Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Когато не съм бременна не пия кола, ама като съм много ми се пие Grinning .Затова и си пия, ако имам желание. Но така ли иначе повече от чаша не мога. На мен също на кръвното най-добре ми се отразява, като видя зор си купувам. Аз и друг път съм казвала, че ям и пия всичко, но с мярка. Simple Smile

teodora_tedi Наскоро имах стомашно неразположение(тежест в стомаха), след като бях яла яйца, подобни на по "Панагюрски, домашно приготвени. След като ги върнах се оправих. Гъбите са трудно смилаеми също. Ако има натравяне, то е придружено с повръщане, температура и т.н. Контракции не са изключени, пробвай както момичетата са писали с но-шпа, спазмалгон. От снощи доста време е минало, вече стомаха е смелил храната...

# 691
Да ви кажа всъщност най-важното е като се качи след обременяването да падне, дори и 9 да е. На мен ми беше 4,3-9-5,3 Ендокриноложката каза че перфектно съм я свалила, без значение че толкова се е качила, щом се е свалила много, значи добре работи панкреаса. Проблем е, ако третият път, на 120 минута не е свалена захарта. Нормата е да е под 7.

Теди, споко, много ме съмнява от ризото да си се натровила. Ако беше, сега нямаше да пишеш тук Wink Не знам дали си се натравяла с храна, но е много гадно, повръщаш непрекъснато, температура вдигаш и си страшно отпаднал. На мен ми звучи като някакви контракции, ходи да те видят.

Кола пия сега, ама гледам да е поне Zero без захар. Много ми помага за гаденето и повръщането.

# 692
Здравейте момичета, да се отчета и аз, влязох в 20гс и днес бях на ФКардиология, всичко е наред с бебка, видя се най- накрая , че е момиче. Ех на мъжа ми му се искаше момче, но това е положението.
Това обременяване с глюкоза кога се прави?

# 693
Здравейте момичета. Да ви се оплача в болница съм с контракции, кървене и високо кръвно  Cry. Поне бебетата са добре за момента, но положението е сериозно. Надявам се кървенето да спре скоро.
Ходихме на гости снощи на рожден ден и единия от гостите започна да буйства, да налита на бой, обърна масата и накрая взе един нож. Наранявания поне от това нямам, освен стъкло в единия крак от чинии или от чаши не знам. И всичкото това от една песен  ooooh!. Направо не знам какви хора има.

# 694
Деси, бързо да увладеят нещата и бебчетата да са добре  Praynig Hug

Alja98, по преценка в 24та седмица  Peace

# 695
  • NE
Дес Бързо стабилизиране. Надявам се скоро те изпишат. За останалито оставам без коментар.

# 696
  • гр Шумен
Здравейте момичета Simple Smile Записвам се и аз, макар и малко позакъсняла. Не можах да изчета всичко но постепенно ще наваксам. Пускам и едно бързо представяне :
От Шумен съм, на 28 г. Чакам 2-ро дете , термина ми е за 13.01
Бременността ми не е от най леките Sad Често имам болки, пия магнерод и но шпа.
Имам и хипотеоредизъм, все още не мога да смъкна хормона , последно беше 6,33 дигнаха ми дозата на 100 и гинеколога ми добави селен. Утре съм на изследвания и се моля да са паднали стойностите.
Бях на 4Д и ФМ в Тутракан ,доктора каза че се развива напълно нормално, питах го как ще повлияе високия хормон на плода, каза ми, че ако си пия хапчетата редовно няма нищо да се случи, надявам се наистина да е така.
До тук 3 доктора и моето предчувствие казват че ще е момиче и се надявам до край така да остане Simple SmileДоста силно ме рита на моменти, доста често много ниско долу , направо имам чувството че ще излезе, което малко ме плаши понякога.
Охх малко дългичко стана , но в общи линии е това Simple Smile

# 697
Леле Дес направо онемях какви са тези екшъни...оправай се бързо, щом вече си в боллница докторите дано скоро овладеят и бебчетата, стискаме палци   Praynig Rolling Eyes
Добре дошли на новите мамита, при мен също рита много и ниско не се притеснявай...ще му мислим като се обърнат, тогава ще стане интересно #Crazy

# 698
  • гр Шумен
Да се включа и аз по отминалите теми Simple Smile
Момченцето ми с казва Георги, като мъжа ми. Сега баща ми много иска да кръстим бебка на майка ми. Тя се казва Даниела и може би ще и вземем цялото име, понеже е хубаво и го има в много страни.
Относно количката аз си избрах Arte 3x3 Adbor розово със сиво : тежка-лека взе ми очите и това е Simple Smile
Кръст и мен много ме боли, лошото е че и от два дни доста ме боли ниско долу въпреки хапчетата и малко съм се сдухала Sad

# 699
  • София
Оххх, аз вече дадох един път кръв за обременяването с глюкоза. Изпиването на сладкото не в толкова гадно. Чакането е по-гадно. 2 часа...

# 700
 Alja98, не е вярно, че се прави само 24 седмица, на мен ми правиха обременяването 17-та някъде.. По принцип е по показания и предписание на АГ-то. При излезли изследвания с леко завишена кръвна захар, моят ме изпрати.

Леле, Дес, егати екшъните, ужас  #Crazy Да се оправяш бързо, сигурно от стреса така..

Добре дошли на новите попълнения Hug

# 701
  • София
dEs9110 Бързо възстановяване, дано всичко е от неприятната емоция!

Наскоро мой близък се чудеше как може бременни да ходят по дискотеки.Не знаеш кой ще те бутне, какво ще стане или пък къде ще попаднеш без да искаш. Аз избягвам събирания с много хора и купони, защото обикновено половината не ги познавам Grinning За съжаление и в киното не мога да издържа, то целия ми корем се тресе. Ясно е, че ще се седи вкъщи Simple Smile

Вчера видях от близо бебешка количка на ABC Design Mamba модела.Изглеждаше много хубава, не мога да преценя дали е от тежките...

# 702
polist, то единият от лекарите и на мен това ми обясняваше - бременните си стояли у дома.

Само че за мен изобщо не считам, че е приложимо. В крайна сметка и емоционалното ми състояние има значение за децата - та примъкването от диван на легло у дома - не ми звучи изключително здравословно Wink
Избягвам да се бутам в тълпи, където могат да ме ударят без да искат. Но със сигурност не съм прекратила социалните мероприятия - то даже само август/септември сме на 4 сватби общо Grinning А този уикенд си спретнахме едно обикаляне из цяла България.
Е, лягам си почти с кокошките в 11-12ч. и танците са силно ограничени, но в крайна сметка всичко е с граници Simple Smile

# 703
Е, лягам си почти с кокошките в 11-12ч. и танците са силно ограничени, но в крайна сметка всичко е с граници Simple Smile
Божее, това ако е с кокошките..Че аз и преди да имам дете си лягах по-рано от 11, а сега го слагам да спи в 21 ч. и 21:30 макс трябва да съм легнала, иначе съм заспала на дивана Laughing Всъщност най-редовно се мъча да стоя будна, но заспивам на дивана и към 22-22:30 се местя в леглото Blush И тази, и предишната бременност съм изтощена, а сега още повече, че вече имам и диване за гледане вкъщи. Май си е до човек Flutter

# 704
Ох слава богу днес съм добре , най - вероятно е било от храната а може и седенето на стол 9 часа на ден да оказва влияние защото съм пред компа на работа и съм седнала и превита , снощи като ми стана така  ме освободиха от работа , прибрах се и веднага си махнах дрехите и легнах и ме отпусна без хапчета ... Другата седмица влизам във 22-ра г.с.  и общо взето незнам как ще издържа до края на месеца на работа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт