Къде в Бургас? (48)

• 84 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Дъщеря ми е на 10. Ходи там събота и неделя, организират занимания по 1 час. Обличат ги в специални облекла, слагат ръкавици и правят експерименти. Много е впечатлена. На рожден ден там не е била, но мисля, че ще е забавно.
 Идеята за рожден ден там си я открадвам, мисля че ще и хареса много.

От колко часа е и колко струват съботно-неделните занимания?
През лятото бяха от 13 часа. Цена 15 лв.

Офелия, взимането на кръв от пръстчето не е толкова страшно. Моят син дори не заплака, разсейваха го и нищо не разбра. От вената, ако не се налага, не бих дала да вземат, много е травмиращо и болезнено.

# 571
  • Бургас
И аз съм доволна от Ди Маджио. За 50 лева преди време ми изпраха ъгловия диван в хола и един голям килим.
Белина Еко са пълна скръб. И на мен са ми връщали килима така, както съм го дала - мръсен.

# 572
Благодаря за отговорите за взимането на кръв!  bouquet Аз сравнявам усещанията при голям човек и че за мен е много неприятно от пръста, но явно при бебетата е различно.
tanya_79, в коя лаборатория са толкова мили?

# 573
  • Бургас
Благодаря за отговорите за взимането на кръв!  bouquet Аз сравнявам усещанията при голям човек и че за мен е много неприятно от пръста, но явно при бебетата е различно.

В Лина-та срещу хотел Космос бях свидетел как взимаха кръв от пръста на едно малко момченце. Сестрата беше много мила, говореше му и го занимаваше през цялото време.

# 574
На вас от Белина Еко поне са ви върнали килимите, макар и мръсни, а на мен въобще не ми го върнаха - унищожиха го  ooooh!.
Скрит текст:
Беше мокет от вълна, обаче въобще не пробвали какъв е материалът и му люснали някакъв препарат, който буквално разял вълната .... Исках да ми го покажат, за да преценя не може ли да се изреже разяденото и да остане по-малък килим, но се оказа че целият беше на петна ... Обвиниха ме, че не съм им казала, че е от вълна, но аз няколко пъти преди това им го бях давала за пране  и не е имало никакъв проблем. Предложиха да ми го платят, но сумата въобще не можа да ми покрие щетата, защото килимът беше от голямо парче мокет, от който бях изрязала още 2 пътеки и стъпки за вратите, т.е. платиха ми само килимчето, но всъщност не мога да ползвам всички постелки, защото са като комплект ..

Аз да питам къде да дам да ми изперат една пухена завивка, че не ми се събира в пералнята? Ако може да не е в центъра, че ще е трудно с паркирането.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 15:09 от GG_BG

# 575
  • Burgas
Момичета, знаете ли дали още работи Калиопе в мол Плаза ?

# 576
  • Бургас

В Лина в Зорница. Срещу Киш.
Сестра ми е много доволна и от лабораторията на Лайф Хоспитал. Нейният е на годинка, все там го води.

# 577
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали още работи Калиопе в мол Плаза ?
Работеше като ходих преди 2-3 дни.

# 578
И аз съм доволна от Ди Маджио. За 50 лева преди време ми изпраха ъгловия диван в хола и един голям килим.
Белина Еко са пълна скръб. И на мен са ми връщали килима така, както съм го дала - мръсен.
Белина еко- дадох им двойна завивка от най-дебелите за пране, и ми я върнаха също толкова непочистена, та и миришеше кофти....
Аз със питанка по повод прането на диван, Ди маджио или други: като се изпере може ли да се ползва или трябва д асе чака? досега не съм прала  Embarassed но си има нужда от освежаване  Peace

# 579
  • Бургас

Препоръчайте  добър Рибарски магазин в Лазур    или района  до БСУ  , център  около - ул .Гурко  .
Да има прясна риба , качествена  .
В повечето вадят  замразена пъстърва , ципура  и като поотпусне  я продават  за охладена .

В момента има пресен паламуд на Краснодар. Ако пък ви се разхожда в почивните дни, можете да отскочите до Созопол и да си купите направо от рибарските лодки.  Crazy Sunglasses

Момичета, къде в Бургас мога да си купя пералня Миеле втора употреба?

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 18:08 от Лина...

# 580
Виждала съм в м-на за техника втора употреба, който е на ул.Оборище, точно срещу входа на наказателния паркинг.

# 581
  • Бургас
Виждала съм в м-на за техника втора употреба, който е на ул.Оборище, точно срещу входа на наказателния паркинг.
Направиха магазин за бяла техника втора употреба в Изгрев, кооперацияа срещу Велека. Има и Миеле.

# 582
  • Бургас
Белина еко- дадох им двойна завивка от най-дебелите за пране, и ми я върнаха също толкова непочистена, та и миришеше кофти....
Аз със питанка по повод прането на диван, Ди маджио или други: като се изпере може ли да се ползва или трябва д асе чака? досега не съм прала  Embarassed но си има нужда от освежаване  Peace
Аз скоро носих олекотена завивка в пералнята , която е в мол Галерия и ми я върнаха приятно ароматизирана. Доколко добре е изпрана не знам, защото по принцип си е в добро състояние.
Диванът след ден става за ползване колкото да изсъхне.

# 583
  • Бургас
 PraynigНякъде да има днес работещо фото?

# 584
  • Бургас
PraynigНякъде да има днес работещо фото?
Няголов и синове, в бившето Пикадили.

Общи условия

Активация на акаунт