Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • на острова на мечтите
При кокошия трън има един, който е първичен и ако той се махне се махат останалите сами. Първият и вероятно най-големия. И аз дълги години мъчих един и накрая успях с пчелен клей. По принцип е нужно да се засили имуинета, за да се излекува човек.

как успя с пчелен клей Praynig Мм има от няколко години, а не ще да ходи на доктор.
Lzara,внимавай с диклопрам _а,уврежда стомаха дори когато е под форма на инжекция . Трябва да вземаш някакво защитно лекарство,да не си докараш и язва.  HugСпоред моят опит диклофенак и производни не лекуват, а по-скоро облекчават болката. Шипове на мен ми откриха на 33 години и според доктора си било съвсем нормално Thinking Шиповете обаче болят докато растат и се наместят. За артрит а май трябва да засилиш мускулната маса.  bouquet

# 31
При кокошия трън има един, който е първичен и ако той се махне се махат останалите сами. Първият и вероятно най-големия. И аз дълги години мъчих един и накрая успях с пчелен клей. По принцип е нужно да се засили имуинета, за да се излекува човек.

За имунитета е така, с това си обяснявам, че се случи когато забременях и след това втората бременност вече ме довърши. С пчелен клей също опитах - не стана. Обикновено атакувам най-големият, понеже са толкова много, че ако тръгна да мажа всички трябва после да си облепя целият крак. Но той става още по-голям и се запълва с много кожа толкова че жилата не се виждат ако не я изрежа. Другият от първите не знам точно кой е, защото е на петата, а там са 4 един до друг в еднакъв размер и не знам кой е първият... Изобщо... Няма оправия...

# 32
Хмм..да, питаха ме как съм със стомаха.Не е безупречен..Ясно е, че вредят, пила съм едва второто днес и почти нямам оплаквания, но язва изобщо не искам.Ами сега?Другия месец ще си дойде личната от отпуск и ще се консултирам с нея, че докторката при която бях й беше заместничка.Или най-добре да посетя ортопед-травматолог  Sad Определено се нуждая от повече мускулна маса за сметка на мазнини..работих по въпроса втори месец, но ако ме боли няма как да посещавам пилатес групата..

# 33
  • на острова на мечтите
Lansoprazolo,така се казва защитно то лекарство и се взема ако започнат болки в стомаха. Но се консултират задължително с личната,а и със заместничката става.
Уфа, тия кокоши тръни  #2gunfire

# 34
Когато съм ходила на преглед при специалист, нали имам право на втори безплатен преглед при същия лекар, в рамките на 30 календарни дни от датата на първия преглед. Интересува ме при второто посещение трябва ли пак да плащам потребителската такса от 2.90 лв.? Не е голяма сума, разбира се, въпросът ме интересува принципно как стои. Peace

# 35
  • Sofia
Плаща се

# 36
Ясно, благодаря! bouquet

# 37
Интересува ме при второто посещение трябва ли пак да плащам потребителската такса от 2.90 лв.?
Единствените сигурни неща в живота са данъците, смъртта и... потребителската такса от 2,90.
Всъщност не ми е ясно защо не я закръглят на 3 лева, така и така никога не ми връщат 10-те стотинки  Mr. Green

# 38
Единствените сигурни неща в живота са данъците, смъртта и... потребителската такса от 2,90.

Ха-ха, точно така. Laughing

# 39
  • оттам, откъдето започва България
То няма как лекар да ти изкара 0,10 лв. Нека ти се струва, че плащаш по-малко, а пък ти си плащаш трите лева.  Joy

# 40
Мм има от няколко години, а не ще да ходи на доктор.
На ММ го изгориха с течен азот, и на мен също, при мен стана от първият път, при него от втория. Кажи му, че не боли така че да ходи.

# 41
  • Sofia
Дъщеря ми имаше много кокоши тръна по стъпалата,мазахме ги с прополисва тинктура,вечер компрес от накиснат в оцет лук,на сутринта са набъбнали и е добре да се изчоплят....голяма болка изтърпя,но изведнъж изчезнаха

# 42
  • София
Мисля ,че имам ечемик. Сега вечерта забелязах ,че ми е издут клепача и малко наболява....
Какви мерки да взема преди да отида на лекар?

# 43
  • Sofia
Казват,че изчезва ако се потърка със златен пръстен или др метален предмет,напр.лъжица...пробвано е,действа,но не и от първия път,по-начесто се прави...

# 44
  • на острова на мечтите
Милички, имам нужда от помощ. Сестра ми е била измамен а в реномирана лекарска клиника в Пловдив при слагане на леща вследствие на катаракта9пратила е двойна цена,а са и сложили по-евтина леща #Cussing out).  Ще търся правосъдие, но ако ми дадете малко  ориентири ще ви бъда признателна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт