Страх, нерешителност ??

• 15 464
  • 248
  •   1
Отговори
# 165
 Ама има ли такива принцове?Ся да не се окаже,че само аз съм прецакана да бачкам?Уишмастърова,вие работите ли?Знам,че биете мъжа си с цел облаги,поне кажете ,че поработвате някой и друг час?Можебивсепак?
 Мисля си тая вечер,че да хванеш такъв баровец и паралия трябва да си или адски много брутално красива,или да си голям мозък и психолог,за да въртиш подобен мъж.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 23:08 от Рибозом

# 166
Ама има ли такива принцове?Ся да не се окаже,че само аз съм прецакана да бачкам?Уишмастърова,вие работите ли?Знам,че биете мъжа си с цел облаги,поне кажете ,че поработвате някой и друг час?Можебивсепак?
Срамувам се, работя, макар и от дома. Изчервяв, изчервяв! Даже и готвя, и чистя. Иииии значи, две ребра да не счупи човек и му излиза име на домашен насилник. Но това е идея, девойчето може да се пробва с чупене на кокалчета на оня скръндзавелник, дето не ще да я приюти, а я оставя немила-недрага с 380лв. и торбичка на Ейвън в премръзналите ръчички.

# 167
Изгонихте момичето бре Crazy сега няма да има забава,кой знае кога ще събере смелост някоя друга да напише нещата така от сърце.

# 168
Изгонихте момичето бре Crazy сега няма да има забава,кой знае кога ще събере смелост някоя друга да напише нещата така от сърце.

забава ли търсиш  Confused Confused Confused Confused

# 169
имам чувството, че тука преобладават такива с 10 висши, 20 години стаж и не чакащи на мъжете си  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning ... и като видят друга без споменатите неща и я нападат якоооо  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 170

забава ли търсиш  Confused Confused Confused Confused
Аз не съм те търсила,ти сама дойде.

# 171
Мисля, че не си схванала какво точно се пише в темата ти. В едно семейство може да се случи мъжът да издържа жената или обратното за период от време. Но да се натискаш да наденеш халката на някой и да бързаш да си укрепиш позициите с едно, две деца само и само да си осигуриш заплатата му, имотите му и парите на майка му е присъщо на долнопробните кифли.
Името му и децата не ти гарантират нищо. Може да те изрита от живота си, барабар с децата Ви в момента в който му се завърти някоя малко по от тебе. Приеми нападателните постове като градивна критика и преди да забременееш поработи върху себе си. Нямам предвид фасона, а това което се намира под прическата.

# 172
Остави ги тези злобарки и завистници, моме, ами слушай кака си. Ако много държиш да го вържеш тоя, богатия, научи се да готвиш мусака. Ако може – като баба му, в краен случай – като майка му. Със свирките вярвам, че добре се справяш.
Айде, пък после да ме поканиш на сватбата.

# 173
То ти се обясни няколко пъти,че в живота стават такива обрати,че е добре да разчиташ основно на себе си.Ти пак,ама не е ли хубаво да ме издържа някой,бля-бля.Хубаво е,ама като те наритат с две деца и мизерна издръжка,как ще продължиш?Няма да си все млада и "вървежна".Замисли се върху доходоносна професия.Сега е момента,докато нямаш деца и семейство,после е в пъти по-трудно.
Ако съм на майката на младежа и видя подобна пръдла като тебе,дето чака да ми прилапа имотите и парите,ще гледам да те изритам скоростно от синчето.С най-добри чувства 😗.

# 174
Пхахаха, не мога да повярвам какво прочетох! Някава глуповата силистренска кифла, на която акъла и стига да срича из каталога на Avon, запълнила 12 страници с простотиите си. Ще направя кратък синтез: не си умна. Даже обратното. Нямаш образование. Очевидно момчето НЕ желае да се обвързва с теб, поради изброените причини, а съм убедена... има още много. НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАЙ, за Бога! В най-добрия случай ще си гледаш сама децата с 380-те си лева..

# 175
  • Варна
Направих си труда да прочета всички изцепки и съм абсолютно убедена, че този човек съвсем преднамерено НЕ предлага съжителство, брак, деца и всичко вързано с тях. Явно не е глупав.

# 176
Искрено се посмях на всичко  Joy Joy Joy

# 177
Момиче, надявам се базикаш с нас. Иначе ако сериозно имаш такова отношение към бъдещия баща на децата ти - като към чичко паричко...горкият човек, горкият ви брак, горките деца и горката ти. Ти веднъж не спомена негови качества, които харесваш, общи интереси ( извън почивки, молове...), общи цели, ценности, дори тая дума любов не прочетох в постовете ти ( и има ли я се питам).
Дано темата е брътвеж на едно заблудено момиче, което ще намери пътя...

# 178
  • Варна
Има бе, има неща, които харесва у него. Заплатата му.

# 179
Че кво за мъжа.. Интелигент като нея, вероятно. Crazy Мечтата на всяка силистренска кифла. Вечер като се върне от бетоновия възел ще го чака със салата и ракия, той ще и хвърли 20 лв, да си купи нови гащЕ от пазара, ще се разходят по центъра.. Приятелките и, оправни силистенски мутрески като нея, ще и завиждат за готиния мъж, който е вързала. Ще народи няколко деца, които Бог знае как ще гледа, предвид липсвата на елементарна мисъл.. и те така.. живота си върви! Къде остава място за любов, при тея благинки, за които силистренки ще си скъсат джапанките от ревност?!
Само не знам тая амебка тука, дето 12 страници доказва, че глупостта е безгранична, как си представя селския хубостник да я остави сама да се оправя в живота.. тогава вече ще е интересно..А ако има и деца за разкош...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт