Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви много  Hug По-лесно ми е да го отдам на хапчетата и да си вярвам, че физиологичното гадене вече е в историята, че не издържах по едно време вече  Tired  Адичка, дано твоето отмине съвсем скоро и оттук нататък само да се наслаждаваме на приятни моменти  Praynig
Щастливка, май и аз трябва да започна да закусвам. проблемът е, че не съм свикнала, а хапчетата са 3 пъти по 1. Ще пробвам утре със закуска, мерси  Hug

Аз вчера ходих на ФМ (за 1-ви път  Blush) в Селена и съм много доволна, най-вече защото всичко при бебо се развива нормално, пупу, дай Боже все така да е при всичките ни бебоци тук  Praynig Док каза, че е момиченце, съответно каката е много щастлива, това ѝ беше първоначалното желание. ММ се надяваше на момче, но и той се радва, предложи да имаме трето и че може да е момче. Категорично му пресякох мераците още в зародиш  Laughing, още веднъж на подобно гадене и повръщане доброволно не се подлагам  Confused

# 721
Рали, честито момиченце Simple Smile Аз тази нощ сънувах, че отивам на преглед с някакъв супер апарат 4Д при някаква жена, при която има опашка от хора. Гледа ме, направи ми ФМ и излезнах. Отпред се сетих, че не е гледала за пола, избутах една жена и влязох да й кажа да ми погледне за пола. Стори ми се, че има пишка, тя го ръчкаше бебето да си отвори краката и се оказа момиче Simple Smile Абе вече съм във филми и искам да разбера пола Whistling

# 722
  • София
Да, Рали. Не пречи да пробваш. И честити розови гащички!!!  newsm18

Аз например днес закусих мюсли с мляко и после пих хапчетата, пак ми стана лошо. Веднага си взех една закуска и ми стана по-добре.  Laughing Закуската е много важна.  newsm03 Да не говорим, че аз никога не съм закусвала, защото закуската ми беше цигара и кафе.  Grinning

Ох, а пък моята любов днес е адски активен....само рита, явно не му е удобно на стола в офиса. То и на мен не ми е. Mr. Green

Желая ти момиченце, Ади!  stork-girl

# 723
И аз започнах да закусвам сега от както забременях, иначе само кафе пиех. Ама сега ако не закуся, става ми лошо.

И на мен стола в офиса явно не ми е удобен, защото си побутва леко ниско долу. Поне започнах леко да го усещам бебчето..

# 724
Дами, казват, че закуската е най-важната храна от деня Grinning Аз от приемането в болница съм на магнерот, но го пия 2пъти дневно тъй като доста ме разхлопва. В упътването пише да се пие по време на хранене или преди хранене. Според мен за да се чувствате добре е най-удачно да бъде по време на хранене.
Моето юначе вече ритка доста активно, днес даже успях да видя побутване.Послендо бях на преглед в петък миналата седмица, с една седмица напред върви в размерите си. Потвърждават на всеки преглед, че ще имаме  момченце Grinning Скоро смятам да посетя ХМ за панталони, че вече в нищо не се побирам.  Хайде мами успешен ден ви желая и повече положителни емоции Simple Smile)) Hug Hug Hug

# 725
Рали, аз с третата бременност не съм повръщала...  Wink Mr. Green

За офиса (а и за вкъщи) може да си вземете от тия фитнес топките. Хем са полезни, хем е малко по-удобно от стол, поне за известно време. Аз скоро не съм ходила на работа, но и в началото ми действаше много добре да поседя примерно час на такава топка - в нашия офис се размятат 2-3.

# 726
Ади и аз от 4 дни съм с повръщане сутрин на фонтан, гадене през деня .... абе върнах се в 8-9та седмица  Sick

На моята госпоица също не и удобно в офиса и само ме ръчка да се облягам назад  Laughing

# 727
Хайде мами успешен ден ви желая и повече положителни емоции Simple Smile)) Hug Hug Hug

Благодаря, подобно  bouquet
Адичка, голям филм при теб  Laughing Желая ти момиченце, щоm това е желанието ти. Аз те разбирам много добре, защото много, много, много исках да имам момиченце, даже имах угризения, че имам предпочитания за пола, то взе, че 1-вото се случи момиченце, а сега и второто уж  Grinning Много е хубаво с момиченце, контене-монтене, кифленски истории малко  Joy

Ох, а пък моята любов днес е адски активен....само рита, явно не му е удобно на стола в офиса. То и на мен не ми е. Mr. Green
И аз съм цял ден на стол пред комп. и честичко си усещам бебо. Явно позицията предразполага повече движения, дано да не им е много некомфортно, че аз поне до декември съм на работа, живот и здраве.
Рали, аз с третата бременност не съм повръщала...  Wink Mr. Green

