Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 941
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, от доста време не съм се включвала в темичката Simple Smile Доста хубави новини сте споделили Simple Smile Да се отбележа и аз нашето слънце е момиченце  preggo Имам и един въпрос предстои ми ФМ и моя  АГ ме насочи към клиника Св. София и по специално към д-р Мазнейкова някой може ли да сподели мнение??? Благодаря предварително. Лек и успешен ден на всички  bouquet bouquet bouquet
Аз съм чувала само лоши неща за тази жена и бих се насочила към друг специалист. В София поне са много. Момичетата ходят масово при Сигридов, аз лично ходя в Малинов при Чучумишев за втора бременност и съм супер доволна Peace

# 511
Да се отчета и аз след вчерашния преглед по спешност. Бебчо е добре, тежи 232гр. и не се спира за минутка. Като пуснахме ехографа си беше засмукал пръстите, беше изключителна гледка 💜💜💜💜 официално ще е момченце, за което сме много щастливи с ММ. Коремните болки, които имам се оказаха в следствие на пътуването от морето. Доки каза, че по-вече съм се раздрусала. Изписа ми магнерот 4 пъти по 1 таблетка и бускулизин и но-шпа мускулно 3 пъти дневно. Ако не минат до сряда болките болницата ме зове 😢😢😢😢 и съм с 5 дни болничен.

# 512
  • NE
Аз ходя на ФМ при д-р Стоилов в Добрич. Като техника няма кой да го стигне във Варна. Обяснява подробно. Последния път ме гледа над 40 минути.

# 513
Аз ходя на ФМ при д-р Стоилов в Добрич. Като техника няма кой да го стигне във Варна. Обяснява подробно. Последния път ме гледа над 40 минути.

Фейчке, колко време предварително трябва да се запише часа, че аз трета няма да правя в София, а Добрич ми е доста по близо  Laughing , та ако ме прищракат лудите да знам че мога да отида при него  Hug 

Именно за него имах в предвид в предният ми пост  Peace

# 514
Този от Добрич се казва Красимир Стоилов и аз съм чувала че бил много добър за ФМ , но все пак незнам как ще се чувствам за да отида до Добрич и затова разпитвам за доктори във Варна за ФМ ... за Александров знам че е специалист по репродукция , но много хора споделят че били доволни и за ФМ от него аз затова и попитах за мнение да знам къде да се насоча ... относно Балев не мисля че е перфектния доктор тъй като имам лични наблюдения и мен нещо не ми вдъхва доверие , но в краен случей може и при него да отида ако няма свободни часове за друг ☺ ... за този Цонев не съм чувала и ако можеш да споделиш мнение за него ☺?

# 515
Този от Добрич се казва Красимир Стоилов и аз съм чувала че бил много добър за ФМ , но все пак незнам как ще се чувствам за да отида до Добрич и затова разпитвам за доктори във Варна за ФМ ... за Александров знам че е специалист по репродукция , но много хора споделят че били доволни и за ФМ от него аз затова и попитах за мнение да знам къде да се насоча ... относно Балев не мисля че е перфектния доктор тъй като имам лични наблюдения и мен нещо не ми вдъхва доверие , но в краен случей може и при него да отида ако няма свободни часове за друг ☺ ... за този Цонев не съм чувала и ако можеш да споделиш мнение за него ☺?

Цонев, работи в Темелков и до колкото знам е обучаван от Балев . Лични мнения нямам за него, но съм чела че има доволни от него. 
Не мога да се доверя на репродуктивен доктор за ФМ  Peace При положение, че Балев не видя доста неща при мен, какво остава за някой, който не е специалист в тази област, но всеки си има право да отиде там където ще се чувства спокоен и най важното е бебетата ни да са здрави,  Peace

# 516
Здравейте, сладки маменца включва се при вас една бъдеща мама от Варна. Чакам момченце, а термина ми е на 20.01.2017.

Утре ми предстои втората феталната морфология за органите на плода.  Говорите си за доктор Цонев от Еквита. Аз ходих при него за първата, сега отново съм записала час при него. Беше ми препоръчан от моята лекарка д-р. Елена Димитрова. Според нея е доста добър като специалист редом с доктор Балев. Доволна съм от вниманието и от това, че не те претупва. Огледа всичко подорбно, след което накрая на прегледа обърна монитора към мен и отново ми показа всичко нагледно. Надявам се и утре всичко да е наред. Успех на всички и леко бременеене.

# 517
  • NE
Магнетична Д-р Стоилов винаги ми е бил лесен с часовете. Обади му се и се разберете. Ето сайта му. Последно седмица предварително си записах час. Сега се чудя за дата и обмислям варианти и още не съм го търсила. Знам, че има ЖК в петък и само тогава не записва. Останалите дни отделя внимание основно на феталните морфологии.

# 518
Магнетична Д-р Стоилов винаги ми е бил лесен с часовете. Обади му се и се разберете. Ето сайта му. Последно седмица предварително си записах час. Сега се чудя за дата и обмислям варианти и още не съм го търсила. Знам, че има ЖК в петък и само тогава не записва. Останалите дни отделя внимание основно на феталните морфологии.

Благодаря ти Феичке  Hug Още ми е рано, но като наближи ще му звънна  Heart Eyes

# 519
Мисля, че Д-р Цонев е в Темелков

# 520
Здравейте на всички бъдещи мами! За мен е втора бременност. При първо момченце, сега ще е момиченце. Терминът ми е 16януари.
Аз съм от гр Генерал Тошево(Добрич) Simple Smile

# 521
Добре дошли на новите мами, пожелавам ви лек остатък от бременността  newsm51 preggo Hug

# 522
Здравейте.
Момичета от вчера ме мъчат някакви болки в корема. При натиск и движение се засилва. Днес установих че болката е локализирана по-скоро от дясната страна. Имам съмнения че може и да са просто червата (наскоро изкарах стомашен грип)
Някой с потвърдени контракции може ли да ми опише какво е усещането? Да знам колко да се шашкам
Мога да отида на лекар чак утре, та през това време пия но щпа и лежа.

Поздрави  Wink

# 523
  • NE
Основния признак на контракции е втвърдяване на корема като на топка. Така стои няколко секунди до минута-две. Може да има болка, но в нашите седмици често е безболезнено.
Наскоро пътувях много неудобно в колата и получих няколко такива контракции.

# 524
Аз също щях да ви питам за тези контракции , че мисля че нама да ги разпозная и да кажа на доктора си , а той на видеозона можели да забележи дали има такива , че при мен вечер корема ми е като топка твърд но си седи така постоянно , докато през деня е по-мек ... първа бременност незнам какво трябва да чувствам и съм объркана относно тези неща 😑

Общи условия

Активация на акаунт