♡~ Пакетна Тема ~♡ N•42

• 83 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
 wavey

newsm59 Честит Рожден Ден на това прекрасно момиче!

Докато Йомер и Синан си решат проблемите , в реала търговците  наложиха марката "Йомер Ипликчи " и откриха магазините! hahaha hahaha  

А ,феновете творят и чакат новини от днешния ден.

Хубави почивни дни!

# 721
Скрит текст:

Shocked Shocked
Елчин ..., Делиха ..., Баръш ...  Shocked Shocked  Мисълта ме води нанякъде, накъдето не ми се иска   ooooh! Shocked Shocked  Praynig Дано не е това, което си мисля (не смея да го изрека на глас   ooooh!)

Спокойно, не е истина това Peace Идвала Делиха 2 и Баръш и Гюпсе искали да убедят Елчин да се включи във филма дори и с много малка роля Joy И след това разсъждения по картинка, ако приемела Елчин какво щяло да бъде... Някой е спал на течение Joy
Вай бе то оставаше и да е истина.....колко болни мозъци има значи не е истина. И как си го съчиниха това, даже не мога да си го представя как Боре и Люспелинда застанали на колене и молят Елка да се включи в Лудата Делиха 2 , в ролята на "Кон", щото маймуна си имат (Люспа), тигър също (Бай Баръш), само кон им липсва....ай сиктир ooooh! няма какво да правят друго та си чешат езиците ooooh!

# 722
Честит Рожден Ден на Неслихан! bdbaloni
Да е жива и здрава, обичана и успешна! bouquet

Ренка Hug Heart Eyes

Много мъдро и разумно звучат думите на Кадир. Дано е така, защото наистина от ревност няма нужда. Peace

# 723
  • Яко в Матрицата...
Нежи Hug Heart Eyes, аз вярвам на Кадир Peace

Скрит текст:
Интервюто с него е много интересно. Карат го да обобщи в едно изречение любовта си към Неслихан и той казва съвсем простичко: "Ще умра за нея!" Било любов от пръв поглед, така хубаво гледала и била толкова невинна Heart Eyes

Разказва и как й е предложил брак:

- Почувствах, че е дошло времето. Исках всички наши познати и близки да са свидетели на този момент, извиках всички и ги скрих в градината. След това повиках Неслихан вкъщи. Написах различни бележки и ги поставих из цялата къща, започвайки от входната врата, за да я водят. Например: в хола имаше една бележка - "сега иди в кухнята", оттам в банята...  Няколко пъти обиколи къщата. На последната бележка пишеше “ела навън, любов моя". В момента, в който излезе навън, насред този калабалък й направих предложение за брак.

Сладур, нека все така да се обичат Heart Eyes

# 724
Ново фото от Онур...

и от Мюжде

# 725
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug
Брей  newsm78 докато се завърна и сте изписали темата  Mr. Green
ЧРД на Ниханче и от мен. Да е здрава, много щастлива и много успешни роли  Peace

Нямам търпение да видя хабер от началото на сета  Crazy и най-вече кео ще ни сервира Мерката  hahaha

# 726
Ново фото от Онур...

и от Мюжде

Някой може ли да каже в кои проекти е участвала Мюжде. Изглежда ми доста позната, но не мога да се сетя къде и в коя роля съм я гледала. Много акцентират върху нейното появяване, явно ще има важна роля в сериала, може би все пак ще бъде утешителка за Йомко, а и някой трябва да му помогне да се нанесе в новия дом, да го обзаведе и т.н...Този път къщата е квадратна, не е кръгла като миналия дом Mr. Green .
Честит рожден ден на Нихан. Да продължава все така напред. Кадир е умно момче и много обича жена си, явно и се доверява напълно поне на този етап от съвместният им живот.

# 727
Коте ,  Heart Eyes Heart Eyes добре си се завърнала!

Чакам те с нетърпение, че творческият колектив да заработи на пълни обороти, имате план за изпълнение!

