МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 091
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Може тиква.
Аз не я подслаждам,достатъчно си е сладка.

# 436
  • София
Здравейте и от мен!
Започнах диетата на Червенква, днес ми беше първият зеленчуков ден.
Изкарах го на две купи салата от китайско зеле и моркови.До сега съм свалила 2 кг, до желаната цел ми остават " само" 15  Mr. Green
Успех на всички!

# 437
Здравейте и от мен!
Днес ми е 3-ти ден от ВЧ. Незнам как ше я карам на пиле само два дена, но днес кантар закова на 53кг!!! С започнах от 55.6кг. Много съм доволна. Картофените дни минаха горе долу лесно. Първия ден съм изяла само 6 средни, а вчера......към 2 кила 😂 И много вода! Стискайте палци за още свалени кг. Целта ми е 47-48 ( висока съм 153см).
Хубав диетичен ден на всички 😘

# 438
  • Sofia
В дните на риба позволени ли са скариди и други морски дарове?

# 439
Здравейте, отслабващи момичета! Да се отчета и аз.
След първа 12-ска:-2 кг (доста отчайващо, очаквах повече честно казано newsm78)
Днес ми е втори ден на риба от 2рата 12-ска и до тук кантарът показва -2 (и -2 от първата съм на общо -4кг. Confused Confused ) Определено очаквах до тук свалените килограми да са около 6, нооо няма да се отказвам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Искам да попитам... понеже дните на плодове са ми УЖАСНО трудни, ефект няма (лично при мен) и съм постоянно гладна може ли да ги заменя с 2 дни картофи и да ми станат общо 4 дни картофите? Joy Как мислите? newsm78 newsm78 newsm78

# 440
В дните на риба позволени ли са скариди и други морски дарове?

Мисля, че не.  Thinking

# 441
В дните на риба само риба / пържена,печена,веяна ,сушена,маринована, и т.н

В дните на пиле / проверено е , сваля се  , може да се замени с МЕСО ; РИБА/ пак има ефект за тези които като мен не ядат пиле Sick

Не е необходимо  BJolie да ядеш 4 дни картофи !! Просто прескачаш 2та плодови и караш по графика мисля Кисело мляко

# 442
В дните на риба само риба / пържена,печена,веяна ,сушена,маринована, и т.н

В дните на пиле / проверено е , сваля се  , може да се замени с МЕСО ; РИБА/ пак има ефект за тези които като мен не ядат пиле Sick

Не е необходимо  BJolie да ядеш 4 дни картофи !! Просто прескачаш 2та плодови и караш по графика мисля Кисело мляко

В картофените дни се чувствам най-добре и най-лесно свалям (по време на първата врътка, а и сега след картофените дни бях по -1кг #Crazy) и затова мислех да ги сменя. Blush Blush Blush

# 443
Здравейте и от мен. Решена съм и от утре започвам и аз тази диета. Целта ми е -15кг. Пожелайте ми успех.

# 444
  • Sofia
Знаете ли кои са групите в фб за диетата на Ваня?
Преди година бях в една,но ме махнаха за изказано мнение.Търся някоя в която не са така строги Wink

# 445
Знаете ли кои са групите в фб за диетата на Ваня?
Преди година бях в една,но ме махнаха за изказано мнение.Търся някоя в която не са така строги Wink

Заповядай   https://m.facebook.com/groups/418276408368971

# 446
  • София
Doli, тя тази, от която са те махнали е всеизвестна, там админката е фанатизирана, да не кажа луда.  Mr. Green

# 447
  • Sofia
Да,ужасна е ooooh!

# 448
Здравейте и от мен. Днес е първия рибен ден. Аз съм на риба тон, а половинката на скумрия на скара. На 45г. съм и за първи път в живота си ям риба за закуска - отвратително! Със сигурност няма да я повторя или най-малкото ще избера нещо без нея. Ако някой ме бе накарал да го направя не бих го направила, но - каквото сам си направиш никой не може да ви го направи. Успех!

# 449
  • София
И аз съм първи ден на риба, но по принцип не закусвам ( пия само кафе) , та ще видим на обяд как ще е. Не я обичам по принцип.  Взела съм си консерва риба тон и аз.

Общи условия

Активация на акаунт