Какво ли ще е ЯНУАРСКОТО мъниче - момче или момиче? - Тема 4

• 45 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Относно възглавниците аз си купих на лорели и е супер удобна и голяма и я взех за 23 лева което не ми се стори скъпо , а относно дрехите за бременни си купих на промоция от lc waikiki дънки и клин за бременни но сякаш клина ми е по удобен и аз във дънките се чувствам малко по свита сякаш 😂 но ще ги слагам като излизам някаде поне ... относно червеите за които говорихме ние онзи ден си купихме кайма и си направихме кюфтенца и като почнахме да хапваме забелязахме малки бели червейчета и всичко отиде в кофата добре че не успях да си отгризна 😐 явно всичко по магазините е развалено вече и все повече се отказвам да ям меса и кайми просто ме погнусяват вече ...да не забравя да спомена че мен засега корем не ме боли а понякога кръста но наскоро забелязах че си ме наболяват бедрата отсрани където са самите кокали горе отстрани до дупето които са (ханша) така ме болят че като полежа малко повече на едната страна направо едвам търпя после докато не массажирам малко за да ме отпусне 😐...явно доста се разширявам въпреки че на ЖК мерките ми бяха същите като на предната ЖК

# 661
На мен шезлонга ми е любим, с второто май по-малко го ползвах, че искаше само в мен да стои, но голямото си лежеше все до мен в шезлонга, а аз си работех и полюшвах с крак. Много полезно ми беше  Simple Smile

Като казахте кокали... тази нощ не знам дали сънувах или наистина това се чуваше, но колкото пъти се завъртах и тазът ми дрънчеше като торба кокали.  Joy Сутринта нищо вече не пропукваше, та може и насън да съм подсилила ситуацията, сега ми е много смешно.

# 662
  • София
Дроб не ям сега. Кайма меля от месо, което купувам и не от голяма верига магазини задължително. Направо ме изумихте с тези истории. Наистина да се погнуси човек. Вкъщи сме с комарници и не прелита нищо, това може би е спасението и разбира се хладилника!

FinalFantazy Добре дошла ! Simple Smile

Аз си броя календарни . Утре влизам в 6тия месец (24г.с)

# 663
Здравейте момичета. Следя ви от самото начало,но чак сега се включвам. На 36год.съм, втора бременност. Имаме момиченце което скоро навърши 5год. Сега пак ще е момиче. Вчера бях на ФМ. Термин 13.01.

# 664
Момичетата се увеличаваме 😇👼... искм да ви попитам при лъжливите контракции само ниско долу ли усещате свиване и за някакви секунди ли е , че днес почувствах свиване ниско долу в средата за има няма и минута 😐

# 665
  • NE
steliniki Точно това е.

# 666
Дроб не ям сега. Кайма меля от месо, което купувам и не от голяма верига магазини задължително. Направо ме изумихте с тези истории. Наистина да се погнуси човек. Вкъщи сме с комарници и не прелита нищо, това може би е спасението и разбира се хладилника!

FinalFantazy Добре дошла ! Simple Smile

Аз си броя календарни . Утре влизам в 6тия месец (24г.с)

Благодаря, Polist!

Дами, в 5 месец съм вече и коремката расте. Вие по колко грама средно качвате на седмица-две? Дотук съм с 3,5 кг. отгоре на първоначалното си тегло, а бебката е в норма.

# 667
И аз съм в 19г.с по ехограф 20, 57 кг. Термина ми е на 26 януари, но имайки предвид развитието на бебето със седмица напред последните 2 месеца ми ги водят рискови с препоръки да не качвам много килограми. Единственото, което ме притеснява е да не ме запишат за секцио. Пожелавам лека бременност на всички с тумбачета и нека има много топли моменти, които да ви греят в дългоочакваните януарски, зимни дни. 👶

# 668
Катя и аз съм за 26 .01 но утре влизам в 20 г.с. Според термина , а по ехограф съм във 21 но никой не ми е споменавал че това може да се превърне в рискова бременност или да става дума за секцио , а доктора само ми спомена че може би ще се роди малко по рано не точно на термин тъй като бебето е малко по-голямо 😇 ... относно килограмите аз съм качила точно 4 за тези 5 месеца и сега сякаш съм в застой а си хапвам както обикновено , но повечко вървя иначе коремчето ми е доста щтръкнало 😊😆 и бебка много започна да си рита , но си ме притесни тази контракция но само едничка беше 😐 дано да не се повтаря

# 669
Катя и моят термин е 26 януари и моята бременност се води рискова и излязох болничен от предния месец. Качила съм до сега 2кг и се движа много и ям много плодове.

# 670
Аз преди дни бях на 4Д в Пловдив и от там казаха, че последните 2 месеца са ми рискови заради кръвното. Ще трябва да внимавам с хапването точно по празниците 😀

# 671
При първото ми естествено раждане не се е налагало и не съм и поискала каквато и да е упойка и болкоуспокоителни, надявам се и с второто да е така.

# 672
  • NE
Аз също бях без упойка и нормално раждане. За 4 часа родих. Дори бях готова да тръгна на 2-рия час след раждането, болеше ме таза, но се възстанових много бързо и кърмата ми тръгна без проблеми.
Епидурална не исках защото ме беше страх да не спре разкритието. В такъв случай щяха да ме оперират защото вече ми бяха изтекли водите.

# 673
Здравейте мили мами знам ,че темата е по съвсем различен въпрос  и се вълнувате много знам минала съм от там точно с яноарско бебче и ние бяхме толкова приказливи и ни вълнуваше и най-малката подробност около бремеността ни и бебчетата ни .Та имам много дрешки за момиче и искам да ги подъря тъй като моята дъщеря не успя да носи всичко и повечето неща си стоят новички Simple Smile Благодаря ви и много се извинявам ако сметнете ,че коментара ми е неуместен Simple Smile

# 674
  • София
Аз си имам корем , 3кг отгоре, но съм почти месец пред вас. За сега много по добре от първия път. Това че, бебето върви напред на ехографа, нищо не означава. Нормално  бебе може да се роди и 4.5кг, големината на бебето не е свързана със секциото. Моето вървеше напред и се роди след термин, подозирам че има зависимост и пак така ще стане сега.

nikol787 Няма нищо неуместно в поста ти. Има теми за събиране на дрехи за дарения. Аз на твое място бих ги дала на някой, който наистина е в нужда. Моето дете е изгледано с подарени дрешки, сега и аз подарявам, купувам много малко неща. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт