МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Моля ви, момичета, помагайте!!! Днес ми е втори ден на пиле или 4-ти ден от началото и немога да изкарам само на пиле! Какво безобидно нещо да си хапна? Душата ми жадува за един пакет бисквити с натрошен шоколад..... Направо го чувам как ме вика от шкафа... До тук съм свалила без да гладувам, но и без прегрешения 3.100 кг. и знам, че има ефект от диетата и съм толкова раздвоена... Ох, лаком мой мозък!!! Стискайте палци да устоя на проклетия пакет вкусни бисквитки 😭😭😭😭😭

# 451
  • София
С риск да бъда линчувана- хапни си. Но не целият пакет Wink Една бисквита или 2-3 блокчета черен шоколад.
Не мисля, че е нужно чак да освирепяваме от лишаване.
Аз също много обичам сладко, само то ми липсва и понякога ми се доревава като приготвям неща за семейството. Често устоявам, но и се случва да си взема бонбон или да оближа лъжицата от шоколада Wink
Надявам се, с времето да намалее този глад за сладко и да намалеят и прегрешенията.
С тях до сега -3 кг,  днес ден 7.

# 452
това е другата голяма група във фейса, според мен повечето хора са и в двете групи
https://m.facebook.com/groups/1419743651655597?refid=46&sld= … =opera_speed_dial

Доли, защо те изгониха тия мили хора:)

# 453
Аз също си позволявам 2-3 блокчета черен шоколад от време на време, с ниско кръвно съм, но и доста си обичам сладкото и не издържам иначе. Laughing

# 454
за 20 дни,без система-7 кг.Ям безразборно -моно,каквото ми се хапва от сутринта.Рибата замених с постна кълцана кайма-слагам нокът настърган лук чер пипер и сол и мятам на скарата;салатите-със зехтин и сирене.Протеиновите понякога и с гювече-сирене ,кашкавал ,яйце ,чушка ,домат и чубрица.След 18 ч. устоявам да не хапвам,освен кисело мляко,и то много рядко.Има ефект.Не се вманиачавайте чак толкова.Днес даже хапнах баница -направих си я в тостера.Каквото и да правя,стига да е в рамките на разумното,след 2 месеца трябва да съм свалила общо 12.Съдейки по резултата до сега.А аз съм жена на 57 и това е било невъобразимо за мен последните 15 години.И никак  не е малко?! Успех на всички.

# 455
  • Sofia
това е другата голяма група във фейса, според мен повечето хора са и в двете групи
https://m.facebook.com/groups/1419743651655597?refid=46&sld= … =opera_speed_dial

Доли, защо те изгониха тия мили хора:)
...з-то писах,че я правя по 1 ден и също има ефект Laughing

# 456
Здравейте! Аз я правих по един ден- общо 12 дни и свалих около 2.500 кг. Доволна съм понеже нямам много за сваляне,а и не бях от най стриктните признавам  Laughing искам да сваля още толкова затова имам въпрос към по опитните с диетата. Понеже искам по бавно да стават нещата и до лятото да се повталя  Laughing ще стане ли примерно ако я правя всеки месец по 12 дни как мислите?

# 457
Не. Аз я правих само 10 дни. Имах доста добри резултати откъм обиколки - 4 см в ханша, 10 в талията, 3 в бедрата. Повлияна от добрите резултати я зарязах. Бързичко качих върнатото. Ако я правите по 12 дни в месеца, само ще сваляте каквото сте качила от предни път досега. А през почивките ще качвате сваленото, даже и отгоре Wink

# 458
  • София

Змимка, вярно е, спре ли се диетата се отпускам, чаша вино или две за вечеря и качвам! Сега мисля да я карам по ден или 6 дни, неделя свободно и от понеделник пак. Ще започна от утре и ще докладвам, не гоня бърз резултат, защото го провалям!

Doli манящината е лошо нещо, не се вързвай!

# 459
Да ви се похваля- устоях на пакета бисквити като отидох да поизрина малко сняг 😂 Любопитно ми стана вие какво ядете в дните за почивка

# 460
прегрешавам често и по тази причина не правя ден за почивка
а и съвсем ще ми се развали дисциплината, трудно започвам пак

# 461

Сега мисля да я карам по ден или 6 дни, неделя свободно и от понеделник пак.

Този вариант и аз съм го мислила. Но сега съм на Емилова, като приключа, за да не кача като предния път, може да почна този вид.

# 462
Момичета, записвам се сред вас да ви следя Peace
Решила съм да направя няколко моно дни, но тъй като не ям доста от нещата, които се срещат в повечето примерни диети ще гледам да си направя нещо по мой вкус. Пилешки гърди на грил тиган, картофи (печени или варени), плодове (в случай, че в нашият Лидл заредят пак от хубавите круши) и зеленчуци (настъргани моркови по-специално).
Идеята ми е да направя поне 5-7 дни като за начало за да видя как ми се отразява подобен вид хранене, а междувременно ако сваля и някое килца или сантиметър ще е супер Peace
Успех на всички, много минуси през новата седмица, а аз се връщам да ви чета Hug

# 463
  • Beyond the Frontiers
След 2 дена салати едвам станах. Ръцете ми трепереха, краката се подгъваха, тунел...Това ми е втората врътка...Нещо май прекалих и днес ще ям нормално.

# 464
Само салати ли ядяхте? Аз в тези дни ядях на корем зеле на фурна и пържени тиквички - грам глад не съм изпитала. Ако има начин да се кара 24 дни с редуване на картофи и зеленчуци, ще карам тази диета целогодишно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт