Страх, нерешителност ??

• 15 653
  • 248
  •   1
Отговори
# 60
Честно казано, не разбрах нито идеята на въпроса ти, нито защо реши точно мен да питаш.    Laughing

Защото точно ти твърдиш, че

Ако един мъж те обича и те иска само за себе си, не ти излиза с репликата:"Има време, за къде си се разбързала?".Дори напротив, той е тоя, който бърза да те "върже", за да не те вземе някой друг.   Mr. Green

Ама вие сте "....и НИЕ С МЪЖА МИ не искаме засега деца....".
А връзката на авторката за две години не е мръднала и на милиметър.Все така са си гаджета, тя не познава майка му, той най-вероятно не познава нейните родители....и на въпроса й/намеците й/питането й, накъде върви връзката им, той отговаря:"Закъде си се разбързала?".А той не е на 23, на 33 е.Или на 32 беше?    newsm78
Та вие може и да не бързате за деца, но сте намерили "време да се вземете".    Laughing
А при тях гаджето не ще и да чуе ни за дете, ни за брак, ни за живот заедно.
В този ред на мисли, да, това, което съм написала е валидно с пълна сила:ако един мъж те обича и те иска само за себе си, за две години връзка все ще направи някакви стъпки да не му "избягаш".

Познавам родителите му и той моите също .. Просто майка му е неприятна за мен  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 61
Мен ме потресе най-много факта ,,че всичките нейни приятелки са женени,,...Божее толкова много народ на по 23 години с по 2 деца.... Shocked Shocked Shocked Как е гледат две деца без образование на такава възраст... Shocked Shocked Shocked

Ами гледат си децата и то без образование и то перфектно.  Wink Wink ... и да доволни са от живота си  Peace
Ами то ограничения, прост човек без амбиции и на малкото се радва.
А колко от приятелките ти се издържат изцяло сами, без да висят на врата на родителите си. Защото като те чета си мисля, че живееш в дълбоката провинция, където заплатите не са много големи. А дори и да живееш в голям град, не знам каква заплата би взимала 23 годишна, необразована девойка без никакви квалификации. Дай да си поговорим малко за цифри и после ако държиш може да продължиш да се тръшкаш за дете /за което мога пари да заложа, че нямаш нито умствения, нито финансов капацитет да гледаш/.

от Силистра съм то даже си пише ... 380 моята, неговата 1500 лв ... доволна ?

# 62
Мен ме потресе най-много факта ,,че всичките нейни приятелки са женени,,...Божее толкова много народ на по 23 години с по 2 деца.... Shocked Shocked Shocked Как е гледат две деца без образование на такава възраст... Shocked Shocked Shocked

Ами гледат си децата и то без образование и то перфектно.  Wink Wink ... и да доволни са от живота си  Peace
Ти това ли искаш? Да нямаш професия и да зависиш изцяло от мъжа си? Ами ето от какво го е страх приятеля ти - може да не е такъв тип мъж, да иска цял живот да гледа освен деца, и жена си. Уф...

# 63
  • София
Е, за Силистра сигурно 1800 лева са много...  Wink Миличка, то е ясно, че ако си решила да имаш дете от този човек - сигурно ще го направите. За съжаление, обаче очаквам след година - две да влезеш в този форум и да пуснеш тема от сорта на: "Той ме остави с двете деца, как да се справя..", примерно. Ясно е колко е умствения ти багаж, щом нямаш амбицията в 21 век да се развиваш по някакъв начин, а те устройва да зависиш от някого, да просиш пари всеки ден, за да можеш да пиеш едно кафе, да раждаш деца и да домакинстваш цял живот (защото без образование и амбиция най - много да стигнеш до кварталното кафе)... Това говори достатъчно за теб. Ако беше на 18 - да ти е простено, но ти си на 23...

# 64
  • Бургас

А колко от приятелките ти се издържат изцяло сами, без да висят на врата на родителите си. Защото като те чета си мисля, че живееш в дълбоката провинция, където заплатите не са много големи. А дори и да живееш в голям град, не знам каква заплата би взимала 23 годишна, необразована девойка без никакви квалификации. Дай да си поговорим малко за цифри и после ако държиш може да продължиш да се тръшкаш за дете /за което мога пари да заложа, че нямаш нито умствения, нито финансов капацитет да гледаш/.

И какво работи мъжа ти?

# 65
Е, за Силистра сигурно 1800 лева са много...  Wink
Скрит текст:
Миличка, то е ясно, че ако си решила да имаш деет от този човек - сигурно ще го направите. За съжаление, обаче очаквам след година - две да влезеш в този форум и да пуснеш тема от сорта на: "Той ме остави с двете деца, как да се справя..", примерно.
Хич не са много....от тоя край съм и макар да не живея там, имам роднини.И колкото и да е по-евтин живота там в сравнение със Сф, Пв, Бс, за трима души 1800 лв си е на ръба.

# 66

И какво работи мъжа ти?

Оператор на бетонов възел  Confused понякога стига и до 2000 зависи от различните му там кубици  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ...

# 67
А откъде пари за мол, моренце, дрешки, грим? Или движат с дребни мафиоти и си мислят, че са хванали господ за шлифера...

попаднали сме на богати мъжее  Peace Peace

Ха-ха, богати! С тия 1500 лева богат:) трябва и ти да изкарваш толкова и може и да мислите за деца.

И като гледам, не знам какви перспективи имате за развитие, това са само стартови доходи за семейство, оттам нататък трябва да са поне 2 пъти повече.

# 68
  • София
Е, Love!, според нея - тя и приятелките и са си хванали "богати" мъже... Wink Оператора на бетонов възел ми беше достатъчно като информация...  Peace  И ти си мислиш, че ако му родиш едно дете ще го вържеш до живот ли?

# 69
  • Бургас
Аз не бих тръгнала да раждам преди да имам добро образование и доходи. Утре ако бъдеш натирена /което е много възможно/, как ще си гледаш детето с тази ниска заплата. Имам примери за жени като теб, при които хормона надделя над здравия разум и да ти кажа - не свършиха добре.

# 70
Е, Love!, според нея - тя и приятелките и са си хванали "богати" мъже... Wink Оператора на бетонов възел ми беше достатъчно като информация...  Peace  И ти си мислиш, че ако му родиш едно дете ще го вържеш до живот ли?

ами ние явно сме няма ли късмета да хванем като мъжете ви да вземат по 5000 на месец  Cry Cry Cry Cry Grinning Grinning Grinning

# 71
  • София
Миличка, не е въпроса в 5тте хиляди. Въпроса е, най - малкото ако нещо стане и ви писне да си играете на семейство да можеш да се справяш сама с дете. Не да ревнеш и да легнеш на мама и тати за парички, щото не си имала акъла да направиш нещо от себе си и живота си.  Peace Защото няма да си само ти, ще има още едно човече, за което ти ще си целия свят и така може да се получи един просто разбит живот - и за теб и за него.  Peace

# 72

ами ние явно сме няма ли късмета да хванем като мъжете ви да вземат по 5000 на месец  Cry Cry Cry Cry Grinning Grinning Grinning
Остави тези неща кой колко взима. Има семейства с общ доход 1500лв, които някак живеят и гледат децата си. Въпросът е, че приятелят ти на 31 години не показва признаци, че иска съвместен живот с теб. Или не те харесва достатъчно, или самият той не е узрял за идеята брак и деца.
При всички случаи, аз не бих тропала с крак и чакала чудото.

# 73
Искам да попитам аворката как си представя отглеждането на дете.Там не можеш да тропнеш с краче и то да спре да плаче и да спинка цяла нощ.
Как си представя семейния живот.Щото детето не е само сладко смеещо се бебче.Реве повръща плаче и през повечето време ти изцежда силите.

# 74
Авторке, на 23 год. трябва да гребеш от живота с пълни шепи, да се възползваш от това, че си млада. Да учиш, да работиш, да пътуваш, да се забавляваш, най-малкото е да се научиш как се изкарват пари и да научиш стойността им. Защото едно бебе и ти и таткото на фотосинтеза не може да живее .
  Не знам за къде бързаш но истината е, че този мъж е с теб само за хмм... не бързай, бъди разумна.

Общи условия

Активация на акаунт