Говорим си за свръхестественото

• 112 225
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Попаднах на тази интересна статия - чрез фейса някой беше дал like:
https://www.styleglassbg.com/wordpress/?page_id=2214
Не зная до колко е вярно всичко в нея, но поне е някакъв опит за някакви научни обяснения.

Иначе за мисълта - Мисълта е много силна, но обикновената мисъл (така да го наречем) няма тези невероятни способности. Обикновената, ежедневна мисъл, ако е позитивна може да подобри настроението ти, да привлече около теб хора, които желаят да комуникират с позитивни хора. Но не може да сбъдва желания. Не падайте и в капана на позитивното мислене. Имаше една прекрасна статия на един професор по психология и психиатрия относно последните течения в позитивното мислене: https://www.24chasa.bg/Article/1703032
Малко са засилени краските в тази статия, но това е, за да се подчертае основната идея.

Много е важно човек да е здраво стъпил на земята и да не се отказва от критичното си мислене.

Иначе добрите, благите, добронамерените мисли на никого не са навредили и няма и да навредят, напротив. Но няма как да сбъдват желания. Всичко в живота се постига с много труд.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:23 от Magdalena1978

# 196
Със сигурност ,службите имат интерес към сензитивни хора и работят с тях.Така както Долорес Кенън ,по нейни признания,работеше с правителството на САЩ.Така ,че стойте далеч от подобни предложения.

# 197
Точно това имам предвид,че някой може да се възползва  по начин, който може да е вреден  ,включително отвличане,промяна на съзнанието.Ето, с момичето точно това се е случило,добре че се е възстановила.Не страдам от някакви световни конспирации ,но със сигурност учени,тайни служби,чатни лица с частни интереси се интересуват от хора с такива способности. Освен това, с непознати хора не можеш да си сигурен ,точно какъв е човекът.Може да бъде някой психопат,който се изживява като учен,агент и т.н.То,за една пиклива България,всички се оказаха ченгета и доносници,та какво остава за някакви такива.Да не говорим,че преди и кръгозора и възможностите са комуникация са били ограничени,сега е рай за международни аферисти.

# 198
  • Кьолн
Не знам дали това което ще разкажа е за тук.Ако не е ме извинете ,но имам нужда от съвет.Снощи сънувах някакъв мъж който ми говореше и ме увещаваше,че ще е до мен и ще ми помага.Събудих се и станах,но седнах да се обличам.И пак съм заспала седнала и продължих да сънувам същия сън.Никога до сега не ми се е случвало това.Полудявам ли? Днес цял ден съм направо като изстискана.Сили нямам за нищо.На някого случвало ли му се е?

# 199
При мен така се получава винаги.Ако случайно някой ме събуди докато сънувам,затворя ли очи,съня продължава.

# 200
  • Кьолн
Bandida,благодаря ти! Значи не полудявам.Успокойх се. bouquet

# 201
  • Варна
И на мен ми се е случвало да сънувам сън с продължения Laughing

# 202
Скрит текст:
Мисълта има много по-голяма сила, отколкото си представяме. С мисъл може да се прави всичко. Разказваше ми една млада дама/няма да обяснявам конкретно, защото тя пише в този форум/, че виждала как душите на починалите си строят къщи в астрала с помощта на мисълта. В долната част на астралното пространство има разни...същности, които са страшни и създават неприятности, те са всъщност мисъл форми, същности, създадени от човешките страхове и ниски страсти, а знаем, че те са продукт на мисълта. В нашата ограничена реалност познаваме само силата на клетвата, която е вид  мисъл форма. Знаете какво казват хората, че клетвите често" хващат". Така че ако много искаш нещо и имаш силен дух, можеш да го сбъднеш, така мисля. Simple Smile

Познавам човек, който чува някакви същества в ума си и са някакви дразнещи, низши. Като каза астрала за това се сетих. Опитва се да ги изгони, но май не се получава. Причиняват и също и главоболия и говорят гадни неща. Това си го докара от четене на книги, ей такива дето те насочват към някакви практики, мисления и т.н. Докарвали са я до състояния на лудост. Дето потребителката Магдалена ако не се лъжа беше споменала, че не са безопастни и по-скоро целят да ти насочат мисленето в определена посока и да те дезинформират май.  Sad

А иначе в по-позитивна насока, знаете ли по-какъв начин да си настройваме психиката за да постигаме каквото сме си наумили? Аз което знам е,че трябвало да си повярваш, да изпиташ чувство все едно вече се е случило и по-този начин го изпращаш за заяка във вселената един вид. Незнам до колко е вярно Thinking Аз веднъж го пробвах и за 2 седмици се озовах на място ей така неочаквано, на което винаги съм искала да ида, но съм нямала възможност преди това. Аз го отдавам на този мой опит с мисленето.  Thinking От друга страна не винаги ми се получава. Thinking

Не бъркай астрала с шизофренията, моля те! Stop

# 203
Eто нещо интересно по темата със сънищата и излизането в астрала -
https://novotopoznanie.com/every-fifth-person-experiences-a-cons … %82%D0%BE-%D1%81/

# 204
Скрит текст:
Мисълта има много по-голяма сила, отколкото си представяме. С мисъл може да се прави всичко. Разказваше ми една млада дама/няма да обяснявам конкретно, защото тя пише в този форум/, че виждала как душите на починалите си строят къщи в астрала с помощта на мисълта. В долната част на астралното пространство има разни...същности, които са страшни и създават неприятности, те са всъщност мисъл форми, същности, създадени от човешките страхове и ниски страсти, а знаем, че те са продукт на мисълта. В нашата ограничена реалност познаваме само силата на клетвата, която е вид  мисъл форма. Знаете какво казват хората, че клетвите често" хващат". Така че ако много искаш нещо и имаш силен дух, можеш да го сбъднеш, така мисля. Simple Smile

Познавам човек, който чува някакви същества в ума си и са някакви дразнещи, низши. Като каза астрала за това се сетих. Опитва се да ги изгони, но май не се получава. Причиняват и също и главоболия и говорят гадни неща. Това си го докара от четене на книги, ей такива дето те насочват към някакви практики, мисления и т.н. Докарвали са я до състояния на лудост. Дето потребителката Магдалена ако не се лъжа беше споменала, че не са безопастни и по-скоро целят да ти насочат мисленето в определена посока и да те дезинформират май.  Sad

А иначе в по-позитивна насока, знаете ли по-какъв начин да си настройваме психиката за да постигаме каквото сме си наумили? Аз което знам е,че трябвало да си повярваш, да изпиташ чувство все едно вече се е случило и по-този начин го изпращаш за заяка във вселената един вид. Незнам до колко е вярно Thinking Аз веднъж го пробвах и за 2 седмици се озовах на място ей така неочаквано, на което винаги съм искала да ида, но съм нямала възможност преди това. Аз го отдавам на този мой опит с мисленето.  Thinking От друга страна не винаги ми се получава. Thinking

Няма никаква шизофрения. Съвсем нормален човек си е, със разсъдъка си. Просто канализирва някакви гнусотии, започна с писане на лист чрез нейната ръка. После искаше да се оттърве оттях ама не беше лесно.

# 205
Скрит текст:

Няма никаква шизофрения. Съвсем нормален човек си е, със разсъдъка си. Просто канализирва някакви гнусотии, започна с писане на лист чрез нейната ръка. После искаше да се оттърве оттях ама не беше лесно.

Не знам точно какво описваш, но не е от астрала. Там има само същности, които са безволеви, неосъзнати, несъзнателни, те не могат да контролират себе си, та ще контролират чуждо съзнание.....Просто мисъл форми, нищо повече. От тях не може да дойде подобно вмешателство, изключено. Те нямат нито присъствие, нито сила в реалния живот.

Златина 82, статията е интересна за мен най-вече с това, че датиране на състояния има още в най-дълбока древност, значи е вярно, това са натрупвания от преди, които си пренасяме и доразвиваме във времето.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 11:33 от Ън

# 206
Да, така е Ън, а явно и често се случва - всеки пети споделя за подобни преживявания, но някой се притесняват да споделят може би, а други не могат да разберат точно какво им се случва.
   На мен лично ми се е случвало много рядко, последно преди месец сънувах че летя и „кацнах" на терасата на моя приятелка, кото отдавна исках да видя и да поговорим. Може би не е интересно, но реших да споделя все пак.

# 207
Привет, момичета. Разказвате много интересни случки, изчетох темата на един дъх. Предполагам при мен е т.нар. сънна парализа - няколко пъти ми се е случвало докато спя да усетя тежест в гърдите, сякаш някой е седнал отгоре ми и ме притиска. Не мога да помръдна, не мога да извикам, пълен блокаж. Някак успявам да си дам команда и да се събудя. Обикновено се получава като спя по гръб. Последният път беше много гадно изживяване, въпреки че бях изчела доста неща по темата и все си казвах, че като ми се случи, ще се оставя да видя какво ще стане понататък. Та, докато си спя /пак по гръб/ усещам схващането на цялото тяло, имах чувството, че се треса цялата и че съм с отворени очи, защото видях котарака ни с много странни очи и уши. Той спеше в краката на мъжа ми, както обикновено Simple Smile но имах чувството, че в този момент ме гледа, но сякаш не беше той, а някакво странно същество с по-дълги уши. Малко ми приличаше на дяволчето Фют, което се беше втренчило в мен. Всичко стана за секунди, аз се събудих и първата ми работа беше да погледна към котарака - той си спеше дълбоко, завит на кълбенце и въобще не се интересуваше от ставащото около него.  Joy Викам си леле какво въображение имам...ама пусто като ме е страх....След това не можах да заспя, докато не съмна.
Друг път ми се е случвало да ми се схване цялото тяло, но аз да го изкомандвам "обърни се на дясно", обръщам се с усилие и нещата приключват. 

# 208
  • София
Някъде във форума съм писала как сънувах старият си котарак (който падна от 8мия етаж) в нощта преди да взема коте. Сутринта си мислех "колко съм глупава, едва ли имат някое като Спас". Предложиха ми две котета. Първо ми показаха едно рижо, а след това донесоха топчицата, която беше пълно копие на старият ми котарак. Казах - "Това ще бъде" Simple Smile
Вече е на 14.

На старият ми котарак имам само черно бели снимки, но щерката и до днес ги бърка - "кога си снимала Харитон" Simple Smile

Съпругът ми е в командировка в чужбина от десетина дена и добичето се е поболяло. Едва от вчера започна да се храни нормално.
Не мога да си представя какво е аз като замина, защото е по-привързан към мен.

# 209
http://bukvarche.com/2017/03/11/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D … 0%B5%D0%B4%D0%B5/

Това отдавна съм го забелязала. Въпрос на време беше да се появят подобни статии и се чудех даже как на другите не им прави впечатление. Не случайно ме е страх да си подстригвам косата, защото всеки път посегна ли да я подстригвам нещо в живота ми тотално се преобръща и винаги към лошо. Явно защото я подстригвам сама или защото избирам неподходящ фризьор...

Общи условия

Активация на акаунт