Ааа, наистина нямам мерак да пробвам  Mr. Green Но много се радвам на хора с по три + дечица  Heart Eyes, живи и здрави да са  bouquet

# 728
  • София
Ох, аз днес за първи път усетих лека болка в коремчо, тип менструална. Ще взема да пия и аз но шпа чат-пат. Rolling Eyes

# 729
  • София
Здравейте, Мамита.

Включвам се и аз в темата. Очакваме беборана в средата на Януари. В 21 г.с. съм и миналата седмица бяхме на ФМ. Вече знаем, че ще е малка принцеса и че е много здрава.

Искам да попитам всички мамита докога мислите да работите, защото аз спирам на 01.11.16, но вече ми е доста некомфортно да седя на стола в офиса. Гърба ме позаболява от време на време и краката ми се подуват.
Иначе беборана рита осърдно и неуморно.

Искам да попитам и имате ли проблем със съня, защото снощи се въртях цяла нощ и се будех постоянно. Или беборана се беше разтанцувала или може би са киселини /никога не съм имала и незнам какво представлява Simple Smile /  Не е като безсъние, просто си спя и от време на време се будя и се въртя постоянно... И преча на таткото Grinning

# 730
Тедита0526 здравей, аз лично съм в болнични от 18.07. Не съм повръщала и до момента не съм имала каквито и да е проблеми други (пу -пу така да е до края), обачеееее - не мога да спя -спя не повече от 4-5 часа на денонощие и това е. А откакто усещам и бебето е съвсем невероятно да заспя, защото то явно през деня си поспива, тъй като не се спирам и се движа и посред нощ младежа рита ли рита, а майка му се чуди какво да прави в 3-4 посред нощ  #2gunfire Отделно спя полу-седнала, че иначе ми се запушва здраво носа или почвам едно като оригване, ама не точно. И сега последно спя и с възглавница за бременни, която ми е доста удобна, а ММ протестира, че за него нямало място в леглото, ама ще потърпи .. Laughing
Иначе явно ще си карам за момента на клинове, ама трябва да се снабдя с нещо по-дълго като туника, че досега само за спорт съм ги ползвала и ще изровя някакви рокли по-дебели и плетени и това ще ми е. Ако по случайност си намеря удобни дънки на прилична цена ще е чудно, ама ... Утре ще се занеса до тия магазини Меркари, да ги преслушам и тях има ли нещо.

# 731
  • София
Пожелавам ти лека бременност и до края. Колкото до дрехите, аз си закупих едни дънки за бременни и нося тях или клинове с по-дълги туники.. Обмислям да купя още едни дънки, но трудно си харесвам модели...

За носа и аз имам проблеми с него.. В началото /2-3 месец/ бях постоянно с течащ нос.. Сега от време на време потича, понякога и кръв .. а напоследък зачести теченето на кръв.. Лекарката каза, че има бременни, които си имат преоблемен нос през цялата бременност, така че търпим...

# 732
Тедита, явно нямаш киселини, щеше да разбереш иначе. Simple Smile Усещат се като парене в гърлото, в най-лошия случай ти се връща парещ сок в устата - при предната бременност на два пъти се задавах от това и ме беше страх, че ще умра, докато спя...
И аз нещо не мога да спя добре, преди две нощи заспах в 4:30, останалите нощи съм в нещо между сън и будност, ако заспя по-дълбоко, то се будя по 5-6 пъти за кратко. Бебето иначе не ми пречи, дори да ме подритва.

Аз си взех бременна пола и риза от Ремикс + още една небременна блуза - всичко за 13-14 лв. Като опра до дънките, сигурно пак оттам ще си взема.

# 733
Хм, това не е лоша идея с магазините за втора употреба. Иначе аз имам една дънкова пола за бременни и е страшно удобна, ама си е къса и е за по-топло време. И защото до момента аз корем нямах и си влизам в повечето дрехи не намерих за необходимо да купувам нещо, ама като стана студено и се оказа, че нито едни дънки или панталони не мога да закопчая, без 10 мин. по-късно да ги разкопчая - явно килата си ги трупам на дупето или ми се е поразширил таза  Laughing

# 734
  • Варна, Пловдив
Аз също имам проблеми със съня, всяка нощ съм будна от 3-3.5 до 5, хванях му цаката при мен - чета една скучна книга и от нея успявам да си отспя до 07.3 - 8ч. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт