Домакини 56/ Лятна

• 69 453
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцата на децата <3
Ма КоJoy Joy Joy Може да иска да я научи по трудния начин  hahaha

Добро утро  Hug

И за старт на деня - една супер вдъхновяваща песничка  Heart Eyes

# 496
Добро утро и от мен!
Ангелче, как е малкия?
Тези отварачки ги гледахме в Гърция, ама грам не съм загледала че имат двойно предназначение. Не ме кефят. Особено начина им на реклама- по средата на улицата!

# 497
Добро утро, момичета  Hug Дано не сте ме забравили вече, че бях зачезнала...
Днес имам рожденик - Ванко става на цели 5 годинки, да ми е жив и здрав! Заповядайте да се почерпите:

Хубав и усмихнат ден, и прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 498
  • в сърцата на децата <3
Честит ти рожденник, Вио  bouquet Много да те слуша, да помага на мама и тати, да пази сестричката си, да е много усмихнат и да успее да намери баланса на щастието в живота  Hug Hug Hug

# 499
Добро утро!
Страхотно кафенце и... ах това сладичко...
Да е здрав и много щастлив малкия Ванко!

# 500
Вио, честит да е рожденика, но и майка му! Днес и за теб е празник! Да е жив и здрав!
Почерпката само ще я гледам. Тук го обърнахме на слабеене!

Ангелче, кажи рецептата за песто,  Praynig!

# 501
  • при късмета
Добро утро!
Вио, да е жив и здрав Ванко, много да ви слуша и вие да го слушате! Весел празник!
И вземи пусни тези деца поне във фейса, че отдавна не сме ги виждали

Аз зе разсънвам и отиваме с шефа навън. Прибирам по малко, свят ми се завива

# 502
Ма ко, това с топките, не е ли яхния- попска манджа newsm78 Аз няма да отслабвам,  сладкишите ще ми дойдат добре, с кафето. Честито на рожденника.

# 503
  • Великобритания
Вио - честит ти рожденник , здрав и щастлив да е , хубава торта да му вземете
Ма ко - чудна рецепта , записах си я и ММ като ме ядоса ще му я направя
 Mr. Green Mr. Green
при нас стана изведнъж доста хладно , вчера беше жега , днес сме с горници всичките , дойде есента значиии ейй Simple Smile

# 504
  • при късмета
Ма ко, това с топките, не е ли яхния- попска манджа newsm78 Аз няма да отслабвам,  сладкишите ще ми дойдат добре, с кафето. Честито на рожденника.
Тц, не е. Замени думата "то*ки" с "яйцата" и получаваш рецептата. Нали искаше рецепта за яйца на очи?

# 505
Вио жив и здрав да е Ванко и всички около него !
ма ко хайде за добро е .
Валето чакам и тя да се похвали .А за съвети то и аз още търся - градинарската тема са отзивчиви.
pisenxeto и нея ще разпитвам че с китките не ми се получава. Не щат и не щат да никнат в моя двор.
Славчето къде се загуби?
 Разхождахме се с младежа да си вадим карти, лудница не лудница и ние там .Днес ми е последен ден от отпуската кога после да ходим.Та вече сме с карти само час ни отне , ама възрастните хора... снимат ги , някои телкове носят други придружители не излизат навън ами там стоят и чакат. Та за Славчето се сетих че до тях хапва детето Simple Smile
Сега се обадиха и от мобилния оператор че са ми оправили сметката  Laughing и ще проследят и другия месец да не се получи някой гаф .
За епикризата вчера тръгнах да пиша и докато се намотам стана време да ходя на работа .Вчера извънредно се събрахме и се надявах да се дотътря до болница , ама не другата седмица.Та в детско като лежахме с дребния веднага издават епикризи , но в двете хирургии епикризи и болнични два дни след изписване.Аз първия път бях рам още два дни след изписването , но нали бяха празници нямаше как, сега само ден след това стояхме .А за конците се наложи по рано да ходим а там с точно определено време са тази седмица която идва все ще я взема.

# 506
  • при късмета
Оу, забравих, че е петък, добре, че Джейми подсети.
Вале, да мине бързо и лесно! Чистенето няма да ти избяга, пожелавам ви да имате много приятен първи уикенд в новата придобивка. Пиши като можеш
Джейми, как се случват нещата с въпросните карти? Нали говориш за картите за транспорта на децата? Сега сигурно ще трябва да вадя на шефа, че тази година и с тролея ще пътуваме за няколко спирки, като е лошо времето.. Хич не знам какво трабва да правя

# 507
А при вас не знам как е тук тотално променят транспортните правила , за мен е лесно даже не се замислям ама бабите и дядовците ще се побъркат.Качване от първа врата в автобусите , чекиране ( като при вас с метрото) и от сряда активират системите , гратисен период ще има - неизвестно колко дълъг със старите карти и билетии с новите пластики , ама бабите първи на гишето, та ги снимат ...После тъкмо ще свикнат и ще променят автобуси и тролейбуси изобщо променят всичко но поетапно.
Иначе за учениците тук искат стария бележник ( понеже няма нов )и акт за раждане, снимат ги и готово.По старите правила цветна снимка и пак бележник и акт.Аз извадих картата , ама ще я заредя на 14 че е месец за месец.Имаше и детенце с бележка от училището ( предполагам за 1 клас и 2 защото те са още без бележници).

# 508
  • при късмета
Значи аз трябва да я извадя с бележка от у-ще, мерси  Hug

# 509
Добър ден.
 Вио-да ти е здрав и много щастлив рожденика!!!
За мама . Hug

Вале хайде чакам почерпка и хубава новина.
Джейми нямаш спирка,а защо да не ти се получава в градината и китките.Аз колкото по -малко им обръщам внимание толкова сами си се грижат и цъфтят.Само поливам и от време на време плевя. Laughing
Мариат какво стана  с пратката. newsm78
Аз днес получих цели 6 пакета и най -щастлива беше щерката. hahaha
И за съм доволна от покупките и избора.Бяха бижута  ,калъф за тел и една душ слушалка че тук все не правя правилния избор.Няма налягане лятото и не  тече вода. Crossing Arms
Купихме и   неща за вратата,утре чакам да я оправят  и после боядисване.Сготвих фасул с наденица и съм готова с вечерята.
Мими прати малко хлад и на сам.

Общи условия

Активация на акаунт