършат де,нито да не знаете диагнозата.А има разминаване винаги от реално състояние и епикриза заради тия пусти кл пътеки.Та да не се страхувате. А за частни клиники и добри специалисти.... #2gunfire от опит,иска питане преди това и то от пациенти или познати.
Вале ,ами пусни снимка да видим де колко си отслабнала,нека и ние се порадваме на тая красота.Бяхте в Родопите ама къде,аз нещо съм пропуснала. newsm78
И чакаме като наредиш вашата нова къща -снимки.
Джейми лошо това с  керемидите ,дано намерите точната бройка че идва есен.
 И успешна нова учебна година! bouquet

# 482
  • в сърцата на децата <3
Добро утро

Спи ми се. Ама поне още 12 часа. Но нямаааа... Не знам какъв е тоя сън, какво е това нещо. Ели се събуди още в 6 и нещо (почти веднага след нас с ММ), бебчо и той към 7... Само съкровището ми златно, ненагледно е навирила гъз и спи та пушек се вдига. Но защо ли? Ами защото снощи трябваше към 19 и нещо да пие едно силно кафенце, защото иначе ѝ се доспива "рано" (към 22 си лягаме) и не успява да си изгледа турската сапунка в 23:30!!!! Сега понаддигна нос, каза, че чак в 5 успяла да заспи и си легна отново. Е, аз нямам проблем да си гледам децата, но иначе голяма "помощ" ми оказва - в 6 трябва да правя храната за ММ за работа, кафе (щото не мога да си отворя очите), закуска за Ели понеже се събуди гладна, млякото на бебчо, храна за кучето че се съдра да лае, двете котки и те ми се мотат в краката и мяучат гладни... Идилия! Но тя си спи де, не я бърка.

Писе, знам за епикризите, но ме пуснаха в събота (операцията беше в петък). Исках да ходя на едно събиране с приятели, та затова. Но още в събота сутринта ме болеше много главата, дежурният лекар само ми смени превръзката на раната и ми каза да си ходя, нямало нужда да чакам визитация. Сега си мисля, че ако беше ми казал да чакам визитацията сигурно нямаше да ме пуснат с това главоболие, но щях да остана само аз в отделението да ме "обикалят" и не им се е занимавало. Е, аз щях да умра, но кво па толкоз. Ако можех да издържа пътя до Пловдив щях да ида там да ми пускат системи и да ги навирам в кучи гъз. Както и да е, дано поне ми минава.

Билянка, в пердета в пловдив - бол. Но ако си без предразсъдъци към втората употреба - аз си взех 4 пердета (тюл) за спалнята - 20 лева общо. Спалнята ми е със стъклена стена, т.е. площта за запердване е 300 на 260  Mr. Green В "нормален" магазин най-евтините ми излизаха към 300 лева, което със сигурност беше абсурдна сума. А тези си бяха ушити и с перделъци даже. Магазина е на бул. Княгиня Мария Луиза, пешеходния светофар на пресечката с ул. Родопи. От страната на магазин Чико, те са два магазина втора употреба - по-големия има втори етаж отдолу (т.е. пада се да влезеш от улицата направо на втория, първия е подземен). Имам страхотни находки от там - хавлиени кърпи си намерих точно зеленото, което ми трябваше за банята и бяха по 2 лева. А и пердетата ми са лилави  Joy Абе ако искаш отиди и погледни, може пък да ти хареса нещо. Ти от къде си (може и да си писала, но аз съм стара и забравям  Mr. Green )

Ще се наддигам аз. Стига ми толкова почивка, отивам да пускам пералня и да подхващам манджата докато съкровището се наспи...

# 483
  • София

Вале ,ами пусни снимка да видим де колко си отслабнала,нека и ние се порадваме на тая красота.

