Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 92 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за съветите!
Той има зип ойстер която важи докато навърши 16 години. Безплатно пътува с нея с всички автобуси, така че най-вероятно няма какво повече да направят. Надали ще поемат такси при условие, че има възможност да пътува безплатно до училище с градския транспорт.

# 571
Добро утро:)Събота и неделя все някак си ми минават в чистене,готвене,пране...Уж всеки ден го правя,а събота и неделя пак ThinkingИмам 2-3 нещица за шиене,но тук няма такива работилнички явно.Или поне аз не намирам.Замислям се за шевна машина newsm78Къде си поправяте някой развален цип или разпорен подгъв?

# 572
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз съм виждала при нас такава работилничка, обаче не съм ползвала услуги -не ми се е налагало.
Ако можех сама бих си купила шевна машина Simple Smile

# 573
Виждала съм в Лидъл шевни машини за по 59-69 п.,зависи от марката.Налага ми се често нещо да зашивам,я дъно на клин(детски),я сцепено под мишничка тениска,разшит подгъв на нещо си.Справям се,но не е като с машина и не ми харесва.Затова и често хвърлям.Ама има и нови дрешки и къде ходи,какво прави-разшито,дупчица...Освен това е много слаба моята кокона и трудно намирам такива дрешки.Хем да са тесни за слабо детенце,хем да са и вече голям размер.И все се сещам-ако имах машина newsm78

# 574
Пролетта си купих машина, 65-70 лири. Хвалеха я уж в Амазон, върши работа, но има защо да е толкова евтина. Не съм я пробвала още върху по-дебели и твърди материи.

# 575
Блу, да не е brother ls14 Wink, тя е в този ценови клас и с добри ревюта. Аз миналия месец си я взех, ходих и на курс при една мацка шивачка и в студиото работихме точно с този модел. Малката обаче изобщо не ме оставя да я изпробвам вкъщи...
Иначе за шивачи при които нещо да се поправи, тук не съм виждала, местните са на принципа , скъса ли се, хвърлям го и купувам ново.

# 576
Да, същата. Ако си се учила на такава машина и нямаш опит с други, сигурно ще си доволна. Удобство голямо е машината, винаги съм имала под ръка и тук ми липсваше, макар и отдавна да не я шия редовно, а само за нещо дребно или ремонт.

# 577
Нямам опит, да, и нямаше смисъл да се изхвърлям с нещо по-скъпо. За "ежедневна", домашна машина за изработка и поправка на неплътни материи, предполагам, ще върши работа. Wink

# 578
Върши работа, разбира се. Не се притеснявай.Simple Smile

# 579
  • Манчестър
Блу, да не е brother ls14 Wink, тя е в този ценови клас и с добри ревюта. Аз миналия месец си я взех, ходих и на курс при една мацка шивачка и в студиото работихме точно с този модел. Малката обаче изобщо не ме оставя да я изпробвам вкъщи...
Иначе за шивачи при които нещо да се поправи, тук не съм виждала, местните са на принципа , скъса ли се, хвърлям го и купувам ново.

Напротив, има много такива места за поправки на дрехи. Само в нашето село са около 5-6.  Понякога са заедно с химическо чистене. Но не са евтини , смяна на цип 6-7 лири...скъсяване и то там някъде.

# 580
Ave, сигурно е така, аз при нас не съм виждала, поне не така с табела на улицата както в Бг  Simple Smile

# 581
Последно гледах някаква измислена марка в Лидъл за 49,99п.След седмица пуснаха Сингер за 79,99п или нещо такова беше цената.Шила съм със Сингер много стара,и с малко по-нова,но не последен модел де.Доволна съм,та... позамислям се.Химическо чистене тук,изобщо не съм забелязала къде е.Но има логика там да правят поправки дребни за шиене.Ако ще давам в седмицата по 4-5 неща за шиене,мисля,мисля и измислям ,че ще си купя машина.Защото си е добра инвестиция.И някои от куклите могат да намажат по някоя нова поличка:))) Heart EyesИначе шапчици им оплетох вече hahaha

# 582
Други си е човек да има шевна машина. Моята я взех преди много години от Метро и си я пратих с багажа тук. Не е кой знае каква марка, но работи. Може да я вадя веднъж годишно и едва правя прав тигел, но ми е верен приятел при нужда. Иначе шивашки услуги виждам навсякъде, включително и по големите хранителни вериги.

# 583
Момичета, нормално ли ви се струва в Y2 да няма teacher assistant  в клас? Всъщност има, но той се занимава едиствено с децата със СЕН /2 са в класа/, а класът е голям - 30 деца и учителката не смогва. Същата учителка, но не сама, беше през голям период с децата в Y1, така че и тя ги познава, и те я познават, и момента "опознаване" го изключвам. Тогава бях доволна от нея.

# 584
  • UK
Аз си купих тук мини машинка
https://www.google.co.uk/search?q=mini+sewing+machine&client … =1152&bih=565

За дребни неща, разшит подгъв и подобни, е супер, има си педалче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт