"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 833
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Да, на 100-те манекенки. Същата лигава и истерична врещялка беше и там.

# 646
Тя и затова най-вероятно толкова добре си играе ролята, явно не се различава особено в реалния живот.  Mr. Green

Deadpoool
, колко ми е багажа в главата си е моя работа.
Разбрахме , че харесваш Сабина като характер, поведение, визия ... ОК
Не ни го натрапвай. Приеми, че има и такива с малко багаж в главата, които харесват трътлестата Райка с кравешкият поглед.
  ooooh!

# 647

Приеми, че има и такива с малко багаж в главата, които харесват трътлестата Райка с кравешкият поглед.
 ooooh!

+1 Peace Не съм от фенките на Рая /просто не харесвам никой от образите като цяло/, но не поради това, че "все се слагала на мъжете и все си го искала"... ooooh! Аз това примерно въобще не го виждам по този начин. Но пък актрисата е много красива, особено в последния епизод. Въпреки малкото, което дадоха от нея. Grinning
Сабина пък обаче въобще не я харесвам. Да не казвам по - остра дума. Но нека си има и хора, които я харесват. Само че тук всеки си натрапва мнението, особено за Рая има такива коментари постоянно.

П.П.
Покрай инстаграма на Михаела видях и този на Радостина, която играе Сабина, не мога да ви опиша, колко грозни коментари има там.
Копирам няколко тук:
Скрит текст:
milavasilevageorgieva_33Курваааа
desko_zanottiНай-противната!
Скрит текст:
"Курва" и "противна" са някои от коментарите и за Рая. Как пък за нея може да се говори така, ама пък за Сабина не. Rolling Eyes

# 648
  • Gotham City
Човек да не полегне да поспи след обяд и тук думите му изопачени на 180°... Shocked

Тя и затова най-вероятно толкова добре си играе ролята, явно не се различава особено в реалния живот.  Mr. Green

Deadpoool
, колко ми е багажа в главата си е моя работа.
Разбрахме , че харесваш Сабина като характер, поведение, визия ... ОК
Не ни го натрапвай. Приеми, че има и такива с малко багаж в главата, които харесват трътлестата Райка с кравешкият поглед.
  ooooh!

Разбира се, че си е твоя работа колко ти е багажа.
 Не натрапвам на никого нищо, просто помолих, да не ползваме изрази от типа на "Щях да я шибна в грозната мутра" за когото и да било от актьорите, тъй като са именно такива - актьори....

Скрит текст:

Приеми, че има и такива с малко багаж в главата, които харесват трътлестата Райка с кравешкият поглед.
  ooooh!

+1 Peace Не съм от фенките на Рая /просто не харесвам никой от образите като цяло/, но не поради това, че "все се слагала на мъжете и все си го искала"... ooooh! Аз това примерно въобще не го виждам по този начин. Но пък актрисата е много красива, особено в последния епизод. Въпреки малкото, което дадоха от нея. Grinning
Сабина пък обаче въобще не я харесвам. Да не казвам по - остра дума. Но нека си има и хора, които я харесват. Само че тук всеки си натрапва мнението, особено за Рая има такива коментари постоянно.

П.П.
Покрай инстаграма на Михаела видях и този на Радостина, която играе Сабина, не мога да ви опиша, колко грозни коментари има там.
Копирам няколко тук:
Скрит текст:
milavasilevageorgieva_33Курваааа
desko_zanottiНай-противната!
Скрит текст:
"Курва" и "противна" са някои от коментарите и за Рая. Как пък за нея може да се говори така, ама пък за Сабина не. Rolling Eyes

Моля те прави разлика между Радостина/Сабина и Михаела/Рая, защото докато Рая и Сабина са измислени образи, то Михаела и Радостина са актрисите, които ги играят.

Относно коментарите, които публикувах, те са написани в личния профил на Радостина, така че, какво се е говорило за героинята Рая не мисля, че има общо. Някак едно е да кажеш "Героинята и е ку*ва", друго е да търсиш актрисата, и да я наричаш така. Надявам се, че правиш разлика между двете неща.

Харесвайте си/не си харесвайте, когото щете, просто не обиждайте хората, за неща, които не могат да променят.

# 649
Да, извинявам се. Но съм сигурна, че ако това се пишеше в профила на Михаела, никой нямаше да каже нищо. От колко време се използват за Рая/Михаела думи като "кравешки тъп поглед", "трътлеста", "набита", "грозна", а обиди ли някой Ина - всички на крака, не можело.

За мен Рая примерно никога не се е натискала на никого, но тука се опитват многократно да натрапят мнението си някои хора, че Рая е.. "лека жена" и се пуска на всеки, най - вече обвързан. Когато някой не е съгласен с точно това, значи не е интелигентен /примерно/. Или сравнявания на Рая с Марио, което.. #Crazy Още отдавна, когато се коментираха дрехите й, никой не си пусна първите епизоди с разголената Поли и Сабинка по долни гащи пред абсолютно всички, но веднъж Рая облече ли къси панталонки - "навира си гъза на мъжете" и "толкова предизвикателно е облечена, направо си го търси, проси си го". Двоен стандарт. Peace

# 650
Няма грозни в сериала, според мен. Всеки има някакъв чар.

Аз не харесвам нито Рая/Михаела визуално, но не мога да кажа, че е грозна.
Не ми харесват двете с Теодора в тяло, язък че са танцьорки.

Сабина много ми харесва визуално, харесвам и героинята й, макар че се опитват да я развалят.

# 651
  • Gotham City
Напротив, дори и да се беше писало за нея, в личния и профил, пак бих възроптала, просто там не съм се заглеждала в коментарите, защото са много. Да, защото такива епитети по актрисите играещи, било то Рая, Сабина, Теодора и т.н. не са редни за мен.
За Михаела не съм прочитала, някой да е казал "грозна", но може да съм пропуснала. Да, на мен не ми харесва визуално, но тук нещата са си вече до вкус, и аз лично не бих си позволила да обидя момичето, каквото и да е, ролята си я играе добре.
За, трътлеста, трътлеста е за танцьорка, в момента не толкова, но имаше един период, в който много беше напълняла, сега ми се вижда много добре, нито е кльощава, нито пълна. Нормална просто.

Виж героинята и за мен е "лека жена", но не се опитвам да го натрапвам, но все някак се получава, че като си доказвам мнението, някои казват, че натрапвам. Не, просто доказвам тезата, която изказвам.

В първите епизоди, всички ходеха разголени и тогава, не помня дали го казвах, или само си мислех да го кажа и забравих, но това не ми харесваше. Ако живееха само момичета в квартирата, някак е по-добре, ама като живеят с мъже, сутрин разхождането по боксерки и сутиен не ми беше ок

# 652
Примерно аз лично не виждам нищо, ама абсолютно нищо в поведението на Рая с Бранко, което да ми загатне, че тя евентуално иска да го "прелъсти". Вярвам й на изказванията, когато говори пред камерата, че й е неприятно вниманието му. И "доказванията" на другите хора с нищо няма да променят това. Ами то и другите могат със свои изводи да почнат да "доказват", че Рая на никого не се е слагала умишлено, но това пак си изглежда като "натрапване" на мнението. Затова аз лично се въздържам, иначе бих могла да си докажа и аз вижданията за Рая. Peace

Също така, "защитниците на Рая" тук явно ги смятате за ниско интелигентни, щом имат различна позиция от вашата.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 19:12 от Fray

# 653
Тя вижда, че той я сваля. Той ходи с най - добрата й приятелка, в чийто дом тя живее. Е, не можеше ли да спазва малко дистанция?
Да му откаже да го учи на танци или да извика Галя там, защото посред нощите не е уместно да се кълчи с чужд мъж. Да откаже да спи в неговия апартамент в Пловдив, да си вземе хотел дори.
Да се облича по - прилично, като знае, че той й има мераци, а тя не го иска, а и Галя ще е наранена.
Да отиде да говори с Галя, след като той я целуна, а не да се прави на неразбрала.
Да не правят "поддръжки" по време на танца, защото това не му е нужно за фирменото парти и освен да се търкат, друго не постигат..

Същото беше и с Марио, ела Вълчо, изяж ме.

Хайде, моля. И аз съм живяла със съквартирантка, ама когато гаджето й е било у нас, макар той да не ми е налитал, аз съм се обличала много повече, отколкото като сме сами двете. Човек малко или много се съобразява.

Аз ако видя ММ и моя приятелка в тази поза, снимката която сподели Deadpoоol, ще ги заколя и двамата. Mr. Green Mr. Green

ПП Не одобрявам и лекото поведение на другите момичета. Те поне си признават, не се правят на света вода ненапита.
Затова ме дразни Рая, ако си каже, така и така, искам внимание от Бранко или еди си кой, не ми пука, няма да я съдя строго. Но да се прави на девица е тъпо.

# 654
Кое с Марио беше ела Вълчо, изяж ме Rolling Eyes Това, че вечерно време докато всички спят, тя излиза по къси гащи, и мисли че никой няма да я види, за да отиде до хладилника? Ами и аз съм живяла със съквартиранти, късно вечерта не смятам за необходимо специално да се обличам за да отида до кухнята да си хапна нещо примерно, за да не би случайно да ми налети някой. Wink Най-малкото и другите жени си ходят така в квартирата, но естествено само Рая гледате. Той веднъж и докато беше с дънки пред хладилника застана зад нея и я притисна, кое в случая е нейна вина?

Мъжа трябва да си контролира нагона. Сега кажете и че изнасилванията са вина изцяло на жените, заащото си го търсят.

Това, че на пияна глава е спала с него ОК. Но всеки е правил пияна грешка. Това не го харесвам като постъпка, но става въпрос за предлагането. Аз на Марио никъде не съм видяла да й е било приятно да я закача.

И пак - никой няма да ми промени мнението за Рая-Бранко, колкото и да натрапвате, извинявам се... Да доказвате мнението си.

# 655
Тя вижда, че той я сваля. Той ходи с най - добрата й приятелка, в чийто дом тя живее. Е, не можеше ли да спазва малко дистанция?

Хайде, моля. И аз съм живяла със съквартирантка, ама когато гаджето й е било у нас, макар той да не ми е налитал, аз съм се обличала много повече, отколкото като сме сами двете. Човек малко или много се съобразява.

А когато беше с дънки пред хладилника и той застана зад нея и я притисна, пак ли беше предизвикателно облечена?

Пак казвам - късно вечерта, да ставам от леглото и да почна да се обличам за да не му стане на някой мъж, само за да отида до кухнята... В случая сякаш не виждате Марио и Бранко, ми гледате само Рая... И въобще не мисля, че търси вниманието на който и да е мъж, но сигурно ще бъда сметната за глупава. Rolling Eyes Всеки си има мнение, хора! Wink Ясно, че на някои поведението на Рая е като на лека жена, други въобще не го виждат. Прекратявам въпроса, защото просто всеки има различно виждане за нещата.

Няма нищо лошо в изразяването на гледните точки, но когато някой влезе в спор с човек, чието мнение се различава от неговото, се започват тези доказвания и става натрапване на нещата. Ето пример- в случая казах, че не може никой да ми промени виждането, и все пак някой реши да ми "обясни" какво трябва да мисля по въпроса-

Да му откаже да го учи на танци или да извика Галя там, защото посред нощите не е уместно да се кълчи с чужд мъж. Да откаже да спи в неговия апартамент в Пловдив, да си вземе хотел дори.
Да се облича по - прилично, като знае, че той й има мераци, а тя не го иска, а и Галя ще е наранена.
Да отиде да говори с Галя, след като той я целуна, а не да се прави на неразбрала.
Да не правят "поддръжки" по време на танца, защото това не му е нужно за фирменото парти и освен да се търкат, друго не постигат..

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 19:38 от Fray

# 656
Аз си казвам моето мнение, не искам да променям твоето. Нали затова е форум, един казва едно, друг друго. Или искаш само монолог да си водиш?

И да, като ставам нощем до хладилника бих се облякла, ако живея с други мъже.

Аз не одобрявам и другите как ходеха по сутиени и т.н. Наречете ме закостеняла, ако искате.

И никой тук не оправдава Марио или Бранко. Поне моето лично мнение е, че за една изневяра най - виновен е обвързания. В случая Бранко!

Единствено не приемам такива отношения с гаджета на приятелки, ей това за мен е долно и низко.
Някоя непозната ако се хване с мое гадже няма да ми пука толкова, колкото като е близка моя приятелка.

Рая можеше много повече да отреже Бранко, но му правеше мили очички, че да им върви бизнеса заедно.

Аз пък мисля, че търси внимание и се възползва от това. Само се прави на неразбрала.

# 657
Аз си казвам моето мнение, не искам да променям твоето. Нали затова е форум, един казва едно, друг друго. Или искаш само монолог да си водиш?

Аз пък мисля, че търси внимание и се възползва от това. Само се прави на неразбрала.

Радвам се за теб, че мислиш така! Peace Както казах, няма лошо в изразяването на мнение, както видяхте и аз си го изказах. Тук става въпрос за натрапването, съжалявам, че толкова често използвам тази дума, но в тази тема няма как. Rolling Eyes Става въпрос за това, че "хейтърите" на Рая се опитват да си наложат вижданията за нея над хората, които всъщност я харесват, или просто не мислят че е лека жена. Peace Нека всеки да си коментира, обаче тук се вижда че се влиза в спор с някой друг, който има различна гледна точка. Както казах, била съм свидетелка и на обиждания на интелект, заради това че даден човек харесва даден герой. Най - вече към "фенките на Райчето". Не всеки, който харесва Рая е "неразбрал", "ниско интелигентен", или "не гледа същия сериал".

Аз няма да тръгна да споря с феновете на Сабинка, и да се обосновавам, моля и за същото отношение просто. Peace

# 658
  • Sofia
   За мен пък точно Рая е един от най-консервативните персонажи в сериала. Simple Smile В реалния живот почти не познавам толкова сдържани момичета, които отгоре на всичко да са с визията на Рая. Peace

# 659
   За мен пък точно Рая е един от най-консервативните персонажи в сериала. Simple Smile В реалния живот почти не познавам толкова сдържани момичета, които отгоре на всичко да са с визията на Рая. Peace
Дай пример за сдържаността на Рая, моля.  Не се заяждам, стана ми интересно просто.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт