Говорим си за свръхестественото

• 112 190
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
Това малко / или много ми звучи като суеверие.  Stop

На друго място съм чела, че вещиците / магьосниците в древността не са давали косата си на чужди хора и винаги са я хвърляли в река / на вода, за да не оставят следи от тялото им, които да се използват срещу тях с нечисти цели.  Peace

# 211
  • София
Според мен също е суеверие.
Аз когато попадна в сатурнова дупка посягам на косата си  Laughing На мен коренната промяна подстригване/боядисване ми действа добре.

# 212
  • Кьолн
Магдалена,когато почина свекърва ми до 40 ден един кълвач идваше на вратата на свекър ми всеки ден и чукаше .Всеки божи ден по едно и също време.Свекър ми се успокояваше като го чуваше.Мислеше, че е свекърва ми. Tired

# 213
  • Варна
Магдалена,когато почина свекърва ми до 40 ден един кълвач идваше на вратата на свекър ми всеки ден и чукаше .Всеки божи ден по едно и също време.Свекър ми се успокояваше като го чуваше.Мислеше, че е свекърва ми. Tired
Какво стана след 40-тия ден?

# 214
mozila, аз не вярвам чак в такива неща.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:26 от Magdalena1978

# 215
  • Кьолн
И на мен не ми се вярва.Но той ,свекъра ми беше убеден в това.Човек в мъката си в какво ли не вярва.И аз вярвам в много неща които са ми се случили, но в това не.
Магдалена,след 40 ден просто спря да идва този кълвач.Може да си е намерил друго място за живеене.Просто като разказа историите си се сетих за това.

# 216
  • Вече в моята си приказка...
Искам да ви разкажа за съня си тази нощ. Летях. Всъщност сънят ми започна пред една зелена стена. Знаех, че мога да мина през нея. Така и направих. Отвъд нея видях мъгла, която постепенно се разсея, а аз бях застанала в началото на път, селски.

Полетях над него. Отстрани имаше дървета и стари къщи, скрити зад храстовидни огради. Летях бързо. Усетих бучене в ушите си. Хем беше приятно, хем изпитвах страх.

Знаех, че сънувам. Мислех си на сън нещо свързано с астрала.
В един момент пейзажът около мен се смени. Пътувах вече над голям град. Високо над него. Страхът ми, обаче, надделя над приятната емоция от летенето и се събудих.

Беше откачено усещане. И друг път съм летяла на сън, но за първи път усещах бученето в ушите си, емоцията беше толкова осезаема, изпитвах страх, минавах през стена...

Сънят ми едва ли продължи повече от минута (поне така усетих).

Ще ми се да науча повече за летенето. Винаги съм знаела, че летенето на сън символизира духовно израстване (каквото и да означава това).

# 217
  • Варна
Mira, ако искаш разкажи съня си на съфорумката Фрея.
За мен тя е велика в разтълкуването им. Два пъти съм й писала по повод сънища.
И двата пъти се сбъдна това, което разтълкува.
И двата пъти внесе много голямо успокоение в душата ми.
Особено с втория сън, който беше същински хорър, с удавени хора на повърхността на езеро... Много гаден, ужасен сън... Мислех, че нещо ужасно лошо предвещава съня, но се оказа, че тълкуването му е съвсем различно.

# 218
  • Вече в моята си приказка...
Благодаря, missNoir! Може би трябваше да предпочета темата за тълкуването на сънища. Малко съм скептична относно символиката на сънищата. И примерът, който давам в този случай е, че не винаги сънуването на въшки (често ги сънувам, между другото) е еквивалент на пари в реалността! Crazy

# 219
  • Мадрид / София
Още ли се мотате в астрала? Не е ли време да се задълбочите и да се изкачите малко по-на високо?

# 220
Още ли се мотате в астрала? Не е ли време да се задълбочите и да се изкачите малко по-на високо?

Накъде и как?

# 221
  • Мадрид / София
Навътре във микровселената наречена душа. Божествената искра. Как? Пътят е срого индивидуален и всеки сам го преминава. Казват, че са 125 стъпала, които всеки изкачва за да достигне подобието на Създателя. Искай и ще ти се даде. Има ли желание, когато си готов, начините се поставят на пътя ти.

# 222
Навътре във микровселената наречена душа. Божествената искра. Как? Пътят е срого индивидуален и всеки сам го преминава. Казват, че са 125 стъпала, които всеки изкачва за да достигне подобието на Създателя. Искай и ще ти се даде. Има ли желание, когато си готов, начините се поставят на пътя ти.

Аз лично имам "сънища", които все още не мога да определя какви са и къде се случват, къде отивам, на какво ниво съм...Дори доста наскоро чак осъзнах, че разсъждавам на сън, докато сънувам нещо. Като погледна отдавна е било така, само, че аз не съм го осъзнавала тъй като след събуждане забравям всичко и не мога да свържа двата края. Някак си ми избива логична мисъл по време на сън, а уж е сън.

Имах един"сън" в който уж прегръщах Господ, той беше като облак, всичко беше бяло, аз бях тъжна и знаех, че като го прегърна ще изпитам облекчение, любов и т.н. и така и стана. Интересно ми е някой друг ако го е сънувал под каква форма го е сънувал?  Blush

Трябва да се захвана да проуча как да се справям и как да напредвам с тия преживявания. И най-вече да определя на кое ниво съм.  Grinning

# 223

Двете неща не си пречат. Била съм и на двете. Пътят навътре обаче не става само защото го искаш. За да идеш там трябва покана. Simple Smile

Цитат
Аз лично имам "сънища", които все още не мога да определя какви са и къде се случват, къде отивам, на какво ниво съм...Дори доста наскоро чак осъзнах, че разсъждавам на сън, докато сънувам нещо. Като погледна отдавна е било така, само, че аз не съм го осъзнавала тъй като след събуждане забравям всичко и не мога да свържа двата края. Някак си ми избива логична мисъл по време на сън, а уж е сън.

Имах един"сън" в който уж прегръщах Господ, той беше като облак, всичко беше бяло, аз бях тъжна и знаех, че като го прегърна ще изпитам облекчение, любов и т.н. и така и стана. Интересно ми е някой друг ако го е сънувал под каква форма го е сънувал?  Blush

Трябва да се захвана да проуча как да се справям и как да напредвам с тия преживявания. И най-вече да определя на кое ниво съм.  Very Happy
За какво ти е пък да знаеш за някакво си ниво? Не ти трябва за нищо, карай без това знание.
Цитат
Интересно ми е някой друг ако го е сънувал под каква форма го е сънувал?  Blush
Аз. Беше дете. Малко дете, което плачеше и искаше да го утеша.
Помисли върху въпроса дали е точно Господ, както го наричаш и си определи какво разбираш под това название.
С тия преживявания не се напредва. Ще идват не по твоя воля, така че не можеш да планираш и решаваш нищо. Просто участвай. Страхотно е. Grinning

# 224

Аз. Беше дете. Малко дете, което плачеше и искаше да го утеша.
Помисли върху въпроса дали е точно Господ, както го наричаш и си определи какво разбираш под това название.

Какво означава помисли дали е точно Господ?  Flutter Казах това, защото в съня се водеше, че е той. Такова чувство имах...Иначе какво друго може да е? Не се сещам.  Rolling Eyes

Господ за мен не е някакъв старец с бастун, който седи на небето  Mr. Green А и аз незнам, приемам го като енергия, сила?... с най-простата дума ако мога да опиша. За вас какво е?

Общи условия

Активация на акаунт