Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

• 172 542
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, с какво мажете веждите след процедура, защото су изгубих гелчето, което ми даде момичето?
Седмица след ретуш съм отново не остана нищо....не знам какво да правя, веждите ми изглеждат по-зле у от преди процедурата.

# 196
  • София
Момичета, с какво мажете веждите след процедура, защото су изгубих гелчето, което ми даде момичето?
Седмица след ретуш съм отново не остана нищо....не знам какво да правя, веждите ми изглеждат по-зле у от преди процедурата.

Дали би показала снимка (само на веждите), по-зле изглеждат според теб защото е очертана някаква форма, която на теб не ти харесва или?

# 197
За да ми направи формата оскуба гиляма част от моите вежди, защото имах голяма асиметрия. Но след като започнат да падат финни люспи(което ми каза, че е нормално) отдолу остава много блед цвят и изглеждат зле.

# 198
Мажи с крем бепантен .

# 199
Момичета здравейте, много се извинявам ако спамя, но няма къде другаде да попитам, а честно казано на този форум имам доверие..преди година питах тук за вежди, препоръчаха ми една мацка Нина от Варна останах очарована, но тя замина за Украйна и няма намерение да се връща. Та сега аз искам пак да се повтарям, защото бях косъм по косъм и избледнява. Замислила съм се и за устата има ли някой, който си е направил пермамент на устните..доволни ли сте, колко време се възстановявате? Има ли коричка и голям отток? И да попитам във Варна да ми препоръчате някой добър за пермамент грим за уста и вежди ... ще съм много благодарна.  Simple Smile

# 200
  • Бургас
И аз се присъединявам към въпроса за перманентен грим на уста.

# 201
Здравейте момичета!
Може и да сте го обсъждали, но аз не намерих и искам да попитам тук. Решила съм да си правя перманентен грим на вежди. Препоръчват ми да си направя светлосенки, вместо косъм по косъм. Момичетата с опит може ли да ме посъветвате???

# 202
# 203
И аз следя темата,но не бях се включвала скоро.Моите вежди също са правени при Нина Варна
Вече съм 2-ра година и вече едвам се забелязват.Бях много доволна толкова естествени ги направи
по моята форма и цвят който аз исках.Някой от момичетата помни ли с какви материали работеше
дали новата работи със същите?

# 204
  • София
Някой има ли мнение за Силвия Стойчева?
https://www.facebook.com/microbladingsilviyastoycheva/

# 205
Момичета аз докато чаках да видя коментари не се стърпях и направо си отидох, сега съм с вежди тип "пудра" и устни с цялостно запълване, не е само контур. И двете процедури бяха с машинка, на веждите не ме боля...първоначално като се видях се шашнах доста, но всички около мен са на мнение, че новите ми вежди ми отивали мн повече от страрите..които бяха косъм по косъм или микроблейдинг. За устата бях изчела много..да не е безболезнено съвсем, но се търпи. Да чукна на глава не ми излезе херпес и не съм ползвала никаква медикаменти, освен обикновен вазелин... в началото изглежда все едно си с тъмно червило, после цялата уста се бели от само себе си на 2-рия ден..и при мен стана един много естествен цвят, ефекта е от там че при добро очертаване на естествените контури на устните..те изглеждат оптически по-големи и изваяни. Ако някой ми помогне със съвет как да кача снимки, ще кача, за да придобиете представа. Simple Smile Simple Smile Но като цяло много съм доволна Simple Smile

# 206
  • Sofia
   jenni1989, трябва първо да качиш снимките в сайт за съхранение на изображения (от типа на Prikachi) и после може направо да дадеш линкове към тях тук, в темата. Peace

# 207
  • Варна
Jenni1989, при кого ги прави веждите и устните?
И на мен ми е много интересно да те видя как се е получило. Защото аз правих микроблейдинг през август 2016г и нищо не хвана. После ходих да се консултирам с едно момиче за микроблейдинг, тя каза че кожата ми не била подходяща и най добре с машинка да ме направи.
И сега съм в чуденка как ще изглежда.

# 208
Горещо ви препоръчвам Рени Узуни https://m.facebook.com/Permanent-Make-Up-Reni-Uzuni-166879593001 … 84/?locale2=bg_BG,разгледайте страницата и,прави страхотни вежди,много е добра!

# 209
И аз се присъединявам## към въпроса за перманентен грим на уста ,и да попитам във Варна да ми препоръчате някой?

Общи условия

Активация на акаунт