Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
И аз да се включа за днес ☺...  мен бебка много ме рита и то ниско долу чак имам чувството че се върти вътре и става все по-силно и по-силно с всеки изминал ден направо не се спира 😆😊 ...но така пък съм спокойна че явно се чувства добре ... днес си пусках и изследванията кръв и урина , като кръвните ми са перфектни и глюкозата венозна е 4,42 , но пък пише че в урината има пикочна киселина ... някой имал ли е такова и опасно ли е това , че изчаквам да ми излезе изследването за антитела ,че съм отрицателна кръвна група занда се обадя на доктора 😃

# 706
  • Стара Загора
Да не са кристали? Пиеш ли вода?

# 707
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но се командировахме на вилата да правим един ремонт - уж малък, ама 10 дена си отне като нищо, че и не сме съвсем приключили още. Честно казано добре, че корема ми още никакъв го няма, че не знам как ще ми се случват навеждането, клякане и разни други упражнения подобни  Laughing
Между другото обикалям тия дни за дънки за бременни, че в София застудя и ама пък нищо да не си харесам  Rolling Eyes - в LC Waikiki са малко по-евтини, ама много ниско изрязани отзад и се смъкват като ходиш, в H&M си харесах едни само, ама още обмислям как да се разделя със 75 лв за дънки за 4 месеца. В mothercare има страхотни, ама 109 лв ..... - та дайте идея някъде другаде има ли?
Иначе по темата с обременяването с глюкоза - аз пиех глюкофаж, като по изрични указания на ендокриноложката ми в момента, в който разбрах, че съм бременна го спрях по схемата, по която бях почнала да го пия -с намаляване на дозата. Тя каза, че може да направим обременяване с глюкоза след навършена 12 гестационна седмица, но реално кръвната захар и инсулина ми стоят по-ниски от преди да забременея и решихме, че за момента няма нужда да си го причинявам. Сега на ЖК ще видим какво ще каже  АГ-то.

# 708
  • Стара Загора
Аз си купих два клина от HM стигат до под гърдите за 17лв. Много мекички и не прозират.
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, но се командировахме на вилата да правим един ремонт - уж малък, ама 10 дена си отне като нищо, че и не сме съвсем приключили още. Честно казано добре, че корема ми още никакъв го няма, че не знам как ще ми се случват навеждането, клякане и разни други упражнения подобни  Laughing
Между другото обикалям тия дни за дънки за бременни, че в София застудя и ама пък нищо да не си харесам  Rolling Eyes - в LC Waikiki са малко по-евтини, ама много ниско изрязани отзад и се смъкват като ходиш, в H&M си харесах едни само, ама още обмислям как да се разделя със 75 лв за дънки за 4 месеца. В mothercare има страхотни, ама 109 лв ..... - та дайте идея някъде другаде има ли?
Иначе по темата с обременяването с глюкоза - аз пиех глюкофаж, като по изрични указания на ендокриноложката ми в момента, в който разбрах, че съм бременна го спрях по схемата, по която бях почнала да го пия -с намаляване на дозата. Тя каза, че може да направим обременяване с глюкоза след навършена 12 гестационна седмица, но реално кръвната захар и инсулина ми стоят по-ниски от преди да забременея и решихме, че за момента няма нужда да си го причинявам. Сега на ЖК ще видим какво ще каже  АГ-то.

# 709
да кристали пикочна киселина пише 😃 ами уж пия доста вода или на мен така ми се струва но поне литър и половина си изпитвам , но не уриниране често може би по два или три пъти на ден 😐... дали са опасни тези кристали и дали може да са причина за подуването ми ?

# 710
  • София
С клиновете и аз съм се запасила с 2 бр от HM и от предната бременност имам чорпогащник дебел.Така ще изкарам зимата.Дънки също имам от там, когато ги поръчвах доставката беше безплатна.Сега има само един номер, но пък са 26,99лв. Бях взела 42-ри, понеже са супер скини, нормално нося 38/40. Ластика на корема ми е голям, за сега, но не искам да ми стягат.Даже да се дадат за корекция, пак ще са по-малко парите Wink ето линк http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0300024002.html

# 711
Да кажа за тази възглавница - точно 2 използвах през предната бременност - защото се скапват бързо, платът се разтяга, съответно пълнежа се разпределя неравномерно и става на топки. Не бих си взела сега такава  Peace
ако пълнежът е силиконов пух, защо се степчва?

# 712
Здравейте момичета,

дънки класически тъмни и доста плътни за зима взех от магазин Меркури,вивш ТСМ,немски стоки. Видях,че доста маркови неща са пуснали на големи намалуния и така попаднах на дънкш за 31 лв. Вместо 60. Мога да те се снимам с тях. Иначе за първи път няма да ми се налага да ги скъсявам.

# 713
  • Стара Загора
Такааа..... имах го същото! Имам лекарско тяло вкъщи нефролог и ми казааа по 3 литра вода на ден за да се изпикаят. На мен ми пареше. При бъбреците е механичен процеса с мн вода ще ги изпишкаш. Пих и уринал червена боровинка. Вече нямам оплакванията. успех!!

да кристали пикочна киселина пише 😃 ами уж пия доста вода или на мен така ми се струва но поне литър и половина си изпитвам , но не уриниране често може би по два или три пъти на ден 😐... дали са опасни тези кристали и дали може да са причина за подуването ми ?

# 714
  • NE
Клиновете са най-добрия вариант за бременни, поне при мен. Имам дънки от предната бременност от Лидл. Чудни, но вече не пускат такива промоции.

# 715
Добро утро, момичета  bouquet

Искам да попитам дали някоя от вас, пиеща Магнерот, има страничен ефект като гадене? Отдавам го на него, особено сутрин, защото го пия на гладно може би  Rolling Eyes

# 716
  • София
Рали, аз пия Магнерич, но два пъти съм го пила сутрин на гладно и двата пъти след това повръщах. Когато хапна нещо с него - няма никакъв проблем. Peace

# 717
  • гр Шумен
Аз лично нямам гадене а го пия 3 пъти на ден. Според мен си е от бременността. Аз до скоро имах и ми казаха до 6 месец много жени имали гадене, а някои си повръщат цяла бременност.

# 718
  • София
Ами аз лично съм си забелязала, че е от това. Ако си пия хапчетата със закуската е ок, но ако е на гладно... Sick
Рали, може да пробваш. Peace

# 719
Да кажа за тази възглавница - точно 2 използвах през предната бременност - защото се скапват бързо, платът се разтяга, съответно пълнежа се разпределя неравномерно и става на топки. Не бих си взела сега такава  Peace
ако пълнежът е силиконов пух, защо се степчва?
Не знам, тази за 18 лв. от Вис Виталис, която аз купувах 2 пъти, беше с някакви топченца, ставаше на топки и се разпределяше неравномерно.

Аз лично нямам гадене а го пия 3 пъти на ден. Според мен си е от бременността. Аз до скоро имах и ми казаха до 6 месец много жени имали гадене, а някои си повръщат цяла бременност.
Ох, неее, аз май ще съм от вторите  Tired Само аз ли повръщам през два дена?

Общи условия

Активация на акаунт