Цитат
Някой може ли да каже в кои проекти е участвала Мюжде. Изглежда ми доста позната, но не мога да се сетя къде и в коя роля съм я гледала. Много акцентират върху нейното появяване, явно ще има важна роля в сериала, може би все пак ще бъде утешителка за Йомко, а и някой трябва да му помогне да се нанесе в новия  
дом, да го обзаведе и т.н...Този път къщата е квадратна, не е кръгла като миналия дом Mr. Green

bobolina_nina , Hug това е филмографията на Мюжде.

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]
Yıl(lar)   Başlık   Rolü   Tür

2015-2016   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   Nazlı Meriç   Dizi
2014   Hadi İnşallah   Bayan Kaltak   Sinema
2013   Fatih   Dilyar   Dizi
2013   20 Dakika   Kuzgun   Dizi
2013   Muhteşem Yüzyıl   Armin   Dizi
2011   Bir Çocuk Sevdim   (Konuk Oyuncu)   Dizi
2010   Kapalıçarşı   (Konuk Oyuncu)   Dizi
2010   Aşk Bir Hayal   (Konuk Oyuncu)   Dizi
2010   Halil İbrahim Sofrası   (Konuk Oyuncu)   Dizi
2010   Akasya Durağı   Özge   Dizi
2008   Paramparça Aşklar   Nil   Dizi

Сериозна кариера има момичето!
  Naughty

# 728

Чакам те с нетърпение, че творческият колектив да заработи на пълни обороти, имате план за изпълнение!

Че той екипа не е спирал да работи..  Laughing Mr. Green Laughing
Ако знаеш само какви сме ги натворили... кака ти Мерич писенце ще ти се види...  hahaha hahaha

# 729

Че той екипа не е спирал да работи..  Laughing Mr. Green Laughing
Ако знаеш само какви сме ги натворили... кака ти Мерич писенце ще ти се види...  hahaha hahaha
Алексче  Hug добре заварила   bowuu
не се притеснявай  Naughty движим се по график Crazy Whistling
Темпи  Heart Eyes сега Мерката ще си намери заместнички за "благославяне"  Mr. Green hahaha

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 21:21 от kotelina

# 730
Темпи, Коте lovekiss lovekiss вие и ваканцията сте си жертвали за сценария!  

Цитат
Ако знаеш само какви сме ги натворили... кака ти Мерич писенце ще ти се види...  hahaha hahaha

Коте ,  Hugчакам с нетърпение! smile3508

Откъсът от началото на първа серия на Ашка , в който Дефне разказва за чудото, което е преживяла!

https://twitter.com/MEYRAEFIX/status/767040006334603264

Според мен би  трябвало целият разказ да е от нейно име и нейната гледна точка!?? newsm78

Някои фенове така виждат новото попълнение!

# 731
  • Русе
Ох, много я харесвам....  Crazy
С Бурак много си подхождаха във Великолепния век...  Flutter
Да видим тук каква ще е ролята й... Whistling

# 732
Темпи, Коте lovekiss lovekiss вие и ваканцията сте си жертвали за сценария!  
Коте ,  Hugчакам с нетърпение! smile3508
Алексче аз не мога да се оплача от почивка  Blush Темпи беше по-активната тези дни  Peace   Flutter

# 733
То покрай работата /сега организираме конкурса Полските щурчета  ooooh!/ хич нямах време, тази седмица пък хептен няма да имам, та затова гледах колкото може повече да дръпнем  Thinking Peace

# 734
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

И аз да честитя рождения ден на Неслихан - да е много, много успешна и Кадир да я дари с много щастие  Heart Eyes Heart Eyes
И ето и малко от интервю на Неслихан:
Цитат
Из интервью за кулисами съемок рекламы для Пантин ☺ Как они любят друг друга 😍 смущается когда говорит но так искрени и полной любовью !

Можете ли вы рассказать о настоящей любви одним словом?
—Кадир !
Что значит "замужество" одним вашим словом?
—Кадир !
Ваш самый счастливый момент?
—Кадир. Я с ним всегда счастлива !

Общи условия

Активация на акаунт