Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Даже не е скъп, на мен ми бяха предписали мазила за 200 лв без ефект естествено!

Не е скъп. Мирише на лекарство, но на мене ми помага. Има и 7 за много суха кожа.

# 616
  • София
Видях, че има и 10. Пречи ли да започна с най-силния от 10? Какво ще ми стане? Ще ми станат мазни дрехите примерно?

# 617
  • София
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

На SvR имаше едно мляко с 10% уреа! Голяма туба и стига за дълго време.

http://apteka.framar.bg/30003207/%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -%D0%BC%D0%BB-svr

# 618
Видях, че има и 10. Пречи ли да започна с най-силния от 10? Какво ще ми стане? Ще ми станат мазни дрехите примерно?

Не съм забелязала да оставя петна по дрехите ми от използването на този лосион.

# 619
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

На SvR имаше едно мляко с 10% уреа! Голяма туба и стига за дълго време.

http://apteka.framar.bg/30003207/%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -%D0%BC%D0%BB-svr

И помага ли при сърбеж на кожата?

# 620
  • София
При мен не помогна SVR.

# 621
Здравейте!
При последните изследвания,които си правих се оказа,че холестерола ми е 7.46,а трябва да е под 5.70
LDL холестерола 4,13,а тр да е под 3.36
Как да ги сваля като се съобразявам от години с храненето?
От 2 год съм в менопауза и качих около 20 кг,дали това е причината?

# 622
  • София
Здравейте!
При последните изследвания,които си правих се оказа,че холестерола ми е 7.46,а трябва да е под 5.70
С качествен Омега 3 препарат.

# 623
Здравейте!

Би ли пояснила как?

Иначе и аз съм за Омега-та.

# 624
  • някъде
Сестра ми страда от болки във врата (ходеше известно време при някакъв човек, който правеше някакви масажи и разтягане/опъване), но напоследък има световъртежи и гадене. Ходила е при един доцент, който е казал да си направи 2 ЯМР, след което е ходила при някаква докторка, която е казала че няма нужда от него и да пие някакви хапчета (вертигохийл ако не се лъжа) и да прави упражнения. Тя се чуди дали да направи резонанса, а аз и казах поне една снимка на първо време.
Знаете ли добър лекар (предполагам невролог) във Варна??

# 625
  • София
Здравейте!

Преди време само за няколко седмици успях да сваля холестерола с прием на Розвера (предписан) и закуска от овесени ядки с кисело мляко, канела и пектин.

# 626
  • София
Здравейте!

Би ли пояснила как?

Иначе и аз съм за Омега-та.
Купувате си качествен препарат и го пиете според указанията на етикета. Може на 3 месеца да правите почивка и след това продължавате и така цял живот за съжаление. Понеже след определена възраст няма други опции да се намали холестерола, а с тях плаките в кръвоносните съдове и рисковете от инсулт и инфаркт. При мен проработи, успях значително да намаля триглицеридите и да вкарам холестерола в норма.

# 627
  • София
Сестра ми страда от болки във врата (ходеше известно време при някакъв човек, който правеше някакви масажи и разтягане/опъване), но напоследък има световъртежи и гадене. Ходила е при един доцент, който е казал да си направи 2 ЯМР, след което е ходила при някаква докторка, която е казала че няма нужда от него и да пие някакви хапчета (вертигохийл ако не се лъжа) и да прави упражнения. Тя се чуди дали да направи резонанса, а аз и казах поне една снимка на първо време.
Знаете ли добър лекар (предполагам невролог) във Варна??
Поне един доплер да си направи, ако се откаже от резонанса. Може проблема да е в кръвоносните съдове към главата.

# 628
merian64, на мен Омега-та ми е ясна, пия от 5-6 години, може и повече.
Питах Морска звезда какво разбира под съобразяване с храненето? Wink

# 629
  • София
Изпитах странна болка ,като пронизване около сърцето. Като си поема дълбоко дъх малко боли,като схващане по-скоро.
Нямам доказани проблеми със сърцето. На 29г.съм.

Общи условия

Активация на акаунт