Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 46 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Приветче от мен!  wavey

Нямаше ме няколко дни, но бях на гости на сестра ми, която си има бебче на 3 месеца  newsm32 и една седмица бях да я гушкам и да тренирам.  1stroller 1crib

Виждам нови попълнения в групичката ни и много се радвам.  newsm44

yanab.,  bobollina.d, добре дошли сред нас! Само хубави моменти желая!  bouquet

Вчера бях толкова енергична, ходихме на пазар, готвих след това, перални пусках, но вечерта така ме заболя главата..., че....буквално щях да припадна...от пулсираща болка в тила.  #Crazy Премерих кръвното и беше ок. Явно е от хормони или от натоварването през деня.  Crossing Arms

Утре съм на лекар аз и нямам търпениее вече.  newsm68 Надявам се и пол да ми каже лекарката.  stork-boy newsm32 stork-girl

# 76
Здравейтее! Както се похвалих във ФБ, казахме на родителските тела - еми зарадваха се пък Blush Камък ми падна от сърцето, честно... Ние днес отиваме на море за един един, че ММ има рожден ден днес и смятаме да го отбележим двамата loveuuu

Не знам дали съм споменала (забравям hahaha), но на първата ФМ ми казаха, че е по-вероятно да е момиченце stork-girl

# 77

Утре съм на лекар аз и нямам търпениее вече.  newsm68 Надявам се и пол да ми каже лекарката.  stork-boy newsm32 stork-girl

И аз утре съм на лекар - часът ми е за 14:30 в Щерев. И ти беше там ,нали?

# 78
  • София

И аз утре съм на лекар - часът ми е за 14:30 в Щерев. И ти беше там ,нали?

Да, Рошле. В 10 и 30 съм аз. Вече съм в 17-та седмица и се надявам да разпознаят гащите :*

# 79
Щастливка, ще се разминем Sad  Аз в сряда влизам в 17 с.  Чавеева на ФМ ми каза какво предполага , че ще е , но чакам сега да разбера със сигурност . Нямам търпение!

# 80
  • София
Я да ви питам.  newsm03 Вие купихте ли вече нещо за бебо? Дрешка?  Flutter
Аз нищо не съм купувала, тъй като не знам пол. Не че няма неутрални неща, но все пак ще изчакам. #Silly

# 81
  • София
На мен ми се струва много рано за пазаруване, но постоянно разглеждам колички, защото искам да си харесам няколко модела и да чакам намаленията за черния петък. Към 8-ми месец мисля да купя всичко   baby_neutral

# 82
Я да ви питам.  newsm03 Вие купихте ли вече нещо за бебо? Дрешка?  Flutter
Аз нищо не съм купувала, тъй като не знам пол. Не че няма неутрални неща, но все пак ще изчакам. #Silly

Доколкото знам (по бабини деветини) като разбереш пола първо се купува шапчица, за да излезе бебо с главичката напред.  Mr. Green

# 83
На мен ми се струва много рано за пазаруване, но постоянно разглеждам колички, защото искам да си харесам няколко модела и да чакам намаленията за черния петък. Към 8-ми месец мисля да купя всичко   baby_neutral

И аз съм така  Peace

Чакам да разбера пола август, имам няколко чувала от леля ми, и ще си направя списък на дрехи и по едрите неща и от октомври ще започна да поръчвам малко по-малко, защото някои дрешки искам да ги поръчам от чужди сайтове и да имам време да дойдат. За едрите ще дебна намаления  Rolling Eyes

# 84
  • София
Мда, това за шапчицата и аз го знам.  Mr. Green

# 85
Здравейте и от мен,

Добре доли на всички нови мами. Аз бях в петък на доктор. Смениха ми термина на 3 януари според ехограф, върви по-голямо бебето. Иначе според цикъл ми е 10 януари. Потвърди ми доктора, че е момченце. Имам си едно и се надявах тайно на момиченце, но явно ще съм мъжка мама...само да е живо и здраво.
Пусна ми и нови кръвни изследвания. Единствените показатели, които са извън референтни стойности с малко са:
- RDW- 15 (референтни 11,5-14,5)
- MPV - 11.1 (референтни 7,2- 10,7)
- хемоглобил - 115 ( референтни 120-160)

Има ли според вас нещо притеснително в това?

# 86
Аз съм в 13 седмица и 2 дни, утре имам час да ме запишат на ж.к. и ще пуска първите изследвания на кръв и урина. Пол още не знаем , а и е рано , за да е сигурен, имам доста неща от каката и не бързам с покупките, само количка искам нова да си купя , може би към 8ми месец ще попълня всичко липсващо.
Успех на всички с утрешни прегледи 😃

# 87
Здравейте и от мен,

аз съм в 15 г.с.. Излязоха ми бактерии на стерилната урина (клебсиела е бактерията). Някой сблъсквал ли се е. Пих 2 антибиотика и в сряда трябда да излязат пак резултати дали се е махнала.

Ако е още там някой знае ли може ли да се изчака до раждане и тогава лечение, че толкова антибиотици...

# 88
Здравейте и от мен,

аз съм в 15 г.с.. Излязоха ми бактерии на стерилната урина (клебсиела е бактерията). Някой сблъсквал ли се е. Пих 2 антибиотика и в сряда трябда да излязат пак резултати дали се е махнала.

Ако е още там някой знае ли може ли да се изчака до раждане и тогава лечение, че толкова антибиотици...

До колкото знам е желателно да се излекуват преди раждане,че било опасно и за бебето, особено ако раждаш нормално.

# 89
Аз тези дни бях на косъм да купя някоя дрешка за бебето, но реших все пак да изчакаме да разберем пола (надявам се утре). Иначе се ориентирахме към количка и тези дни ще ходим на оглед и евентуално да купим.

Общи условия

Активация на акаунт