Страх, нерешителност ??

• 15 440
  • 248
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте Simple Smile на 23 съм
Скрит текст:
и за първи път пиша тук. Имам огромен проблем с моят приятел  Cry Cry Cry Cry  ( поне за мен е такъв ) . Заедно сме от две години и се разбираме прекрасно Praynig . До тук добре обаче отворя ли темата за дете, сватба, съвместно съжителство веднага ме реже  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry . Все казва, че имало време, за къде съм бързала, някой ден и това щяло да стане, не бил готов  Close Close Close Close Close писна ми да чакам  Close Close Close Close Close на 31 е и все още не иска  #Cussing out #Cussing out ... Вие как мислите по въпроса ?  Cry Cry Cry
Сигурна ли си?
Порасни, евентуално поумней, пък тогава евентуално може и да носиш отговорност за чужд живот. Приятелят ти е напълно прав да не иска да задълбочава отношенията си с теб.

ПП Наистина, що за приятелки имаш, които на 23 "масово" били с деца? Образование, умения, професия... Нещо?

# 46
Леле тропаш с краче , не разговаряш с майка му и искаш този човек да се обвърже с теб.Ми да не е луд.Я се огледай- даже и не те е поканил да живеете заедно, камо ли брак и дете.Не мислиш ли че човека си има причина за това и най вероятно това е твоето поведение.Той явно доста умно е преценил че ако реши да ти направи дете ще се сдобие с две деца наведнъж.Еми не иска да рискува човека, не е лесно с едно , камо ли с две.

# 47
Подозирам образование- максимум някакъв "женски" техникум.

Между другото, на 23 трябва вече да е завършила нещо- то пък висшето е толкова лесно, че се чудя какво се е шматкала 4 години и защо вече не е пред бакалавър.

# 48
Хахахаха! Не всеки, който има отношения с друг иска да ги задълбочава със съвместно съжителство, брак, деца  Peace

Wink Тъкмо щях да питам Love! дали в двойка, в която не бързат с 200 за деца на първия месец, а решават да имат такива след години означава, че не искат другия само за себе си.
Това, че някой на втория ден или месец ентусиазирано иска да ме благослови с безценното си семе не го отчитам като доказателство за любовно-романтичен егоизъм.

На 23 години с мераци за дете "от многоооо години" и среда от приятелки на същата възраст някои и с по 2 деца... Това младост и свобода за нищо ги нямате.

# 49
Е чакай де, те младостта са си я взели на 14-19, докато ние сме се натягали да учим. Нормално е на 20 вече да са на следващата фаза, докато учещите си взимат младостта със студентски години и независим живот поне докъм 25. Ако нямаш перспектива да учиш след техникума, каква младост, какви пет лева- животът си започва, няма време за разтегляне на междинната фаза "безгрижни години" чак до 29-30.

# 50
Скрит текст:
Хахахаха! Не всеки, който има отношения с друг иска да ги задълбочава със съвместно съжителство, брак, деца  Peace

Wink Тъкмо щях да питам Love! дали в двойка, в която не бързат с 200 за деца на първия месец, а решават да имат такива след години означава, че не искат другия само за себе си.
Това, че някой на втория ден или месец ентусиазирано иска да ме благослови с безценното си семе не го отчитам като доказателство за любовно-романтичен егоизъм.

На 23 години с мераци за дете "от многоооо години" и среда от приятелки на същата възраст някои и с по 2 деца... Това младост и свобода за нищо ги нямате.
Честно казано, не разбрах нито идеята на въпроса ти, нито защо реши точно мен да питаш.    Laughing

Ако е заради последния ми пост:
те не са заедно от 1 (един) месец, а от 2 години.
тя за две години не е получила от него НИЩО, освен секс.
Ами да, определено трябва да спре с тропането с краче, щом този й подход не дава резултат две години и няма и изгледи да подейства в желаната от нея посока.    Laughing

# 51
Честно казано, не разбрах нито идеята на въпроса ти, нито защо реши точно мен да питаш.    Laughing

Защото точно ти твърдиш, че

Ако един мъж те обича и те иска само за себе си, не ти излиза с репликата:"Има време, за къде си се разбързала?".Дори напротив, той е тоя, който бърза да те "върже", за да не те вземе някой друг.   Mr. Green

Изясни ли ти се идеята на въпроса ми и защо използвах поста на Like Smoke?

И ние с мъжа ми искаме деца, но не всяка цена и не веднага. А може и да нямаме ако решим, значи не се искаме един за друг щом смятаме, че искаме да започнем и доведем до край други общи или лични цели първо.

# 52
Ми не иска човека явно бе, да му тропаш с краче и да няма спасение Stop
Шегата настрана,когато един мъж има желание да бъде с една жена то той просто го прави. Обратното важи с пълна сила.Явно твоят човек не иска,да не е сигурен...а може и майка му да го съветва така. Ти мислила ли си го този вариант? Whistling

с майка му дори не разговарям  Confused Confused
Сигурно и той не разговаря с родителите ти. Ако е така, значи ставаш само за кревата.

# 53
  • у дома...
Ако номерът с тропането с краче минава пред мама и тате, пред 90% от мъжете няма да мине. Помисли лекинко за две години какво си получила от този мъж, за да искаш вече бебе. И защо искаш дете? По принцип или точно от този мъж? Или щом всичките ти приятелки са с деца, ти не се вписваш в общата ви картинка?

Моите 23 години, ах...  Embarassed

# 54
Всеки ден се виждаме  Praynig , оставам при него 2-3 пъти в седмицата и той идва вкъщи обаче мисълта за семейство и дете не ми дава мира. Всичките ми приятелки вече имат деца  Cry Cry Cry Cry ... не знам какво да правя ... писна ми да му чакам кефа  Close Close Close Close Close Close

Не приемай думите ми злонамерено, но по начина, по който пишеш, ми звучиш малко незряла. Разсъжденията ти са леко детински. Simple Smile Искаш дете, защото "всичките ти приятелки вече имат", а не виждаш, че връзката ти е все още на стартово ниво, без никакво развитие за 2 г. Мен повече второто би ме притеснило, защото децата, така или иначе, са продукт на една стабилна, ползотворна връзка, а вие поначало все още нямате такава. Т.е., малко слагаш коня пред каруцата.

не съм казала, че искам да имам дете щото видиш ли " всичките ми приятелки вече имат" ... грешно явно съм се изразила  Sad Sad Sad Sad ... те също са на моята възраст и вече имат даже някой имат по 2 ... къде бъркам.. как става номера ... искам дете мнооооогооо отдавнаа  Sad Sad Sad Sad Sad

Shocked  ooooh!
Пързалка ще да е тази тема!

На по 23 години с две деца, а авторката от много отдавна иска дете, та по начина на писане и изказ, то тя си е дете. Далеч съм от идеята, че на по 30 трябва да раждаме първото си дете (моя случай), ама на 23 имах университет, купони, концерти, екскурзии и изкараните пари ги инвестирах само и единствено в собствения си кеф  Mr. Green !!!! Много си ми беше добре и не съжалявам дори за миг и сега ми кеф, че съм омъжена и чакам първото си дете  Heart Eyes, може и по-бавно да се развивам!
Детето не е кукла, с която да се хвалиш пред приятелките си! Успех!

# 55
Мен ме потресе най-много факта ,,че всичките нейни приятелки са женени,,...Божее толкова много народ на по 23 години с по 2 деца.... Shocked Shocked Shocked Как е гледат две деца без образование на такава възраст... Shocked Shocked Shocked

Ами гледат си децата и то без образование и то перфектно.  Wink Wink ... и да доволни са от живота си  Peace

# 56
А откъде пари за мол, моренце, дрешки, грим? Или движат с дребни мафиоти и си мислят, че са хванали господ за шлифера...

# 57

Защото точно ти твърдиш, че

Ако един мъж те обича и те иска само за себе си, не ти излиза с репликата:"Има време, за къде си се разбързала?".Дори напротив, той е тоя, който бърза да те "върже", за да не те вземе някой друг.   Mr. Green

Ама вие сте "....и НИЕ С МЪЖА МИ не искаме засега деца....".
А връзката на авторката за две години не е мръднала и на милиметър.Все така са си гаджета, тя не познава майка му, той най-вероятно не познава нейните родители....и на въпроса й/намеците й/питането й, накъде върви връзката им, той отговаря:"Закъде си се разбързала?".А той не е на 23, на 33 е.Или на 32 беше?    newsm78
Та вие може и да не бързате за деца, но сте намерили "време да се вземете".    Laughing
А при тях гаджето не ще и да чуе ни за дете, ни за брак, ни за живот заедно.
В този ред на мисли, да, това, което съм написала е валидно с пълна сила:ако един мъж те обича и те иска само за себе си, за две години връзка все ще направи някакви стъпки да не му "избягаш".

# 58
А откъде пари за мол, моренце, дрешки, грим? Или движат с дребни мафиоти и си мислят, че са хванали господ за шлифера...

попаднали сме на богати мъжее  Peace Peace

# 59
  • Бургас
Мен ме потресе най-много факта ,,че всичките нейни приятелки са женени,,...Божее толкова много народ на по 23 години с по 2 деца.... Shocked Shocked Shocked Как е гледат две деца без образование на такава възраст... Shocked Shocked Shocked

Ами гледат си децата и то без образование и то перфектно.  Wink Wink ... и да доволни са от живота си  Peace
Ами то ограничения, прост човек без амбиции и на малкото се радва.
А колко от приятелките ти се издържат изцяло сами, без да висят на врата на родителите си. Защото като те чета си мисля, че живееш в дълбоката провинция, където заплатите не са много големи. А дори и да живееш в голям град, не знам каква заплата би взимала 23 годишна, необразована девойка без никакви квалификации. Дай да си поговорим малко за цифри и после ако държиш може да продължиш да се тръшкаш за дете /за което мога пари да заложа, че нямаш нито умствения, нито финансов капацитет да гледаш/.

Общи условия

Активация на акаунт