Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4

• 136 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравей, Денис,
добавките могат ли да се пият с противозачатъчни преди самата стимулация? а по време на стимулацията?
Да, може да се приемат с ОК.
Спират се след като се видят двете чертички или до трансфера.
А по време на стимулация?! - трябва да се консултираш с лекаря.
Благодаря, Simple Smile
ОК , добре ли означава?  Blush

# 706
  • София
Скрит текст:
Здравей, Денис,
добавките могат ли да се пият с противозачатъчни преди самата стимулация? а по време на стимулацията?
Да, може да се приемат с ОК.
Спират се след като се видят двете чертички или до трансфера.
А по време на стимулация?! - трябва да се консултираш с лекаря.
Благодаря, Simple Smile
ОК , добре ли означава?  Blush
ОК е Орален Контрацептив /противозачатъчни/.

# 707
  • Бургас
Тинктура бабини зъбо едно и също ли е като екстракта на хапчета  newsm78 newsm78 newsm78 Гинеколога ме посъветва да пие бабини зъби, обаче мъжът ми не обича чай та....взех тинктура  newsm78

# 708
Здравейте! Дълго се лутах и кацнах тук. Аз съм с ОЯР. Предстои ми трета инвитро процедура. Излишно е да казвам, че след всеки неуспешен резултат разочарованието от мен самата е все по- голямо. Имам преписани DHEA+ Resveratrol. На последната пункция дадох три страхотни / по думите на доктора/ фоликула. В петък обаче открих нещо ново за мен Fh Pro women! Искам да Ви попитам дали някоя от Вас го е приемала, дали евентуално може да се комбинира с гореизброените добавки. Извинявам Ви се предварително за многото въпроси!

# 709
  • София
Тинктура бабини зъбо едно и също ли е като екстракта на хапчета  newsm78 newsm78 newsm78 Гинеколога ме посъветва да пие бабини зъби, обаче мъжът ми не обича чай та....взех тинктура  newsm78
Това са различни форми/начини на извличане на активните вещества, но действието е почти едно и също, ако се спазват дозите на производителя. Екстрактът, особено ако е стандартизиран, е по-добър избор.

Karadjowa
Само да вметна, ако приемаш ДХЕА пускай контроли всеки МЦ : Е2 / заедно с ФСХ и ЛХ/ - на 3 ден от МЦ, Тестостерон и ДХЕА.
Добре е да се приема формата 7Кето ДХЕА, защото тя не дава толкова странични ефекти.

# 710
  • София
Здравейте!
Искам да попитам нещо малко в страни от темата за добавките. След  10-месечен непрекъснат прием на Фолиева киселина, L-arginin, NAC, Inositol, МВИ, Вит Б комплекс, Магнезии, Омега 3 и 7, Ubiquinol, Вит. Е, а от месец-два и Астаксантин, Расвератрол, Цинк, Вит А...и аз вече не помня още какво.....реших да спра всичко наведнъж и да почивам поне месец. Около 2 седмици след спирането - от вчера имам необичайно високо кръвно за мен, стойности, които никога не съм виждала-137-140/90-96, при обичайно в рамките на 115-120/ 75-80. Въпросът ми е дали е възможно от рязкото спиране на всички тези добавки да се е получила такава аномалия с кръвното ми?👀
Благодаря от сърце на всеки, който прочете и може да ми отговори!💐❤💐

# 711
  • София
Здравейте!
Искам да попитам нещо малко в страни от темата за добавките. След  10-месечен непрекъснат прием на Фолиева киселина, L-arginin, NAC, Inositol, МВИ, Вит Б комплекс, Магнезии, Омега 3 и 7, Ubiquinol, Вит. Е, а от месец-два и Астаксантин, Расвератрол, Цинк, Вит А...и аз вече не помня още какво.....реших да спра всичко наведнъж и да почивам поне месец. Около 2 седмици след спирането - от вчера имам необичайно високо кръвно за мен, стойности, които никога не съм виждала-137-140/90-96, при обичайно в рамките на 115-120/ 75-80. Въпросът ми е дали е възможно от рязкото спиране на всички тези добавки да се е получила такава аномалия с кръвното ми?👀
Благодаря от сърце на всеки, който прочете и може да ми отговори!💐❤💐
Може да е някакво съвпадение, инцидент.
Някои от добавките подпомагат и ССС-ма, вкл. кръвно налягане, нива на холестерола и т.н. /омега 3, ВМИ, Астаксантин, Ресвератрол, СoQ10/, но нямат силата на медикаментите за да го понижават и държат в  нормални граници при хипертония.
Консултирай се с кардиолог и ще чакам да споделиш какво е неговото мнение.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 20:06 от denis.

