Страх, нерешителност ??

• 15 475
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бърборана23, вземи си аквариум с риби, докато пораснеш.
И защо така никак не ти е жал за рибките?
Имаше едни много издръжливи, не мога да се сетя кои бяха. Та за тях си мислех  Mr. Green

# 151
Не ги мислете рибките, драмата все пак не е реална Wink

# 152
Оставете рибките, кажете й на мацката как се лови по-едър шаран, че с тоя е нещо тънка работата- само ремонти за таралясника и гащи...

# 153
Не говоря с нея, но и харча парите нали   Wink ...
Малка поправка. Не ѝ харчиш парите. Само ти се иска, но не те огрява и затова се тръшкаш. С пършивите, колко каза, че бяха, 380 лв. какво друго ти остава, освен да се напъваш да харчиш чужди пари? Така и така не можеш да изкараш собствени. Обаче не ти се получава. Кофти, а?

Оставете рибките, кажете й на мацката как се лови по-едър шаран, че с тоя е нещо тънка работата- само ремонти за таралясника и гащи...
Забравяш поръчките от Ейвън и Крушунските водопади. За Чепръчене това е хай левъл, мчи къ! Ейвън, ЖДНБ! Ейвън, моля ви се! hahaha

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 22:15 от Анонимен

# 154
За Силистра може да се води шаран, да не мислите, че всеки взима такава заплата? Направо си е богаташ според местния стандарт.

# 155
Що бе, хората като няма да правят друго се женят и правят деца. Нормално. За малък град си е окей.

Обаче ти, авторке, си използвачка и затова тоя мъж няма да се ожени за тебе. Не го обичаш, непочтителна си с мама, не ставаш за снаха, той ти купува някакви работи, но пък ти спиш с него, нали, така че си ги изкарваш.

Намери някой друг и гледай да го ожениш набързо, докато не те е усетил.

# 156
И да не забравяме имотите, земите и свекървенската субсидия:)

Аз сега разбрах защо бившата свекърва така ме гледаше накриво, явно я е било страх от такива "златотърсачки", дето ще им вземат заплатата на синовете и наследствените имоти.

Ейвън е яко бе, имат ягодов душ гел (за феновете на LOTR специално).

# 157
А па Крушунските - не е ли Куршунските, водопади са много хубави. Те не ги ли затвориха нещо...

Аз симпатизирам на бетонджията, дано си намери добро момиче. С тия кинти сигурно е най желания ерген в Силистра.

# 158

Аз симпатизирам на бетонджията
Аз пък на девойката- с жалките 380лв. само един Ейвън иска, а този безсърдечник не ѝ се връзва и парашута не ѝ се отваря. Дожаля ми за клетичкото девойче дето си брои стотинките и като гладна кокошка сънува парите на младежа и свеки. Подсмрък! Къде има емотикон, ронещ чисти искрени сълзи на съчувствие?

# 159
А па Крушунските - не е ли Куршунските, водопади са много хубави. Те не ги ли затвориха нещо...
Не, Крушунските са. Селото е Крушуна.

# 160
Ама и дава по 380 лв. на ден ли бре?Не четох много съсредоточено.Че и аз някои дни не успявам да похарча по толкоз,бива си я сумата.Що пазаруваш само от Ейвън?Тва са ебаси и гаражните евтини бъркочи продадени естествено доста скъпо на наивници.
Щото ако са на месец падам от смях на кое викаш ,че те издържа и му харчиш парите 😋 380 са един приличен крем за лице примерно или офис рокля с прилични обувки,или средна ръка дамска чанта.Обърнато в деца са за едно дете чифт дънки,фанелка,обувки за училище,една чанта от по-евтините ученически.Та на твое място бих преразгледала думата "издържа" и бих се спряла с мечтите за деца ,при условие,че ще очакваш такъв тип мъж с такъв доход да те издържа.
С най-добри чувства ти го пиша.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 22:51 от Рибозом

# 161
  • Бургас
Ама и дава по 380 лв. на ден ли бре?Не четох много съсредоточено.Че и аз някои дни не успявам да похарча по толкоз,бива си я сумата.Що пазаруваш само от Ейвън?Тва е ебаси и гаражните евтини бъркочи продадени естествено доста скъпо на наивници.
Не бе, 380 е нейната заплата. Отделно се напъва да смуче от гаджето си и от "онзи боклук" - майка му.
Дърдоранке, това, че гаджето ти не иска да те пусне в апартамента си за повече от ден - два не е нито страх, нито нерешителност, а чиста проба инстинкт за самосъхранение. Май скоро ще забравиш и за Ейвън и ще се сапонисваш с онези евтини сапунчета по левче калъпа. Имаш късмет, че живееш в мижав град, от който младите са избягали, че досега да са те зарязали 45725 пъти.

# 162
Аз пък веднъж си купих душ гел от ейвън, имам една колежка, разнася некъв каталог. Душ гел най обикновен, добре си беше.

# 163
Хахахаааа ха.Божке!ЖДНБ!Ебаси!?
Сядай си на задника момиче,учи и се развивай,щото след някоя годинка няма да си на 23,ами на 35 с две деца,издръжка 100тина левона и заплатката от 380 и ще ядеш циганска баница,а Ейвън ще ти е мираж.Вярно ли чакаш принца дето да те храни доживот?
Нищо му няма на Ейвъна,ама за тия пари си е по добре едно Тео-бебе да купиш.Аз хич не ги харесвам каталожните работи.

# 164
Вярно ли чакаш принца дето да те храни доживот?
Чака го горкото. А то даже конят на принца не иска да дойде при нея.

Общи условия

Активация на акаунт