Венеция /Тема 5/

• 141 258
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • Габрово
Здравейте, да попитам някой има ли инфо какво е времето края на м. януари?

# 61
Поздрави на Венеция Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 10:15 от linna

# 62
И аз благодаря!Bled ,много мерси!❤

# 63
Може ли някой, който е купувал он-лайн карта за градският транспорт -
ACTV - 3 day Transport Ticket + ROLLING VENICE € 28,00,
да ми обясни как става купуването и взимането на картата.
Има ли разлика в цената от закупуване он-лайн и на място във Венеция?

# 64
  • София

Привет!
За са я купиш онлайн просто следваш стъпките- сайтът е много интуитивен. Не знам как пристигаш във Венеция, но ние кацнахме онзи ден на Тревизо, хванахме си рейсчето до Mestre railway station и като слязохме от него (на нещо като обръщало на рейсове) - там имаше каса на ACTV и Venezia unica. Само дадох разпечатаното копие на резервацията, разпечатаха ни вече самите карти,които трябва да валидираш навсякъде и тъй  - жената беше много мила и отзивчива и ни обясни всичко,което вече бях чела.
Дано помогнах, а сега с пълна газ към Мурано Simple Smile

# 65
  • на път
Ние пристигаме също на Тревизо в средата на октомври (с 2 деца на по 12г) и смятам да хванем автобуса до Pizzale Roma. Видях, че пътува около час и ако се купят билетите онлайн излизат с по 2 евра по-евтино. Преди все сме кацали на летището във Венеция и оттам си взимахме корабче да адреса. Сега явно ще трябва да предвидим повече време за трансфер и в двете посоки.
Търся линк на водните таксита да ни закарат оттам до адреса ...

# 66

Привет!
За са я купиш онлайн просто следваш стъпките- сайтът е много интуитивен. Не знам как пристигаш във Венеция, но ние кацнахме онзи ден на Тревизо, хванахме си рейсчето до Mestre railway station и като слязохме от него (на нещо като обръщало на рейсове) - там имаше каса на ACTV и Venezia unica. Само дадох разпечатаното копие на резервацията, разпечатаха ни вече самите карти,които трябва да валидираш навсякъде и тъй  - жената беше много мила и отзивчива и ни обясни всичко,което вече бях чела.
Дано помогнах, а сега с пълна газ към Мурано Simple Smile
Здравей!
По съшия график, като вашият съм. Кацаме в Тревизо и от там към Местре. Благодаря за инфото, а кой автобус ползва от летището до Местре и пак ли онлайн закупи билета или на гише от летището и ценичката как беше?
Благодаря за вниманието!:)

# 67
# 68
Да да знам сайта на atvo, но исках да разбера "яренце" как е процедирала с техните билети за автобуса. Simple Smile

# 69
Здравейте!

Тъй като много ме привличат билетите на Райн еър, оглеждам варианти за приемлива като цени екскурзия до Венеция.
Знаете ли, ако се спи в Местре, в колко часа вечер е последният автобус, с който можеш да се придвижиш от Венеция до Местре?

# 70
  • София
Да да знам сайта на atvo, но исках да разбера "яренце" как е процедирала с техните билети за автобуса. Simple Smile

Съжалявам за късния отговор- дано не е прекалено късен.

Точно с тези пътувахме
http://www.atvo.it/en-treviso-airport.html
Купих ги онлайн- не толкова, за да спестя крупната сума, колкото да знам, че си имам билет, а не тепърва да се лутам по (непознато за мен) летище. Всъщност, летището в Тревизо се оказа миниатюрно- от самолета ни съпроводиха пеша- без ръкав, без рейсче... излизаш и си на градска улица. Simple Smile

По повод запитването за последните рейсове- Bled беше дала линк с инфото:
http://actv.avmspa.it/node/741

# 71

Съжалявам за късния отговор- дано не е прекалено късен.

Точно с тези пътувахме
http://www.atvo.it/en-treviso-airport.html
Купих ги онлайн- не толкова, за да спестя крупната сума, колкото да знам, че си имам билет, а не тепърва да се лутам по (непознато за мен) летище. Всъщност, летището в Тревизо се оказа миниатюрно- от самолета ни съпроводиха пеша- без ръкав, без рейсче... излизаш и си на градска улица. Simple Smile

По повод запитването за последните рейсове- Bled беше дала линк с инфото:
http://actv.avmspa.it/node/741
Мерси, не е късно кацаме на 17- октомври. Ще последвам примера ти и ще закупя автобусни билети и карта за транспорта Он-лайн.

# 72
Мили момичета,
За оставянето на багажа преди да се влезе в Базиликата Сан Марко прочетох, но не срещнах мнение по същата тема, но за Двореца на дожите. Има ли ограничения за ръчните чанти/раници и има ли на място гардероб?
Благодаря предварително!

# 73
Здравейте! Искам да попитам при закупени он-лайн билети за автобуса от летище Тревизо за Местре, направо в рейса ли се показват при пътуването или трябва предварително да се сменят с "истински" билети, които да се валидират в автобуса?

# 74
  • София
Здравейте! Искам да попитам при закупени он-лайн билети за автобуса от летище Тревизо за Местре, направо в рейса ли се показват при пътуването или трябва предварително да се сменят с "истински" билети, които да се валидират в автобуса?

Когато излезеш от летището, точно отпред спират рейсовете, където се мотаеше една женичка с жилетка с надпис ATVO. Дадохме й билета и тя откъсна едната половина от долната част на листа (при ножичката), съответно, запазихме другата за наопаки.
Така изглежда двупосочния билет:

Общи условия

Активация на акаунт