Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Оправих се...махнаха ми жлъчката Wink
Бях в Софиямед.Доволна съм от лекарите там.Препоръчвам проф.Чернев,направете консулт с него,ще ви предложи да останете там за изследвания и диагноза.С направление от ЛЛ.Може и платено.
T.e. направиха Ви операция ли???  Shocked
А относно Софиямед - и аз мислих за там, даже вече си записах час за понеделник при д-р Пламен Петров...
Незнам колко е добър, ще го видим.
Само се чудя какво да правя до понеделник - какво да ям и какво не, да пия ли нещо или не...
Да,беше належащо...след 10тежки кризи.
Има доволни и недоволни от Петров и Чернев.Аз ти препоръчвам професора,мога да ти пратя телефона му да разговаряш с него и да те види.
Тези дни яж леки храни,кисело мляко,каши,крем супи,пий повече течности-вода,чай. Има една диета,номер5 се води,тя е при такива проблеми.Може да си направиш утре кръвни изследвания на чернодробните показатели,асат,алат и ггт,не са скъпи...ще дадат някаква информация дали от черния дроб е проблема,а и да види д-ра в понеделник,да не се бави в диагнозата

# 346
Здравейте не знам тук ли е мястото да попитам но съм много разтревожена мъжът ми е с протеза на аортната клапа от три години и преди три дни получи инсулт казват ми че е от синтрома който пие някой може ли да ми каже добър кардиолог с които да се консултирам

# 347
  • София
Когато получи инсулт не го ли приеха в болница?

# 348
и в момента е в болница и се надяваме да се оправи с вливания но въпроса е как да избегнем евентуални нови инсулти които оказва се не са рядкост при неговото съсътояние

# 349
чета за синтром че бил много увреждащ но го изписват понеже е евтин и затова искам консултация с кардиолог но не този който го оперира

# 350
  • София
нямам мнение

# 351
Оправих се...махнаха ми жлъчката Wink
Бях в Софиямед.Доволна съм от лекарите там.Препоръчвам проф.Чернев,направете консулт с него,ще ви предложи да останете там за изследвания и диагноза.С направление от ЛЛ.Може и платено.
T.e. направиха Ви операция ли???  Shocked
А относно Софиямед - и аз мислих за там, даже вече си записах час за понеделник при д-р Пламен Петров...
Незнам колко е добър, ще го видим.
Само се чудя какво да правя до понеделник - какво да ям и какво не, да пия ли нещо или не...
Да,беше належащо...след 10тежки кризи.
Има доволни и недоволни от Петров и Чернев.Аз ти препоръчвам професора,мога да ти пратя телефона му да разговаряш с него и да те види.
Тези дни яж леки храни,кисело мляко,каши,крем супи,пий повече течности-вода,чай. Има една диета,номер5 се води,тя е при такива проблеми.Може да си направиш утре кръвни изследвания на чернодробните показатели,асат,алат и ггт,не са скъпи...ще дадат някаква информация дали от черния дроб е проблема,а и да види д-ра в понеделник,да не се бави в диагнозата
Много Ви благодаря за съветите!!!
Ако може, ще се радвам да ми дадете номера на професора. Казаха ми и за някакъв професор във Пирогов, който бил много добър, ама не пречи и със този от Софиямед да се чуя...
Относно изследванията- така и ще направя. Още утре
Още веднъж много Ви благодаря Simple Smile

# 352
Здравейте! Не знам дали това е мястото да попитам за това, ако не е така, моля извинете ме!  Embarassed

Имам въпрос. Наскоро (22.08) направих аборт. Беше в авис медика, всичко мина добре(поне така мисля).
Изписаха ми антибиотик, хапчета за свиване на матката и противозачатъчни - Ясмин. Никой не ми обясни обаче, кое кога да започна да пия. Така че започнах всичко още на същия ден. С антибиотика и другите хапчета нямаше проблем. С противозачатъчните обаче може и да има..
Пих ги всеки ден и цикълът ми дойде на 28.08(продължи 6 дни), но продължих да ги пия. Та въпросът ми е не би ли трябвало да ми дойде в седмицата, която е "почивка от хапчетата"? Тя би трябвало да е след 3 дни.
Ии сега се чудя дали да ги спра(цикълът ми трябва да започне на 23.09) или да продължа да ги пия още една седмица(т.е да ги спра на 20.09) ?? Как се очаква да процедирам? Ако ги спра сега, не вярвам да ми дойде 10 дни по-рано, а уж трябва да е в седмицата на спиране.  newsm78

Моля, ако има някой запознат да ми каже какво би било по-добре да направя. Мисля да продължа да приемам противозачатъчни и по-нататък. Как да нормализирам меанструацията си спрямо хапчетата?

Благодаря предварително!  Hug

# 353
  • София
чета за синтром че бил много увреждащ но го изписват понеже е евтин и затова искам консултация с кардиолог но не този който го оперира

Ситиклиник - Станков или Писин!!!

# 354
Момичета, нормално ли е да имаш слюнка, когато не ядеш? Онзи ден ми се гадеше и естествено тогава плюех много, сега нищо ми няма, просто се замислих дали винаги си имаш слюнка,дори когато не ядеш..дали ти е влажно в устата един вид

# 355

Ситиклиник - Станков или Писин!!!
Благодаря за информацията ще се свържа с тях

# 356
  • Sofia
Момичета, нормално ли е да имаш слюнка, когато не ядеш? Онзи ден ми се гадеше и естествено тогава плюех много, сега нищо ми няма, просто се замислих дали винаги си имаш слюнка,дори когато не ядеш..дали ти е влажно в устата един вид
нормално е,разбира се

# 357
  • София
Абсолютно нормално е.

# 358
  • оттам, откъдето започва България
То май не е нормално да ти съхне устата. При мен слюноотделянето е проблем и като ходя на зъболекар /в повече е/.  ooooh!

# 359
Здравейте, от 2 месеца ми излизат едни топчета и под двете мишници ( с големина колкото леща примерно) . Понякога болят много, друг път не, един път пък са леко зачервени... Въобще много странно и както се появяват и след 3-4 дни изчезват. И след няколко дни пак излизат. Въпросът ми е на какъв лекар да отида? Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile
На кожен. Peace

Дали би могло да има хормонален проблем ако човек се поти,свива го корем и му се гади постоянно ?
Всичко би могло да бъде, включително хормонален проблем. Confused
Възможно е това да са възпалени или запушени потни жлези. Подразват се от бръсне, мазане с мазни козметични продукти. По скоро да види хирург.

Общи условия

Активация на акаунт