Страх, нерешителност ??

• 15 478
  • 248
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нееееее, не е тъжна нейната....тъжна е за едно бъдещо детенце...Въпреки, че сиииилно се надявам човека на 31 да вземе малко да я върне в реалността. Дано поне един разумен има от двамата, че като я чета нея... #Crazy После защо нямал сериозни намерения към нея - е то ако съм аз да съм я изтърпяла седмица и да съм я натирила...  Laughing

# 91
...само че това са семки и бонбонки, а децата са много по-скъпо удоволствие.

заплата, получаване на пари от земи .... солидни суми от майка му ..парите не са проблем  Close Close Close

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Wink Wink Cry Hug Hug Praynig
доволна Grinning

# 92
Аз попитах авторката как си представя гледането на деца и семейния живот ама тя не ми отговори.
Авторке този човек не иска да създаде семейство с теб.Досега да го беше направил.Или поне детето.
Вземи се огледай за друг кандидат за съпруг и татко.Може пък и с по голяма заплата да намериш.

# 93
О, колко ще е хубаво да сте финансово зависими от свекърва, с която не говориш, защото не харесваш...

То направо социализма ще построите.

# 94
Хм, щом така и така те подпомага финансово, използвай възможността и изкарай едно образование. Това е единственото смислено нещо, което можеш да направиш и за себе си, и за вас като двойка и за децата, които ще се появят един ден, щом толкова много ги искаш.

# 95
О, колко ще е хубаво да сте финансово зависими от свекърва, с която не говориш, защото не харесваш...

Не говоря с нея, но и харча парите нали   Wink ...

# 96
  • Бургас
За доброто на българската антропология, моля те, не се размножавай.

П.П. Мога да се обзаложа, че въпросния Убавец живее при техните и тъй като те не я харесват, не искат да им живее в къщата. Дори ми се струва, че предвид инфантилността на авторката, май е сложила една единица пред заплатата на гаджето.
И обикновено сериозните и влюбените мъже на зряла възраст със стабилни доходи никога няма да откажат да заживеят с половинката си. Пък авторката да продължава да се влачи по корем щом я влече.

# 97
За доброто на българската антропология, моля те, не се размножавай.

П.П. Мога да се обзаложа, че въпросния Убавец живее при техните и тъй като те не я харесват, не искат да им живее в къщата. Дори ми се струва, че предвид инфантилността на авторката, май е сложила една единица пред заплатата на гаджето.
И обикновено сериозните и влюбените мъже на зряла възраст със стабилни доходи никога няма да откажат да заживеят с половинката си. Пък авторката да продължава да се влачи по корем щом я влече.

въпросния Убавец живее САМ и да взима толкова и да ще продължа да харча парите на оня боклук майка му

# 98

Не говоря с нея, но и харча парите нали   Wink ...
Харчи , харчи.Така като гледам момчето няма никакви  сериозни намерения та нищо  чудно да те измести някоя.Та да видим докога ще харчиш.
Та накрая от много акъл и претенции да не си останеш сама с 380 лв от твойта заплата.

# 99
Ау, ама сега свекървещицата ако види тая тема и си познае Златото и държанката му...ще стане турски сериал с преврат:)

# 100
Мисля че темата е или пързалка или се пише от човек с психични проблеми та няма да е зле да се намеси модератор.

# 101
Определено djoleva

# 102
  • София
А защо 31 годишния ти убавец разчита на маминка за парички?  newsm78

# 103
Отдавна не се бях смяла така.. Joy

Горкият работник - да искат да го вържат с брак и деца, заради тези 1500-2000 лв.. Joy
Но явно не е глупав де. Peace

# 104
А защо 31 годишния ти убавец разчита на маминка за парички?  newsm78

сигурно му харесва ... и на мен ми е добре

Общи условия

Активация на акаунт