"София - Ден и Нощ" - 13

• 57 342
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Aз визуално почти всички ги харесвам, без Софи. Рая се разхубави някак, не знам кое се промени, сега ми харесва визуално. Стила на обличане определено много им куца обаче.

# 706
  • София
Дали е както при другите кино продукции - осигуряват се дрехи за всеки епизод и сцена, гримьори, фризьори...?

# 707
  • Gotham City
До колкото знам, всичко сами си правят

# 708
  • София
Личи си!

# 709
И аз не мисля, че Митко е гей.

И да, наистина облеклото явно много променя хората.
Ето Коко в сериала колко нелепо смахнат изглежда, но в профила му във фейса, качва снимки и е симпатично момче, има си и хубава приятелка.

Лили в последно време също ми се вижда по-красива, струва ми се , че има някаква промяна в косата, а може би просто по-често я мие hahaha

Симона пък не мога да я приема за красива, но като махнем главата има хубаво тяло.

Най-много харесвам визуално Ирина, бившата съпруга на Митко.

# 710
И аз се замислих, дали им осигуряват дрехи, ако не, тогава изниква въпроса дали стилът им на обличане е този от екрана...Дали Боби носи рокерски тениски, дали София харесва блузи с паднало рамо и най - вече Коки в реалния живот такива шарени дрехи ли носи? И другото като имат сцена с халат или нощница и от продукцията им казват донеси си от вкъщи нощницата и халата...
За грим и прически ми прилича, че сами си ги правят...например беше ми направило впечатление, че Поли в последните епизоди преди да напусне сериала, ходеше с коса „натурален” вид, преди това беше добре изправена, а в този период, малко една несресана ми стоеше... Галя в периода с мазните корени...ако имаше фризьор към продукцията, не мисля, че биха ги оставили в този вид.
Пък и нали реалити сериала било, че снимат в един дубъл, то ако трябваше преди сцената всички да минат през фризьор, гримьор и стилист щеше да им отнеме повече време за това отколкото да заснемат сцената.
Вероятно си се оправят вкъщи и преди снимките се дооправят малко, ама не съм се зачела в надписите, там трябва да пише, ако имат, ама наскоро се писа в темата и се разбра, че има 5 жени, сценаристи, та явно повечето от нас не се заглеждат накрая какво пише в надписите.

# 711
  • София
Прави ми впечатление, че и целувките им са истински. Не е катов други филми актьорите да се уговарят за целуването.  Laughing

# 712
  • Бургас
Най-много харесвам визуално Ирина, бившата съпруга на Митко.[/i]
Дам, като изключим ужасно селския й акцент. Звучеше като някоя трактористка от ямболско село.

На мен Ани ми харесваше. Много фино и красиво девойче.

# 713
И аз не мисля, че Митко е гей.
Най-много харесвам визуално Ирина, бившата съпруга на Митко.

+1 и за двете.  Peace
Митачето хич, ама никак не ми прилича на гей, докато не видя не вярвам  Mr. Green

# 714
Ирина е била много хубава, но преди намесите...

# 715
  • Sofia
Ирина е била много хубава, но преди намесите...

Във Facebook ли гледаш? Laughing Не знаех, че е правила корекции.

# 716
  • Gotham City
Може ли някой да сподели Фейсбук, да и се порадваме и ние?

# 717
Преди известно време ѝ гледах профила в Инстаграм, много е фотогенична  Peace Но тя си е и хубавица по принцип, де  Crazy
Не видях обаче по-стари снимки, по спомен от филма имаше силикон в бюста и в устните  Grinning

# 718
  • Sofia
   А как ѝ е истинското име? Simple Smile

# 719

Общи условия

Активация на акаунт