# 712
  • София
🌺💐😘Сърдечни благодарности, Денис! Ако този проблем продължи - ще се консултирам с кардиолог, но много се съмнявам, че ще е чувал и половината от тези добавки, камо ли да знае коя как влияе....Sad

# 713
Здравейте  Simple Smile
Денис,бих искала да те попитам-пия Мви ,края на юни ще стане трети месец.Знам ,че трябва да се направи 15 дена почивка,но понеже съм със Спкя ,а откакто го пия ми се регулира ц и сега се чудя,ако го спра след като ц дойде и го започна от средата му,преди
или около о,проблем ли че бъде?Или може да се пие по-дълго време без почивка?Пия го от М до М.
Предварително ти благодаря и късмет на всички в темата  bouquet bouquet

# 714
Здравейте! Бихте ли ми казали,ако някой приема Вигантол,каква е дозировката при сериозен дефицит на витамин D3?

# 715
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Слънце, аз бях със сериозен дефицит 16 с реф. стойности 50-110, моето ендо ми препоръча по 6 капки на ден и контрол след 60 дни. След това намалихме дозата на 3 капки. Следва контрола през август.

# 716
Слънце, аз бях със сериозен дефицит 16 с реф. стойности 50-110, моето ендо ми препоръча по 6 капки на ден и контрол след 60 дни. След това намалихме дозата на 3 капки. Следва контрола през август.
Благодаря ти Angeli888  bouquet

# 717
  • София
Здравейте  Simple Smile
Денис,бих искала да те попитам-пия Мви ,края на юни ще стане трети месец.Знам ,че трябва да се направи 15 дена почивка,но понеже съм със Спкя ,а откакто го пия ми се регулира ц и сега се чудя,ако го спра след като ц дойде и го започна от средата му,преди
или около о,проблем ли че бъде?Или може да се пие по-дълго време без почивка?Пия го от М до М.
Предварително ти благодаря и късмет на всички в темата  bouquet bouquet
Ако не искаш да правиш толкова дълга почивка, 2МЦ го приемай от М до 7- ми ден преди следваща М.
По-важен е приема от началото на М., защото тогава започват да се формират новите фоликули.
За теб е важен също периода след О. - тогава се синтезира прогестерон, а МВИ подпомага този синтез.
Или, може да го приемаш до 7 ден след О.

# 718
Благодаря ти много ,Денис  bouquet bouquet bouquet bouquet
Редактирам си мнението,за да попитам още нещо  Simple Smile
Инозитол-ът ми свърши,а сега докато поръчам и дойде ще трябва да го чакам и се чудя -дали да си взема Инофолик?И как се пие-2*1 ли,за да са 2*2 гр.инозитол?А отделно пия Фк,да я спра ли при това положение,защото нали има и в Инофолик или няма опасност от предозиране?
Благодаря отново много  Hug

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 11:14 от Étoile*

# 719
Привет и от мен.
Аз съм на 40+, с почти ИЯР и няколко поредни неуспешни стимулации, поради лошо качество на Я-те.
От месец и половина пия Убикинол, Омега 3, Пренатал, Овабоост, Инофолик, Селен, вит.Е с надеждата да направя още един опит за последно. Пих и ДХЕА по 50 мг. на ден.
Сега си направих изследвания на хормоните, но се обърках и вместо на 3-ти ден, ги пуснах на 2-ри и познайте... ФСХ - 4,02 Shocked Преди 3 месеца беше 17. Направо съм в шах и мат, и туш.
Някой има ли представа от какво е това?
Ето и другите хормони:
ЛХ - 7,90
Естрадиол -148
Дхеа-с - 5,04
Тестотерон - 0,34
Денис, ще съм ти благодарна ако коментираш.

Общи условия

Активация на акаунт