Ха ха, за да ми проличи на снимки колко съм отслабнала, трябва да сваля сигурно още 10 кила. Laughing
Засега ми личи само ако ме гледаш.....отблизо... Laughing 7-8 свалени килограма за 60кг жена са много, но на моите ХХХХХ кила не личат осезаемо.
Иначе за Родопите- бяхме, както всяка година, на яз. Доспат, в Сърница. На брега на язовира, едно хубаво бунгало, приказно беше. Обожавам Родопите, особено в тая им част.

Ангелче, съчувствам, душа! А защо въобще свеки стои при вас?

Перденца за вилата и аз ще си купя от втората употреба вероятно. Аз имам споделена любов с някои такива магазини, правя си психотерапия в тях. Laughing

# 484
Я яяя, тук има приказка, а аз гледам тв!
Идвам при вас и при пердетата!
Имам за смяна в спалната. Обаче искам да сложа едно от всекидневната на негово място. Ама сега не е момента за смяна във всекидневната, защото искам там основен ремонт и тогава да с избера перденца.
За магазините ВУ си имам много добро мнение. Уважавам ги с често.
Вале, дано утре всичко мине бързо и после по две ръкавици на една ръка, стягаш се у кръста и почваш!
Ама и ти си го измислила- в петък договор и уикенда на село да се чисти и подрежда!
Трябва да измисля какво да е моето меню и това на домочадието.
Вале, след диетата как е "семейното богатство"? Мъжо има ли забележки?

# 485
  • София
Семейното богатаство стои чисто и непокътнато Laughing, благодаря за Фниманието! bowuu

# 486
  • в сърцата на децата <3
Валето е късметлийка, аз първо там свалям  Mr. Green

# 487
Ангелче, и аз съм в твоя отбор!

# 488
Привет!
Този магазин ще го посетя. Дори съм влизала вътре, и в обедната почивка съм ходила, но не съм слизала до първия етаж.
Иначе как да ти кажа от къде съм  newsm78. Родата е от северозапада, израстнала съм в Перник, от няколко години живея в Пловдив, но тъй като бяхме под наем решихме и си купихме място в едно от най-близките села и си построихме къщичка - от края на миналата година сме си на село.
Мойто свеке пък, един път е идвала и пипна малкия само с показалеца по крачетата, но май така е по-добре...

# 489
  • Великобритания
Ехее вие сте изписали темата
Ангелче - съболезнования приемаш ли ххахах , мойто свеки се канила май да ни идва на гости , ама аз отрязах ММ че по това време ще си ходим в Бг , може и да не си отидем , ама ако ще ни идват гости , да дойде майка ми ..не че тя не ме изнервя ,ама все пак мога да ѝ кажа , ако нещо не ми е наред .. а на свеки - ми нямаме голяма приказка с нея , кво ще си говорим , кво ще я правя - тцъъ ..да си седи там
Мариат - благодаря , много вкусно ми се струва , ще се направи тази седмица
Лейди съвсем изчезна и тя
Вале - дай да гледаме снимки от планината , много съм се затъжила за планинския въздух , за горите ..
взехме си баничка със спанак и сирене от гръцката седмица в Лидъл , отивам да я слагам да се пече и да нападаме , че след това ще ходим на разходка Simple Smile

# 490
Обещала бях да ви покажа отварачките,  за бутилките с домати. Пу,  пу, тия със слаби сърца да не отварят. http://prikachi.com/images/106/8897106x.jpg

# 491
  • в сърцата на децата <3
Еее, Бобка, ми те направо с двойно предназначение (за по-непридирчиви)  Joy

# 492
Хлъзгав

Хлъц. Някоя  рецепта за яйца на очи ще науча, мислех #Crazy Домакини, ццц #Crazy

# 493
  • в сърцата на децата <3
Хлъзгав

Хлъц. Някоя  рецепта за яйца на очи ще науча, мислех #Crazy Домакини, ццц #Crazy

Че ние сме домакини, не монахини  Mr. Green

# 494
  • при късмета
Хлъзгав

Тази дето учат мъжете, че яйца на очи се правят, като го стиснеш за то***те и очите му изкачат, не я ли знаеш?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт