На море в Турция - тема 45

• 163 838
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Beyond the Frontiers
Полетът на въпросната дама беше анулиран ден и половина преди пътуването, няма как да има законово основание за нещо различно от компенсация. На всичкото отгоре се съгласи да плати по 75 лева на човек за микробус до Букурещ. Аз наричам това лудост, хайде да се пробват да го направят този номер на един информиран немски или английски турист.
Като питах представителите на ТА във фб как точно ще коментират това, се изпокриха като мишки.  

Мона Лиза, мисля че коректен отговор може да даде само съответната фирма. Всички други само бихме спекулирали. Най-вероятно за това никой не е отговорил.
Мисля, че дамата е можела да откаже и да си получи парите на 100% обратно. Предложен й е вариант, тя се е съгласила. Смятам, че всяка фирма българска, немска и т.н. би направила точно това - да предложи връщане на пари, алтернативни варианти или друга оферта.

Сега явно и в Албена Холидейз работя! Смешно е!

ТА и ТО са икономически субекти, логично целта им е икономическа печалба. Няма нищо срамно. Никой, никого не задължава да ползва фирма. Който иска може да си сглоби сам пътуването. Информация в нета има доста.

# 376
Здравейте!
Искам да попитам около Дидим какви забележителности могат да се видят? 5 години почивах в Кушадасъ, но тази година определено съм решила да сменя курорта и съм се насочила към Дидим.
Ако някой може да сподели и мнения за Aurum Moon и Aurum Spa Beach Resort?
Колебая се между двата и не мога да реша

Вторият.
На първа страница има инфо какво може да се види.

# 377
  • Варна
При мен има развитие. Осигуриха ни билети Варна - Анталия без доплащане. Все пак можело. Дано всичко да е наред, На 29.08 летим.

# 378
При мен има развитие. Осигуриха ни билети Варна - Анталия без доплащане. Все пак можело. Дано всичко да е наред, На 29.08 летим.
Чудесно! Hug

# 379
  • ВАРНА
fani34 супер HugЩе си изкарате една страхотна почивка,днес и аз с това се шегувах с моята агентка,след толкова много перипети през които минахме,ще е най-хубавата ни почивка.Вече нямам търпение.

# 380
Не бързайте да се радвате докато не се качите на самолета ...............

# 381
  • Варна
Не бързайте да се радвате докато не се качите на самолета ...............

Що,какво може да стане??
 И на самолета като се качим може да падне,нали ? Mr. Green

# 382
По принцип нищо няма да се случи , но да не бъдат сюрпризирани 2-3 дни преди полета с една хубава и една лоша новина ..Като дойде вторник в седмицата на пътуването, миналата годинаq както и тази година , все имам телефонно обаждане от ТА  за "една хубава и една лоша новина ..."  Но дано днешната среща в Санкт Петербург .. върне доверието и се нормализира обстановката .. Много са факторите , които влияят на туристическият бизнес. Хотелите от хубави по - хубави , плажове .. храната на ниво .. но как да накараш хората да пътуват ?!?!

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 21:52 от Paperina

# 383
  • Варна
По принцип нищо няма да се случи , но да не бъдат сюрпризирани 2-3 дни преди полета с една хубава и една лоша новина ..Като дойде вторник в седмицата на пътуването, миналата година както и тази година , все имам телефонно обаждане от ТА  за "една хубава и една лоша новина ..."  Но дано днешната среща в Санкт Петербург .. върне доверието и се нормализира обстановката .. Много са факторите , които влияят на туристическият бизнес. Хотелите от хубави по - хубави , плажове .. храната на ниво .. но как да накараш хората да пътуват ?!?!

Щом имаш проблем с агенцията си и не си доволна просто я сменяш Peace
Аз лично проблем с пътуването нямам,скоро се върнах от Рим и да ти кажа там е много по-опасно и възможно да стане беля от колкото в нашата дестинация Mr. Green
И точно защото хотелите и цените им са без конкуренция отложих Испания и ще направя две почивки,едната в сиде,другата в Бодрум Peace

# 384
Да ти кажа Esstela , май бях в Сиде и не останах очарована , в полу-празен хотел бях ...нито анимация , нищо. Храната си бе на ниво, хората се стараеха , но няма почиващи .... .Юни бях в Сицилия и това е друго море и друг тип почивка ... Сега да видим как ще стане септември за Бодрум ... Хотела на картинки и отзиви е хубав ...но докато не си там, не може нищо да кажеш.

# 385
  • varna
И нашата уж е потвърдена, на 05.09 с полет от Варна с Емералд. Два пъти им звънях и двата пъти казаха , че е потвърдена. Предстои плащане на 16.08 , и едни филми си разигравам в главата ,тъй като имат право да ни откажат 7 дни преди пътуването. Гледам в сайта им имат официално съобщение , че няма причина да променят и спират програмите си и, че всички които до 08.08 не суа пратили и подписали допълнително споразумение за пренасочване или отказ ще бъдат  таксувани според договора. Това не им пречи обаче да завъртят едни пари и 7 дни преди полета да ни "отсвирят".Та ще стане ясно за нас към 30.08.,явно може и два - три дни преди полета . На всички с потвърдени почивки весела , зареждаща и приятна почивка . Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 08:01 от feodora

# 386
Скъпи мами, някой пътувал ли е с Дорис до Турция, независимо с какъв транспорт? Как са автобусите, как е обслужването?

# 387
  • Пловдив
Днес внесохме и последната сума за нашата почивка .
Не остана др.седмица ще стягаме куфара  newsm44 newsm68
На тръгващите тази седмица пожелавам весела и слънчева почивка !!!
Ние сме към посока Кушадасъ .

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 12:42 от jb66

# 388
  • Варна
Да ти кажа Esstela , май бях в Сиде и не останах очарована , в полу-празен хотел бях ...нито анимация , нищо. Храната си бе на ниво, хората се стараеха , но няма почиващи .... .Юни бях в Сицилия и това е друго море и друг тип почивка ... Сега да видим как ще стане септември за Бодрум ... Хотела на картинки и отзиви е хубав ...но докато не си там, не може нищо да кажеш.

В кой хотел ще си в Бодрум?

# 389
  • постоянно
Вчера ни се обадиха от ТА да ни съобщят, че хотелът е дублирал стаята ни. Поради това  ни предоставят по- голяма стая без доплащане и за компенсация ни осигуряват индивидуален трансфер от летището  както и ъпгрейд на ултра инклусив .

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт