AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 112 548
  • 815
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,имам  Парфюм Today Tomorrow Always in Love  ,но няма как да го помириша,нямат мостри на този...можете ли да изкажете менение за него? Благодаря предварително.  Heart Eyes

# 91
Нетната оферта за текущия каталог (к13) някой има ли я качена някъде, че на сайта още я няма. newsm78

Поправям се - вече е качена.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 20:16 от Ръмжел

# 92
Юху,  в панорама 14  връщат планет Спа расул и чения сапун!!!!!

# 93
Момичета, има ли начин да платя изтичаща фактура безкасово- от сметката ми да преведа по сметката на Ейвън?

# 94
Момичета, има ли начин да платя изтичаща фактура безкасово- от сметката ми да преведа по сметката на Ейвън?

Разбира се! Мъжът ми така ми ги плаща от неговата карта без проблем!

# 95
Тревога! Детето (малкото на 1г и 8мес) ми набарало едно червило от ейвънските и се омаза, измих го но суичъра се оплеска и не мога да го изпера! Махнах мазнотиите, но няма такова нещо - вениш-мениш, нищо не помага! Някой с опит има ли?  ooooh!

# 96
Тревога! Детето (малкото на 1г и 8мес) ми набарало едно червило от ейвънските и се омаза, измих го но суичъра се оплеска и не мога да го изпера! Махнах мазнотиите, но няма такова нещо - вениш-мениш, нищо не помага! Някой с опит има ли?  ooooh!

турското Леке на ариел  но много трудно се намира в бг - зеленото вляво. Няма нещо което да неми изпрало, дали кафе, вино, черен чай, шоколадов сладолед и др. Няма въобще сравнение с Вениш - тоз вениш е изхвълени пари ...

http://bgspalnq.com/%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/%D0%BF%D0%B5% … eke-2-%D0%BB.html

# 97
Сапун за петна белият ДМ Peace

# 98
Реге от Варна ли си го купувала и ако да откъде ?

# 99
Реге от Варна ли си го купувала и ако да откъде ?

амм от един магазин за препарати на Пазарчето на Младост след спирка пикадили, но го закриха преди няколко месеца. Аз все още имам още двулитрова бутилка и не ми се е налагало д а търся нови опции. но ще , скоро се наложи ако децата все така се цапат.

# 100
Момичета имате ли мнение за автобронзатът на Avon?

# 101
Здравейте, момичета. Имам няколко въпроса - росна, прясна, днес направих първата си поръчка и веднага ми изникна въпрос - две познати поръчали онлайн. Видях поръчките им и пише, че са си поръчали някакви измивни гелове, които им ги давали за поръчка над 45 лв. да обаче току-що пуснах поръчката - оглеждам фактурата и ги няма. Трябва ли да се притеснявам? Да звъня ли утре или така трябва да не ги пише? Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но се притесних. Благодаря предварително за отговора

# 102
  • София
Трябва да ги има във фактурата - в безплатните материали, ако в поръчките им ги има.

# 103
Ами понеже ми направи впечатление, че има нулеви стойности в поръчките им, а пък сега като гледам фактурата не ги намирам... Как трябва да го оправя това ако ги няма?

# 104
Ами понеже ми направи впечатление, че има нулеви стойности в поръчките им, а пък сега като гледам фактурата не ги намирам... Как трябва да го оправя това ако ги няма?

Като отидеш е секция магазин и видиш поръчките имa ли отдолу  написано купон CLEAN13?

Общи условия

Активация на акаунт