Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 524
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
За силно главоболие следствие на сега върлуващият чревен вирус, какво препоръчвате?

Само това не бях чула, че има чревен вирус  Crazy Sick

Че кога няма чревни вируси? Те са си целогодишни и постоянно върлуващи.

# 676
  • София
Ужас, на мен ми е станало като фобия, като чуя ,че около мен има някой с повръщане.. Два - три пъти ме хваща покрай малкия, ужас е. Цял ден на легло, името не може да си кажеш.

# 677
За силно главоболие следствие на сега върлуващият чревен вирус, какво препоръчвате?

Само това не бях чула, че има чревен вирус  Crazy Sick

Че кога няма чревни вируси? Те са си целогодишни и постоянно върлуващи.

Около мен поне ги няма през цялата година. Най-често са лятото и разбираемо защо.
То иначе всички вируси ги има през всички сезони, просто понякога много хора ги хващат наведнъж по ред причини.

# 678
  • оттам, откъдето започва България
С какво може да се премахне кокоши трън?
Аз с тези лепенки съм ги борила: https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0 … ASX9tau5TrwYlM%3A

# 679
Здравейте, моля за мнения относно резултата ми от цитонамазка, тъй като чак Понеделник ще се свържа с гинеколожката ми.

Цитологично изследване :
    Н И Л М.
Епителни клетки от порциото и ендоцервикса с морфология в границите на нормата сред неспецифичен инфламаторен фон.

РАР  II  (втора) група.

Означава ли, че имам някакво възпаление? Пуснах си профилактично и изследвания за Хламидии, Микоплазми, Уреаплазми, Гъби, Бактерии, Гонорея - всички са Отрицателни!

# 680
Да се самоцитирам, за да побутна и аз въпроса от преди 2 страници:
Здравейте, знаете ли какво означава резултат от цитонамазка 2гр. с единични койлоцити?

# 681
Здравейте, знаете ли какво означава резултат от цитонамазка 2гр. с единични койлоцити?
РАР II – клетки показващи най-често възпалително заболяване. Тук често се налага противовъзпалително лечение;
обаче какво е другото newsm78

# 682
РАР II – клетки показващи най-често възпалително заболяване. Тук често се налага противовъзпалително лечение;
обаче какво е другото newsm78
Койлоцитите, до колкото знам се причиняват от ЧПВ.

# 683
Да питането е за койлоцитите и има ли повод за притеснение?  Гинек.  каза: "напомни ми догодина да пуснем едн ДНК тест за ЧПВ" но това е много лежерно обяснение според мен.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 12:38 от Kaktus s usmivka

# 684
  • София
Да питането е за койлоцитите и има ли повод за притеснение?  Гинек.  каза: "напомни ми догодина да пуснем едн ДНК тест за ЧПВ" но това е много лежерно обяснение според мен.

Попитай момичетата в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=937040;topicrefid=19

Не виждам защо да чакаш 1 година, ЧПВ е основен причинител на рак на маточната шийка! Нали за това е профилактиката, поне Изопринозин можеш да попиеш!

# 685
  • София
Може ли да питам,какво болкоуспокояващо може да се пие , докато си в мес.цикъл?
Една позната си докара кръвоизлив от аспирин за главоболие, докато е в м.ц.

# 686
Wind, спасмaлгон или нош па.

# 687
  • София
Wind, спасмaлгон или нош па.
И за главоболие става,нали?

# 688
Ако е за главоболие - беналгин, активната му съставка е като на спазмалгона.

# 689
Wind, не съм те разбралa. Мислех ,че питаш за болки по време на цикъла. Да беналгинa е за главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт